Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet ben AK' de karar kıldım yaptığı bacaklara bakarak güzel bacak anlayışımızın aynı olduğunu gördüm başka bir sebebi yok ama bence sen diğer iki doktorada bir mail at benimde çevremdeki hiç kimse bilmiyor annem bile. Tek başıma gidip ameliyat olucam ameliyatla ilgili tek korkumda o zaten umarım bir sıkıntı çıkmaz. SENİN SEÇTİĞİN DOKTORUNDA ÇOK İYİ OLDUĞUNA EMİNİM VE DOKTORLA İYİ ANLAŞMAKTA ÖNEMLİ AMA BENCE YAPTIĞI BACAKLARA MUTLAKA BAK.

hastanede yakınım yok ama olur neden olmasın? ablam başka bir durum için estetik cerrahla görüşmüştü. o operasyon sırasında sadece dizden yağ alalım çok fark eder demişti doktor. nerede estetik cerrah varsa yapar bence.

Merhaba Kızlar sohbetlerinize katılmasam da zevkle okuyorum muhabbetlerinizi her gün :), galiba biraz tembelim sohbet etme konusunda . Size keşfettiğim bir şeyi anlatmak istiyorum belki sizin de işinize yarar. benim bacaklarım ta yukarıdan üst bacağımdan itibaren birleşmiyordu bir de topuklu giyince olduğundan da ayrık duruyordu, baktım bazı ayakkabılarımı giyince daha ayrık duruyordu , ben de o ayakkabımın birini ayakkabıcıya götürüp dış yanlarına lastik tabanlık gibi bir şey yapıştırttım , biraz yan basma alışkanlığım da var galiba belki de çarpıklıktan dolayı dış yanlara basıyorum bilemiyorum, neyse evde ayakkabıyı denediğimde bayağı bir fark vardı öncekine oranla , aradaki açıklık bayağı azalmıştı, kızlar siz de bir deneyin ne kaybedeceksiniz.

Selam heidicik..benim de şu an topuklu giydiğimde olduğundan daha kötü görünüyor. Söylediğini denemek isterim ama nasıl bişey yaptırdın gözümde canlandıramadım..

Selam heidicik..benim de şu an topuklu giydiğimde olduğundan daha kötü görünüyor. Söylediğini denemek isterim ama nasıl bişey yaptırdın gözümde canlandıramadım..

Merhaba nasiass, gerçekten çok farketti eski arkadaşlar bilirler benim bacağımın durumunu bayağı ayrık. Çrapık bacaklı insanların ağırlıkları genelde dış yanlara dağılıyor ve aykkabının topukların ve ön yanların üzerine daha çok basıyoruz ve ordaki aykkabının tabanını daha çok aşındırıyoruz , isterseniz ayakkabılarınız biraz inceleyin, bu yan taraflara yarım cm kalınlığında bu biraz daha fazla olabilir ama çok olursa çok kaba görünebilir tabi , ve yaklaşık basma yeriniz tabanda neresiyse oradan başlayarak uca doğru bir parça lastik yapıştırsın , yani aykkabıyı giydiğinizde dışa doğru değil içe doğru basarsınız bu da bacağın duruşunu bayağı etkiliyor. Çok pratik ve ucuz bir şey 5 veya 10 tl ye yaptırabilirsiniz. Size bir de resmini çekip koyayım buraya daha iyi anlarsınız :)

kesinlikle denemek istiyorum bunu.. ama hala tam olarak anlayamadım ayakkabının tabanında dış tarafına lastik yapışcak değil mi ? fotoğrafını koysan ne güzel olur.. ayakkabının da fotoğrafını koyarsan çok sevinirim :)

Selam memko onlarda bu ameliyatlari yapiyorlar ben bir arastirma hastanesinde calisiyorum biz cok estetik vaka yapiyoruz doktorla konusmakta fayda var

memko devlet hastanesinde yapılır belki ama bildiğim kadarıyla en sağlıklı, kalıcı yağlar diz içinden alınanlar..sen diz içine liposakşın yaptırsan o yağların boşa gidecek, bence devlet hastanesinde yağ transferi işini de konuş belki oluyordur..

Resmi koyacağım eminim birçoğunuzun işine yarayacak , şöyle anlatayım serçe parmağın denk geldiği alt kısmına taban kısmına yapıştırılacak, dışarıdan bakınca ayrı bir parça yapıştırıldığı görülmüyor ancak bacak bacak üstüne atıp ayakkabıyı iyice yukarı kaldırınca ayrı bir parça olduğu anlaşılabilir karşı tarafta oturanlar tarafından,ben yarın resim çekip en geç pazartesiye koymaya çalışacağım resmi, hatta becerebilirsem kıyaslamalı olarak göstereceğim aradaki farkı.çünkü ameliyattan sonra ayni ayakkabıyla çektiğim fotoğrafım vardı , şimdi tabanılık yapıştırdığım şekliyle bacağımdaki duruş farkını anlayabilirsiniz. Bilmiyorum bana çok farklı geldi , bir de siz görün ve kararınızı ona göre verin :)

Merhaba ben senin doktoruna ameliyat olmaya karar verdim fikrini almak istiyorum memnun kaldinmi ameliyat surecinden ve doktorundan. Birde ona ameliyat olan baska kimse varmi bildigin? Ben pek rasayamadim tek bildigim sensin forumu basindan beri takip ediyorum

randevu alıp görüşmem lazım.yağ dolgusu tecrübesi varmı ?diz içinden çok alırda,çukur oluşurmu?ben oraya kadar gidipte doktora ''şeyyy ben çarpık bacaklıyım'' deme cesaretini gösterebilirmiyim????kafamda deli sorular:))

arkadaşım ablan devlet hastanesinemi,yada araştırma hastanesinemi sormuştu?ücret konusu geçmişmiydi??

Kızlar ben aranıza yeni katıldım. Benim bacaklarında hem çarpık hemde çöp gibi. Ankara'da bu işlemi yaptıran varmı yada doktor ismi verebilecek biri

Kızlar ben aranıza yeni katıldım. Benim bacaklarında hem çarpık hemde çöp gibi. Ankara'da bu işlemi yaptıran varmı yada doktor ismi verebilecek biri

Hosgeldin aramiza forumu biraz okuduysan doktorlari az cok biliyorsundur isimleri yazmiyoruz sadece bas harflerini yaziyoruz ankarada fb var cok guzel sonuclari var arkadaslarin

Hoşbuldum. Nasıl bulabilirim ki baş harflerle doktoru özelden falan yazılmıyormu adı telefonu falan.

Son düzenleme:
arkadaşım ablan devlet hastanesinemi,yada araştırma hastanesinemi sormuştu?ücret konusu geçmişmiydi??

yok özel muayene. bir diğeri de özel hastane. fazla tutmuyordu. hatta ben de ilk olarak istanbulda bir doktora gitmiştim. 1750 tl demişti. hem yağ alacak hem aşağıya koyacaktı. fazla ilgilenmediği için güvenememiştim. ama sadece yağ aldırmak düşünülebilir. sık yapılan bir işlem sonuçta.

Memko bu para senin için sorun olurmu bilemiyorum ama sadece dizlerindeki yağı alıp onu diz içine enjekte etmeside sen asıl ameliyatını yaptırana kadar işini görür hem o dizlerdeki kök hücre bakımından zengin olduğu söylenen yağıda boşa harcamamış olursun bir düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…