Bacak dolgusu yaptıran var mı?

memkocum üniversite hastanesinde görev yapıyor ama bu ameliyatları özel hastanede yapıyor.istanbul beni çok korkutuyor. parayı nasıl bulucam bilmiyorum tabi.Kafam allak bullak

Bir kere yeterli olur belki. Benimki de aynı parayı alıyor ikincide. O nedenle ikinciyi düşünmüyorum. Aman da ne güzel oldu diyorum

Çok tatlısın YENIDE...Bende 2. yi de yaptirabilecek kadar kadar kredi cektireyim (kardesim cekecek krediyi) sonra ne zaman param olursa 3. dusuneyim diyorum.Begenirim umarım. Ama AK bana oyle kötü hissettirmisti ki sanki gördüğü en kötü bacak benimki ve hiçbir zaman duzelmezmis gibi.ama ÖÖ o kadar rahatlattı ki beni."Kendinize çok haksızlık ediyorsunuz, bence 2 seans yetecek ama siz begenmezseniz 3. seansi yaparım " dedi.

Canım maddi sıkıntım var ama senin dediğin gibi bulunduğum ilde olması çok rahat olacak benim için. 1 Şubat ta olacağım ameliyatı. Yarıyıl tatili olsun istedim ama sanırım yağ ,silikon gibi sıkıntılı değil. hemen ayağa kalkabilirim değil mi? 1 hafta içinde iyilesip "tahtalara" geri donmem gerekecek.Dershane öğretmeniyim ben.Bizim yarıyıl tatilimiz 1 hafta

Ya arkadaşlar benim anlamadığım birşey var doktorlar ilk görüşte neden 3 seanstan bahsederki? Ben şu forumda bile benimki kadar kötü bacaklı birini görmedim buna rağmen kendisini hiç sevmesemde benim doktorum bunu yapmadı onun bana söylediği yüzde 80 memnun kalır ikinciyi düşünmezsin dedi. Ben şimdi ikinciyi yaptırmak istesem ve yağ enjekte ettirsem bacaklarim balon gibi olur belki bana yapılacak tek şey diz içlerinden almak olabilir. Buda ikinci seans değildir. Arkadaşlar lütfen doktorunuzla konuşun ve ilk seferde en az her bacak için 150cc. yağ enjekte etmesini ve diz içlerinden yeterince almasını isteyin ozaman ikinciye falan pekte gerek kalmayacaktır. Hem biraz pozitif olun yaa ne güzel işte ameliyata karar vermissiniz parada ayarlayabiliyorsunuz bırakın ikinci üçüncü diye düşünmeyide ilk ameliyatınız için doktorunuza ne istediğinizi anlatın

Son düzenleme:
Ben çok zayıfım o yüzden ilk operasyonda yeterli gelmeyebilirmis vucudumdaki yağ.

Canım madem zayıfsin ameliyatına daha baya bir zaman var sende kilo almaya çalış. Hem parana hemde canına yazık yaa. Hem öyle kolayda değil valla yağ enjeksiyonu deyipte geçmeyin bence. Kilo alıp 1 seferde halledebilecek bir şeyi biran önce olsun diye aceleye getirmeyin. Şimdi sen bana belki kiziyorsundur belki ama ben bunu tecrübe ettim diye yazıyorum.

Niye kızayım sana askolsun tecrübeleriniz benim için çok önemli. Kilo nasıl alırım bilmiyorum. Deneyecegim bakalım :) Hatta bol bol yağ yapan gıdalar tuketmem lazım

hakikaten yağlarının neredeyse tamamı kaldı arkadaşım.dr lamı ,yoksa hastaylamı alakalı (yağ anlamında)bilemiyorum ama. bir gün yağlı olduğuma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi

doktordan ziyade senin yağların çok kaliteli çıktı bence. en az erime sende oldu hatta hiç olmadı galiba. ne şanslısın. bende zaten yağ az bu ara o kadar zayıfladım ki yarın ameliyat olacak olsam doktor popomdan, mememden yağ almak zorunda kalır. bacak yaptırayım derken erkeğe dönerim. düzgün bacaklı bir erkek olurum. kilo almam lazım ama alamıyorum ben. sürekli kilo alıp verdiğim için de yağlarım kalitesizleşmiştir kesin. :26:sana ne kadar yağ koymuştu doktor? özellikle ısrar ettin mi çok koyun diye?

bu arada ameliyat olacağım gün geldiğinde doktora hazır elin yağa bulaşmışken yüzüme de biraz ekleyiver desem ne der acaba.

