Memko'cum baktım az önce fotolarına, tek set kurtarmaz gibi duruyor. Bana gelen mailde de "açıklığınız 4 cm'den fazla ise yetmez" demişlerdi. Şöyle yap istersen 1 set al tek bacağa ikisini üst üste koyup denersin, hem oluyormuymuş görürsün. Bi dahaki ayda 2.sini alırsın veya gerekmezse almazsın.
Ben bugün kullandım çizmemle gayet iyi duruyor, memnunum.
Şimdi burda iyi bir doktor arastırmasındayım. Onur Erol yaratdıgı kusurları duzeltecek, iyi yag dolgusu yapan doktor arastırmasındayım. Karnımda 300, 500 qr yag var, onuda zarara ugratmaktan korkuyorum.( Karın germe yaptırıb, cukurlarımı doldurtmak istiyorum kısmet olursa.
Canım bana tam uydu. Biraz kalın bir garip dururdu bu arada tam ortası bombeli fazla kalın olsa olmaz gibi geldi bana..sipariş vermeden bir sor bilgi al istersen. ben mail atmıştım yardımcı olmuşlardı..Bi de bence kesinlikle değer ya :)) çünkü tayt ve dar pantolonun altında hiç belli olmuyor.Walla ben beğendim umarım senin de işine yarar.Bakıyım ben de foto çekebilirsem eklerim. bakarsın ona göre alırsın..
Memko'cum baktım az önce fotolarına, tek set kurtarmaz gibi duruyor. Bana gelen mailde de "açıklığınız 4 cm'den fazla ise yetmez" demişlerdi. Şöyle yap istersen 1 set al tek bacağa ikisini üst üste koyup denersin, hem oluyormuymuş görürsün. Bi dahaki ayda 2.sini alırsın veya gerekmezse almazsın.
Ben bugün kullandım çizmemle gayet iyi duruyor, memnunum.
selam kızlar.silikon ürünle ilgili yorumlar gelmiş ama yanlış anlamazsanız birçok yorum üyenin ilk mesajı,reklam mı diye geçiyor in-
sanın içinden.keşke birer foto yükleseniz.
benim açıklığım çok fazla değil,ve sadece pantolonla kullanabilmek için istiyorum,etekte falan gözüm yok.
eşim zaten diz üstü etek giymeme asla müsaade etmez,diz altını da rahatlıkla giyebiliyorum,o kadar kötü durmuyor.
bana dar paça pantolon giydirsin yeter
Bir de şu diz içindeki inatçı yağları eriten krem olsa çok iyi olurdu :)
ben bir kere indirim sitelerinden birinde görmüştüm 200 liraydı alıp denemediğime de çok pişman oldum çünkü; sonradan hiç raslamadım
Acaba şu bölgesel yağları erttiğini iddia eden jeller işe yarar mı yoksa tek çözüm lipo mu ?
ben bir kere indirim sitelerinden birinde görmüştüm 200 liraydı alıp denemediğime de çok pişman oldum çünkü; sonradan hiç raslamadım
çok inceltse 1 cm inceltir oda bana yetmez hatta kayseri de görüştüğüm bir plastik cerrah lipo ile dizlerimde en fazla 1,5 cm incelme olucağını onun içinde ameliyata değmeyeceğini söyledi bakalım bindik bir alemete........................
aynı şeyi bende rica ediyorum,lütfen alan arkadaşlar mümkünse foto yüklüyebilirmi.inanın ben almış olsaydım sizler için yüklerdim.
Evet gulum77 ona yaptiracagim bana
Canim sen amelyatini ne zaman yaptirican? Bende o doktoru dusunuyorum. Fikirlerini paylasib banada yardimci ol lutfen...
Canim sen amelyatini ne zaman yaptirican? Bende o doktoru dusunuyorum. Fikirlerini paylasib banada yardimci ol lutfen...
canım selam bu silikon şekillendirici ne işe yarıyorTabiki yardimci olurum her zamanburada birbirimizden baska kimsemiz yok. Benim esim bile yanimda degil
canım selam bu silikon şekillendirici ne işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?