memkocum üniversite hastanesinde görev yapıyor ama bu ameliyatları özel hastanede yapıyor.istanbul beni çok korkutuyor. parayı nasıl bulucam bilmiyorum tabi.Kafam allak bullak
Ben çok zayıfım o yüzden ilk operasyonda yeterli gelmeyebilirmis vucudumdaki yağ.
Sizin fotoğrafınız varsa gorebilir miyim?Ben yalnız nasias ın fotoğraflarını gorebilmistim.
Ya arkadaşlar benim anlamadığım birşey var doktorlar ilk görüşte neden 3 seanstan bahsederki? Ben şu forumda bile benimki kadar kötü bacaklı birini görmedim buna rağmen kendisini hiç sevmesemde benim doktorum bunu yapmadı onun bana söylediği yüzde 80 memnun kalır ikinciyi düşünmezsin dedi. Ben şimdi ikinciyi yaptırmak istesem ve yağ enjekte ettirsem bacaklarim balon gibi olur belki bana yapılacak tek şey diz içlerinden almak olabilir. Buda ikinci seans değildir. Arkadaşlar lütfen doktorunuzla konuşun ve ilk seferde en az her bacak için 150cc. yağ enjekte etmesini ve diz içlerinden yeterince almasını isteyin ozaman ikinciye falan pekte gerek kalmayacaktır. Hem biraz pozitif olun yaa ne güzel işte ameliyata karar vermissiniz parada ayarlayabiliyorsunuz bırakın ikinci üçüncü diye düşünmeyide ilk ameliyatınız için doktorunuza ne istediğinizi anlatın
İleride kemik erimesinden etkilenecek ilk yer bacaklarımız olabilir
Ya arkadaşlar benim anlamadığım birşey var doktorlar ilk görüşte neden 3 seanstan bahsederki? Ben şu forumda bile benimki kadar kötü bacaklı birini görmedim buna rağmen kendisini hiç sevmesemde benim doktorum bunu yapmadı onun bana söylediği yüzde 80 memnun kalır ikinciyi düşünmezsin dedi. Ben şimdi ikinciyi yaptırmak istesem ve yağ enjekte ettirsem bacaklarim balon gibi olur belki bana yapılacak tek şey diz içlerinden almak olabilir. Buda ikinci seans değildir. Arkadaşlar lütfen doktorunuzla konuşun ve ilk seferde en az her bacak için 150cc. yağ enjekte etmesini ve diz içlerinden yeterince almasını isteyin ozaman ikinciye falan pekte gerek kalmayacaktır. Hem biraz pozitif olun yaa ne güzel işte ameliyata karar vermissiniz parada ayarlayabiliyorsunuz bırakın ikinci üçüncü diye düşünmeyide ilk ameliyatınız için doktorunuza ne istediğinizi anlatın
doktordan ziyade senin yağların çok kaliteli çıktı bence. en az erime sende oldu hatta hiç olmadı galiba. ne şanslısın. bende zaten yağ az bu ara o kadar zayıfladım ki yarın ameliyat olacak olsam doktor popomdan, mememden yağ almak zorunda kalır. bacak yaptırayım derken erkeğe dönerim. düzgün bacaklı bir erkek olurum.kilo almam lazım ama alamıyorum ben. sürekli kilo alıp verdiğim için de yağlarım kalitesizleşmiştir kesin. :26:sana ne kadar yağ koymuştu doktor? özellikle ısrar ettin mi çok koyun diye?
bu arada ameliyat olacağım gün geldiğinde doktora hazır elin yağa bulaşmışken yüzüme de biraz ekleyiver desem ne der acaba.
Canım doktor benim her bir bacağima 150cc koymuştu. Tabii ben çok koyun diye söyledim oda en fazla 150cc koyariz fazlası zaten sıkışır yok olur demişti. Ben burada okuyorum 80 cc falan yazıyorlar okadar az koyarsa tabiki 3 sefer yapılması gerekecektir. Bence 150cc den az koyulmamali ve bir kez yapılmalı.
Vanilla doktor bana 450 cc saf yağ çıktığını söylemişti vede ilk defa bu kadar çok yağ hücresi bulduğunu söylemişti vede çok şaşırmışti.
Ben hep söylüyorum bol fındıklı çikolata yeyin inanılmaz faydasını göreceksiniz.
onlarin carpikligi farkli..yaslilikta olabiliyo boyle..bi teyzemiz var bundan 10-15 sene once cok guzeldi bacaklari. 45-50 yaslarindaydi o zamanlar. simdi cok carpik oldu...bazi bacaklar vucut agirligini tasiyamaz ondan olurmus, kayinvalidede dizinde problem cikti dizi kaydi falan...neden dogustan carpiklik degil yani
7 yada 8 bin liraDüşünsenize 3 seansta da aynısı. yani 3. den sonra bi daha bacak problemim olmayacaksa hayatım boyunca kredi ödemeye razıyım.
Arkadaşlar merhaba.Birkac haftadir takip edemiyordum sizleri bugün gelebildim sonunda.Cok sık ugramadigim için kendimi hatirlatayim.
Subat ayında ameliyat olacaktım ben.AK silikon demisti.Dün ÖÖ ile görüştüm. Antalya da yaşıyorum ben.Silikon takmam, yag yeterli dedi.Ama tabi 2. yada 3. seans bile olabilir dedi.Bende hem silikondan çok korktuğum icin hemde istanbul a gidip ameliyat olmam cok zor olacağı icin burada ameliyat olmaya karar verdim.
Simdi yeni sorular başladı tabi.Erir mi dersiniz? 3. seanstan sonra tamamen kurtulur muyum bu problemden.Bi deeee bütün seanslarda aynı parayı alıyor.
Ama bi kere tanışsanız emin olun kafanız karışır.Ben bu kadar mütevazı bir doktor gormedim ki kendisi yüz nakli yapıyor.Inanilmaz rahatlatıyor ve güven veriyor.Benim aklıma eski hastalarının reeimlerine bakmak bile gelmedi . Çok guvendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?