Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar çok eski üyelerdenim, bacak şekillendirici silikon aldım. Evet işe yarar, ama sadece kışın kullanılır. Mus çorap altında bile belli oluyor. Şekilden değil parlamadan dolayı. Çift kat çorap ( yani mus altına ten gibi) giyince belki parlamaz, denemedim. 79 tl evet pahalı biraz, bildiğiniz göğüslerde kullanılan kendinden yapışkanlı silikonlardan. Gündüz iyi foto çekebilirsem ekleyeceğim. Ameliyat olamayanlar veya benim gibi korkup cesaret edemeyenler, kesin alsın diyorum.
Yalnız açıklığınız çoksa çift almanızda fayda var. Sanırım kalınlığı 1cm bulmuyor. Birde iyi konumlandırmak gerekiyor.
(Sayfa 67 de eski fotolarım var.)
Herkese sevgiler.

Merhaba ben yeni üyeyim ama cesaret edip yazamamıştım utanmıştım biraz..Ben de aldım aynı üründen ince çoraptan görünüyor ama opak çoraplardan belli olmuyor bide ben skinny jean ler bi de taytlar giyince kendimi kötü hissediyordum o açıdan süper olduğunu söyleyebilirim hiç anlaşılmıyor.İş arkadaşlarım kilo mu aldın diye sordular heee öyledir ..öyle mi falan dedim:)))) yaza çözüm yok ama.. çöp bacaklarla etek giycem ((

Son düzenleme:
Bilgiler için çok çok teşekkürler ama bir cm çok az geldi bana keşke en az bi iki cm falan olsaymış fiyatıda epey çok iki tane almayada deyicekmi acaba?

Evet tayt veya kalın çorapla belli olmayabilir, ama ışık çarpınca parlıyor arkadaşlar dikkat. kalınlık evet 1cm bile değil, tekrar baktım.
Çok zorlamazsa kesinlikle alın derim.

Bilgiler için çok çok teşekkürler ama bir cm çok az geldi bana keşke en az bi iki cm falan olsaymış fiyatıda epey çok iki tane almayada deyicekmi acaba?

Canım bana tam uydu. Biraz kalın bir garip dururdu bu arada tam ortası bombeli fazla kalın olsa olmaz gibi geldi bana..sipariş vermeden bir sor bilgi al istersen. ben mail atmıştım yardımcı olmuşlardı..Bi de bence kesinlikle değer ya :)) çünkü tayt ve dar pantolonun altında hiç belli olmuyor.Walla ben beğendim umarım senin de işine yarar.Bakıyım ben de foto çekebilirsem eklerim. bakarsın ona göre alırsın..

Son düzenleme:

Nasias avansı almaları makul çünkü ameliyat olucam diyip ameliyata gelmeyen çok olur cesaret işi bu iş ama muayene ücretini ameliyat masrafından düşüyorlarmı gerçekten herkese aynı şeyi yapıyorlarmı talep etmekmi gerekir

Aynen gelmeyen çok oluyordur o yüzden alıyorlardır zaten istediği ücretten düştükten sonra da sıkıntı yok..muayene ücretini verdiklerini bn bu forumda okumuştum..sonuçta muayene ücretli olmasa çok fazla görüşmeye giden olacaktır.ameliyat olmaya karar verenden o ücreti de düşmeleri güzel bişey. asistan hanıma parayı ameliyattan önce veriyoruz. o parayı almaya geldiğinde ben 700 lirayı düştüm 200 hastane 500 de daha önce yatırmıştım dedim. tamam sıkıntı yok dedi parayı saydı ve gitti.daha öncede telefonla konusurken sormuştum zaten, muayene ücreti ameliyattan düşecek mi diye evet demişti. sen de söyle mutlaka sen talep etmezsen hatırlatmayabilir...

nasias nasılsın?özlendin arkadaşım

iyiyim memkocum sen nasılsın :) görünmüyordun birkaç gündür her şey yolunda mı :)

Arkadaşım cevaplar siteye çok geç düşüyor,ancak gördüm yazdığını.iyiyim arkadaşım evli ve çocuklu olunca iş güç bitmiyor.gün yetmiyor bile bazen.ben alışkanlıklarına çok bağlı,değişikliklere çok çabuk adapte olamayanlardanım.(ne alaka diyicen tabi sen şimdi)yeni katılan arkadaşlarımız iyiki varlar, renk katıyorlar ,bilgilerimize bilgi ekliyorlar sağ olsunlar .Amma lakin benim gözüm hep sizleri arıyor.yeni arkadaşlar bana kızmaz umarım.

Evet tayt veya kalın çorapla belli olmayabilir, ama ışık çarpınca parlıyor arkadaşlar dikkat. kalınlık evet 1cm bile değil, tekrar baktım.
Çok zorlamazsa kesinlikle alın derim.

mrhb ,kalınlığın bir cm az olması kötü bir çoğumuzu ancak bir kaç cm kurtarır.arkadaşım yorumlarını çok samimi yazmışsın,benim fotoma bakıp fikrini yazarmısın.beni kurtarırmı ,uygun olurmu diye?

son günlerde çok hareketlendi forum :) ama ne yalan söyleyim ben de sizleri arıyorum

Bn de şu an büküp oturabiliyorum ama acaba silikona bişey olur mu diye korkuyorum :)

korkma bişey olmaz ama tedirginliğini çok iyi anlıyorum.Bende ilk zamanlar hep yavas yuruyodum kayarsa falan diye ama o pisikolojik bir durum zamanla alışıyorsun ve seviyorsun onları

arkadaşım cicilerini işyerinde giyinmeye başladınmı?

yok memko giyemiyorum buraya koyduğum fotoğraflar en iyi açıdan çekilmiş fotoğraflar.. gerçekte o kadar güzel değiller gibi geliyor.. bir de bileklerdeki yağlar eridi dalgalanmalar çok fazla..birleştirip çıplak ayakla durduğumda çok güzel ama ayakkabı giydiğim zaman hele de topukluyla kendimi rahat hisetmiyorum eskisine kıyasla ne kadar iyi olsa bile..dar paça, taytla idare ediyorum. dış yanlar böyle olduğu sürece kendimi iyi hissedemiycm gibi. dışlarda hiç düzelme yok..muayeneye gittiğimde bununla ilgilide birşeyler yapalım diye konuşmayı düşünüyorum bakalım.. ama geçen gün uzun çizme ve mini elbise giydim o halini begendi herkes :)

korkma bişey olmaz ama tedirginliğini çok iyi anlıyorum.Bende ilk zamanlar hep yavas yuruyodum kayarsa falan diye ama o pisikolojik bir durum zamanla alışıyorsun ve seviyorsun onları

ben de elimle öne doğru ittiriyorum arkaya gitmesinler diye bir süre sonra unuturum heralde öyle bir şeyin varlığını :)

Memko'cum baktım az önce fotolarına, tek set kurtarmaz gibi duruyor. Bana gelen mailde de "açıklığınız 4 cm'den fazla ise yetmez" demişlerdi. Şöyle yap istersen 1 set al tek bacağa ikisini üst üste koyup denersin, hem oluyormuymuş görürsün. Bi dahaki ayda 2.sini alırsın veya gerekmezse almazsın.
Ben bugün kullandım çizmemle gayet iyi duruyor, memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…