Benim cukurlarimi doldurmak yerine, cukurumu kayb etmek icin, basende olan yaglarimi almis, beni dogal olmayan goruntuye ulastirmish.. Ben karnimdaki yagi avantajli kullanmak isterken o vucudumun 6 bolgesinden 4 lt yag aldi atdi. Shimdi o yaratdigi cukurlari dolduracak kadar yagim bile yok.(((
Geçmiş olsun gülüm 77 bende bundan çok korkuyorum zaten elma tipliyim doktorun aklına eserde popomdan yağ alıp beni dümdüz bırakır diye korkuyorum neticede herşeye o karar verecek saddy, nasias ve ak ya ameliyat olan diğer arkadaşlar sizin en çok nerelerinizden yağ almış tarzı nedir acaba
Geçmiş olsun gülüm 77 bende bundan çok korkuyorum zaten elma tipliyim doktorun aklına eserde popomdan yağ alıp beni dümdüz bırakır diye korkuyorum neticede herşeye o karar verecek saddy, nasias ve ak ya ameliyat olan diğer arkadaşlar sizin en çok nerelerinizden yağ almış tarzı nedir acaba
Benim sırt tarafımdan çamasırın üst kısmından, tam bel yanlarımdan, basenden de çamaşır hizasından almış.. Bir de diz içi tabi.. Bu yağ alınan yerlerde hiç bir şekil değişikliği olmadı bnde.. Bnce korkma gerçekten doktor ne dediyse onu yapıyor. Bn aslında bel çevremdeki yağlar gidecek diye mutlu olmuştum ama kendisi muayenede bir değişiklik olmayacak demişti.. Dediği gibi de oldu çünkü bu gerçek bir lipo değilmiş...
geçmiş olsun çok talihsiz bir durum gerçekten.Peki siz memnun olmadığınızı söylemedinizmi? size ne gibi acıklama yaptı?çok merak ettim
Cok sasirdimyani yanlismi anlamis nedir boyle birsey nasil yanlis anlanirki. Birde iyi bir dr oldugu soylenir piyasada😳
Benim sırt tarafımdan çamasırın üst kısmından, tam bel yanlarımdan, basenden de çamaşır hizasından almış.. Bir de diz içi tabi.. Bu yağ alınan yerlerde hiç bir şekil değişikliği olmadı bnde.. Bnce korkma gerçekten doktor ne dediyse onu yapıyor. Bn aslında bel çevremdeki yağlar gidecek diye mutlu olmuştum ama kendisi muayenede bir değişiklik olmayacak demişti.. Dediği gibi de oldu çünkü bu gerçek bir lipo değilmiş...
Amelyatdan sonra gozumun yasi hic kurumadi. Memnun olmadigimi soyledim, daha bir seneye sekil alir guzel olur dedi. 3 ay sonra aglayarak yine yanina gitdim, elbise giymeye hastet kaldigimi dedim, yalvardim bir seyler yapin diye. Popomun bir tarafinda daha derin cukur olushturdugu isin cok kotuydum.( karnimdan yag almamisti sonra karin germe yaptiracagim icin. Shimdide ordan alib bu cukuru doldururum dedi. 3 bin euro ucret istedi kendi yapdigi kusuru dizeltmek icin. O para garsiligindada 500 qr yag aldi, islemden gecirdi 250 qr kullana bileceyi yag oldu. 0nunda 150 qr ini kullandi fazlasi tutmaz dedi. 3 ay sonrada 100 qr icin gitdim bin euro odedim. Yine istediyim sonuc olmadi cok az fark oldu ama. Demek istediyim oki cok paragoz insafsiz biri o. Beni maddi ve manevi olarak yikdi.(
hem hata yap hemde tekrar para al içleri nasıl rahat ediyor anlamadım.Bizler canımızı onlara emanet ederken onlar bizi para olarak görüyor malesef (tabi bütün doktorlar için söylemiyorum illaki çok iyi drlarda var)
Sagol canim. Ben armut tipliydim. Seklimdende memnundum. Sadece birazcik popomda cukurlarin dolmasini, tam yuvarlak olmasini istedim. Oda olmadi. Doktor bey beni oyle beyenemedi boyle yapdi. Simdi kilo alinca kollarim ve sirtim yag topluyor. Sen elma tipliysense bel,karin ve sirtdan yag aldirmakdan korkma. Ama popo, basenlere, bacaklara hic dokundurma!
hem hata yap hemde tekrar para al içleri nasıl rahat ediyor anlamadım.Bizler canımızı onlara emanet ederken onlar bizi para olarak görüyor malesef (tabi bütün doktorlar için söylemiyorum illaki çok iyi drlarda var)
malesef bacaklarıma dokunacak çünkü bacaklarımda dalgalanma varmış öyle söyledi üst bacaktan alıcak sanırım. eğer üst bacaktaki yağ yetmezse diğer yerlerden yağ alıcak bakalım görücez ne olacak
malesef bacaklarıma dokunacak çünkü bacaklarımda dalgalanma varmış öyle söyledi üst bacaktan alıcak sanırım. eğer üst bacaktaki yağ yetmezse diğer yerlerden yağ alıcak bakalım görücez ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?