Samimi arkadasim! Ben bu formu yeni okumaya basladim, gorduyum kadariyla sen uzun zamandi takibcisisin bu formun. Bu formu okuyub bitirmeme uzun zaman lazim, o kadarda zamanim yok. Sen okuduklarina gore, burda en cok ovdukleri doktor kim? Ercan karacaoglunada dolgu yaptiran,memnun kalana bu forumda rasladinmi hic???
50 mesajım dolsun diye böyle az az yazacağım. Dün gece H.F. ve E.K. ye resimli mesaj attım ama bir geri dönüş olmadı henüz.
Tecrübeli olan arkadaşlara fotomu yollayıp değerlendirmelerini isteyebilirim. 1.60 boy 56 kilo. karar veremiyorum silikonmu yağ transferi mi? silikon beni korkutuyor biraz.
Dalgalanma lipodan degilse bence yaptirma! Riske atma bacaklari. Fazla yag alirsa benim gibi pisman ola bilirsin. Dalgalanmayi duzeltmek icin LPG yaptirsan daha iyi.
Lpg nedir hiç bilmiyorum ama selülit gibi küçük bir dalgalanma değil bu lipodan kaynaklanmıyor daha önce lipo yaptırmadım bir de burda bulunan hiç kimse lipo için gitmiyor zaten doktora senin yazdıklarını okudum ben burada öyle 4 kilo yağ alınan kimse görmedim kilosu ne olursa olsun en fazla 500 ml alınan oldu sanırım bu ameliyatla ilgili olarak doktordan kaynaklanan sorunlarımız; dizlerden çok fazla yağ alıp çukur oluşturması, ameliyat sonrası ilgilenmemesi, ameliyatın ve sonraki sürecin acılı geçmesi olabilir birde yağlarımızın erimesi olayı var o da şansa kalmış dizlerim bir hayli çıkık birde bacağımın kalçayla birleştiği yerde içe doğru bir çıkıklık var doktor dizimden alıp diz altını dolduracak
Loresima var onun bacaklari cok guzel oldu bende 10 subatta yag enjeksiyonu yaptiracagim
Şimdi burda iyi bir doktor arastırmasındayım. Onur Erol yaratdıgı kusurları duzeltecek, iyi yag dolgusu yapan doktor arastırmasındayım. Karnımda 300, 500 qr yag var, onuda zarara ugratmaktan korkuyorum.( Karın germe yaptırıb, cukurlarımı doldurtmak istiyorum kısmet olursa.
Samimi arkadasim! Ben bu formu yeni okumaya basladim, gorduyum kadariyla sen uzun zamandi takibcisisin bu formun. Bu formu okuyub bitirmeme uzun zaman lazim, o kadarda zamanim yok. Sen okuduklarina gore, burda en cok ovdukleri doktor kim? Ercan karacaoglunada dolgu yaptiran,memnun kalana bu forumda rasladinmi hic???
Loresima var onun bacaklari cok guzel oldu bende 10 subatta yag enjeksiyonu yaptiracagim
canım burada ak çok övülüyor zaten çoğu ya a.k ye yada h.f ye ameliyat oldu.Ben kendi drumdanda memnunum ama ben silikon taktırdım izmirde a.s ye ameliyat oldum .umarım sende doğru doktoru bulursun
Canim isimleri tam olarak yazsan olurmu? Yada ozelden yaz mumkunse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?