Canım doktor benim her bir bacağima 150cc koymuştu. Tabii ben çok koyun diye söyledim oda en fazla 150cc koyariz fazlası zaten sıkışır yok olur demişti. Ben burada okuyorum 80 cc falan yazıyorlar okadar az koyarsa tabiki 3 sefer yapılması gerekecektir. Bence 150cc den az koyulmamali ve bir kez yapılmalı.
Vanilla doktor bana 450 cc saf yağ çıktığını söylemişti vede ilk defa bu kadar çok yağ hücresi bulduğunu söylemişti vede çok şaşırmışti.
Ben hep söylüyorum bol fındıklı çikolata yeyin inanılmaz faydasını göreceksiniz.

bak işte senin yağların kaliteliymiş. benimkilerden bir cacık olmaz. ben çikolata konusunda espri yaptığını düşünmüştüm. pek de sevmem. gerçekten işe yarıyor mu? bir tablet çikolatadan her gün bir ısırık alsam olur mu? bu kilo mu yapar yoksa yağları mı kaliteli yapar? her gün fındık yiyeyim. ama ben fındığı da sevmem. her gün bir tane fındık yiyeyim. a aa ben ne yapayım? :44:

bir de senden 450 cc yağ çıktıysa toplam 300cc yağ koyduysa geri kalan 150 cc yağ nerede? o benim olsaydı keşke. derin sıkı mıdır? yağların sert midir yani? kaliteli yağın nasıl vücutta bulunduğunu anlamaya çalışıyorum bu sorularla. :))

yani herkes bir çarpık bacak adayıdır. ama gördüğüm teyzenin bacakları bayağa parantezdi o kadar nasıl eğrilebilir bir bacak. kilolu da değildi. bu dertten kurtulmak için didiniyoruz yıllar sonra karşımıza çıkmasın lütfen bir daha. yaşıma başıma bakmam yaptırırım tekrar.

7 yada 8 bin lira Düşünsenize 3 seansta da aynısı. yani 3. den sonra bi daha bacak problemim olmayacaksa hayatım boyunca kredi ödemeye razıyım.

öfffff bu çok para!!!!!!!!!!! 3 ameliyat sana 21 000-24 000 arası bir rakama malolacak ikicanımvar ın dediği gibi ameliyat kolay bir ameliyatta değil kol, meme olsa bu kadar sorun olmaz ama bacak bu, hareket kabiliyetin sınırlanıyor benim doktorum bana 3 gün ev içinde hareket et ama dışarı çıkma dedi 3 haftada varis çorabı işkencesi sen bunları 3 kere yaşıyacaksın ama her şey bir yana fiyat kesinlikle şu ana kadar duyduğum en yüksek fiyat ankara istanbul u düşün bence

Silikon dediyse mutlaka gereklidir inanıyorum..Yoksa silikondan bahsetmezdi bile..Kime ne gerekiyorsa sonucu neredeyse ameliyatı yapmadan önce beyninde görüyor..Ne derse o çıkıyor..İyi düşünün derim..En içten dileklerimle güzel düzgün şahane bacaklar diliyorum size ve hepimize...

Keşke doktorunun ücretide mütevazı olsaydı çok daha iyi olurdu. Ben aylardır buradayım 3 doktor hakkında çok okudum ve çok sordum bunlardan biri ankara da fiyatı çok uygun güzel bacak yapıyor ama ameliyatlarının çok acılı olduğu söyleniyor, diğer ikisi istanbul da evet istanbul büyük bir şehir bende bilmiyorum ama gidip gelmek çok kolay çünkü ülkenin her yerinden istanbul a uçak var ve vaktinde bilet alınırsa bilet fiyatları çok uygun ve istanbul o kadar güzel ki benim için tatil gibi oluyor bu, bence doktorların yaptıkları bacaklara bak hangisinin yaptığını beğeniyorsan ona git buna kendi doktorunda dahil onun yaptığı bacaklara da bakmalısın bence bacaklarını görmedim ama ne olabilirki burada senin ödeyeceğin ücretin üçte birine sorunlarından kurtulan arkadaşlar var doktor seçimine bir şey diyemem ama sana söylenen ücret çok uçuk.

Arkadasım sen AK ya mı ameliyat olacaksın? Senin yağ sadece değil mi silikon değil?
Evet fiyat çok fazla.Ve benim kafam karmakarışık. Istanbul için beni destekleyen kimse yok çevremde.Hatta vazgecmem için bekliyorlar.Birde silikon beni çok korkutuyor. Bir de HF ye mi mail atsam acaba?

Arkadaşlar gece gece kafama takıldı ;araştırma hastenelerindeki plastik cerrahlar liposakşın yaparlarmı ?ben diz içlerim için gitsem mesela uygun bir fiyata yaparmı dersiniz??lütfennnn fikri olan,hemşire tanıdığı olan ,bilgisi olan varsa yazsın??benim için ümit olabilir belki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…