Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Oturunca falan kaymiyormu anix merak ettim

Hayır kaymıyor, tabi tayt veya çorapla. Bacağa yapışıyor tamamen. Ama ben yinede bugün ilk kullanmamdan dolayı açıkta kullanamadım, çizme içine giydim, Tüm gün gezdim çünkü. bişey olursa müdahale edemem rezil olurum diye.

Ben kendi tecrübelerime dayanarak rahatlıkla dr.Ahmet K.ın size yardım edebileceğini söyleyebilirim..

Herkese merhaba ben de aldım sonunda ürün tamamen bacağa yapışıyor ama bombeli kısmı bende belli oluyor çünkü bileklerim ince o yüzden o kısmı şişkin duruyor iyi ayarlamak lazım biraz daha uzun olmalıydı bence ayrıca benim baldırımın en kalın yeri 33 cm ama onu yapıştırıp ölçtüğümde en kalın yerinden 34,5 cm oluyor

Çok sağolun, bende almaya karar verdim gibi gibi😊biraz bile faydası oluyorsa vermeye hazırım bu fiyatı☺️Zaten yetersiz gelirse sonra bir çift daha alırım diye düşündüm bende...

tşk ederim arkadaşım.benim dizlerim çok kalın olduğu için banada kurtarmaz gibi geldi.iki tane üst üste olurmuki,sanki hem riskli,hemde rahatsız olur gibi düşünüyorum ama.

selam kızlar.silikon ürünle ilgili yorumlar gelmiş ama yanlış anlamazsanız birçok yorum üyenin ilk mesajı,reklam mı diye geçiyor in-

sanın içinden.keşke birer foto yükleseniz.

benim açıklığım çok fazla değil,ve sadece pantolonla kullanabilmek için istiyorum,etekte falan gözüm yok.

eşim zaten diz üstü etek giymeme asla müsaade etmez,diz altını da rahatlıkla giyebiliyorum,o kadar kötü durmuyor.

bana dar paça pantolon giydirsin yeter

aynı şeyi bende rica ediyorum,lütfen alan arkadaşlar mümkünse foto yüklüyebilirmi.inanın ben almış olsaydım sizler için yüklerdim.

Ben yüklerim ama nasıl yükleniyor bilmiyorum yeni üyeyim ve telefondan giriyorum ayrıca dediğim gibi bombeli kısmı bende belli oluyor ama yine de kotlarla rahatlıkla kullanılabilir tabi açıklık çok fazlaysa işe yaramayabilir.Ben bugün ten rengi çorap(çok ince değil) üzerine koyu renk çorapla kullandım güzel durdu aslında ama o şişik kısmı belli oluyor gibi .

Acaba şu bölgesel yağları erttiğini iddia eden jeller işe yarar mı yoksa tek çözüm lipo mu ?

çok inceltse 1 cm inceltir oda bana yetmez hatta kayseri de görüştüğüm bir plastik cerrah lipo ile dizlerimde en fazla 1,5 cm incelme olucağını onun içinde ameliyata değmeyeceğini söyledi bakalım bindik bir alemete........................

ben bir kere indirim sitelerinden birinde görmüştüm 200 liraydı alıp denemediğime de çok pişman oldum çünkü; sonradan hiç raslamadım

Fiyatını da sormuş muydunuz Leyla ?

aynı şeyi bende rica ediyorum,lütfen alan arkadaşlar mümkünse foto yüklüyebilirmi.inanın ben almış olsaydım sizler için yüklerdim.

memko, bugün tekra msj atmışlar faceten bana,isteidğiniz fotoğrafları yükledik diye.
baktım inceledim,evet gerçekten 1 cm falan düzeltir ama benim işimi görür gibi geldi.
yani pantolonların iz yapmasından bıktım artık,alacağım ben de.
yalnız ayın 15 ini beklemek durumundayım,maaştan sonra inşallah
bir de Rosehouse.'tan msj bekliyorum,elime geçince yazarım dedi ya.
bana baya umut verdi bu ürün,yakın gelecekte ameliyat şansım yok,o yüzden bu heyecanlandırdı beni bir hayli
15'inde kızlar silikonlu sütyen takıyor,ben silikon bacak takmışım ne var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…