Memko bu para senin için sorun olurmu bilemiyorum ama sadece dizlerindeki yağı alıp onu diz içine enjekte etmeside sen asıl ameliyatını yaptırana kadar işini görür hem o dizlerdeki kök hücre bakımından zengin olduğu söylenen yağıda boşa harcamamış olursun bir düşün bence
asıl sorun para zaten.randevu alıp gitmek için biraz cesarete ihtiyacım var.eşime bile okadar zor olduki açılmam.sanki kötü birşey yapmışım gibi utana sıkıla,hatta ağlaya ağlaya anlattım.
asıl sorun para zaten.randevu alıp gitmek için biraz cesarete ihtiyacım var.eşime bile okadar zor olduki açılmam.sanki kötü birşey yapmışım gibi utana sıkıla,hatta ağlaya ağlaya anlattım.
canım utancak,sıkılcak hiçbirşey yok inan bana.Sonuçta rahatsızlığını dile getiriyorsun kötü birşey yapmıyorsun ki.cesaret konusunda da bir kere gittin mi dr'a gerisi geliyor zaten hem dr lar bu durumlara çok alışık. Bak ben ameliyat olalı ne kadar oldu dr u gördüğüm bile yok yani dr lar bizim sürekli hayatımızda olan insanlar değil sonuçta yani böyle şeyleri takma
canım utancak,sıkılcak hiçbirşey yok inan bana.Sonuçta rahatsızlığını dile getiriyorsun kötü birşey yapmıyorsun ki.cesaret konusunda da bir kere gittin mi dr'a gerisi geliyor zaten hem dr lar bu durumlara çok alışık. Bak ben ameliyat olalı ne kadar oldu dr u gördüğüm bile yok yani dr lar bizim sürekli hayatımızda olan insanlar değil sonuçta yani böyle şeyleri takma
aynı ilde olunca karşılaşma ihtimalimiz var.hastene işim olunca oraya gidiyorum genelde.ya karşılaşırsakkk
Samimi çok haklı, ben bacaklarımı anneme bile göstermezdim ama doktorda çekinmedim şortla çıktım 3 dakika baktı sonra pantalonumu giydim birde öyle baktı adam zaten işyerinde düzgün bacak görmüyordur yani defolu vücutlara alışık garipsemedi normal bir şey gibi davrandı çıktım geldim para konusuna gelince yenide nin bahsettiği doktorun ücreti çok iyiymiş onu bir düşün bence
arkadaşlar dr yağ aldıktan sonra karında yada başka bir yerde sarkmalarınız yada çökmeleriniz oldumu birde yağ kokteyliyle kök hücre transferi aynı şeymidir. Lütfen beni aydınlatın,,,,,,,,,,,
bayadır yazamıyordum. gene bacak fetişistliğim başladı.Ama kararlıyım bu işi halledeceğim. Olmuşken bir seferde olabilecek en iyi sonuç için uğraşmaya başlıyor insan . Birde şu eşe söyleme işi ne zormuş arkadaş,ık diyorum olmuyor mık diyorum olmuyor kendime bile söyleyince bir tuhaf geliyor birde adama nasıl diyeyim ben gidecem bacaklarımı yaptıracam da sen bir zahmet 6500 tl kadar parayı hazır et ama genede garantisi yok olmadı seneye bir seans daha yaparız ona göre diye.....Ne bileyim zordayım işte
kök hücre ve yağ transferi arasında kalıcılık bakımından baya bir fark oluyormuş. Tabi fiyat açısından da acaba kime sadece yağ kime kök hücre ve yağ verildi, hani kendilerini bir kıyaslarsak karar vermek daha doğru olur
arkadaşlar dr yağ aldıktan sonra karında yada başka bir yerde sarkmalarınız yada çökmeleriniz oldumu birde yağ kokteyliyle kök hücre transferi aynı şeymidir. Lütfen beni aydınlatın,,,,,,,,,,,
Bende cok zor soyledim benim esim de cok karsi. Ve simdide pismanim keske soylemeseydim diyorum gerci ben esimin boyle yapacagini tahmin ediyordum dabayadır yazamıyordum. gene bacak fetişistliğim başladı.Ama kararlıyım bu işi halledeceğim. Olmuşken bir seferde olabilecek en iyi sonuç için uğraşmaya başlıyor insan . Birde şu eşe söyleme işi ne zormuş arkadaş,ık diyorum olmuyor mık diyorum olmuyor kendime bile söyleyince bir tuhaf geliyor birde adama nasıl diyeyim ben gidecem bacaklarımı yaptıracam da sen bir zahmet 6500 tl kadar parayı hazır et ama genede garantisi yok olmadı seneye bir seans daha yaparız ona göre diye.....Ne bileyim zordayım işte
yeni resim de yüklemedim ama düz 2,5 ay sonra demişim ya onunla aynı. yani dizler düzgün ve diz içleri az da olsa dolu. tabii ki kemik yamuk:)) ama inanın dizlerin iyi biri tarafından düzeltilmiş olması bile çok değiştiriyor.
ameliyatını olup işini bitirmene rağmen hala forumdaki sorularımıza cevap verdiğin için sana çooook teşekkürler. Bu forumun en güzel duasını yapıyorum senin için, dilerim hiçbir zaman yağların erimez rütüşa bile ihtiyaç duymazsın
bayadır yazamıyordum. gene bacak fetişistliğim başladı.Ama kararlıyım bu işi halledeceğim. Olmuşken bir seferde olabilecek en iyi sonuç için uğraşmaya başlıyor insan . Birde şu eşe söyleme işi ne zormuş arkadaş,ık diyorum olmuyor mık diyorum olmuyor kendime bile söyleyince bir tuhaf geliyor birde adama nasıl diyeyim ben gidecem bacaklarımı yaptıracam da sen bir zahmet 6500 tl kadar parayı hazır et ama genede garantisi yok olmadı seneye bir seans daha yaparız ona göre diye.....Ne bileyim zordayım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?