Canim sen amelyatini ne zaman yaptirican? Bende o doktoru dusunuyorum. Fikirlerini paylasib banada yardimci ol lutfen...
Ben kullanmadim ama bacaga yapisiyor bildigimiz kadariyla bosluk olan yeri dolduruyormus. Buradan bazi arkadaslarimiz siparis verdiler sonuclari yazacaklar bekliyoruz:)
Çok sağolun, bende almaya karar verdim gibi gibi😊biraz bile faydası oluyorsa vermeye hazırım bu fiyatı☺️Zaten yetersiz gelirse sonra bir çift daha alırım diye düşündüm bende...
Arkadaşlar merhaba, ben de aldım silikon şekillendiriciden Cuma günü elime ulaştı, düğüne gideceğim için çok inceleyemeden
yapıştırdım ve 100 denye çorap ile giyip düğüne gittim akşam inşallah parlama falan olmamıştır insanlar anlamamıştır , bana belli
olmuyor gibi göründü, dediğim gibi çok inceleyemedim... silikonun doğru konumlandırırsanız işe yarar, ancak her ne kadar yapışkan olsa da dar bir çorap ile düşmemesini garanti edebilirsiniz, benim kullandığım 100 denye çorap işe yaradı, yalnız şöyle bir sıkıntı oldu
silikonun uç kısımları gittikçe inceldiğinden çorabı giyerken katlanabiliyor ve çoraba yapıştığı için bacakta pot bir görüntü oluşturdu, biraz uğraşmam gerekti, katlanan kısmı açtım tekrar çorabı yapıştırarak kaymadan giydim vs. benim tam diz içlerimde boşluk olduğundan biraz öne doğru yapıştırırsanız oturduğunuzda katlanıyor ve dışarıdan bakan birine garip bir görüntü oluşturabilir, benim bacaklarım masa altında olduğundan kimse bişey anlamadı, ayakta dururken sorun yok ... pantolon ve bot içinde çok işe yarar hiç anlaşılmaz daha önce dediğim gibi ben aynı şeyi bot içine çorapla yapıyordum, skinny pantolon için ideal görünüyor ancak ben henüz deneyemedim... yazın işe yaramaz kesinlikle belli olur ancak çok çok kalın ten rengi bir çorap giyerseniz bir ihtimal anlaşılmaz ancak yazın da çorap giyilmez zaten...
Canim, sen doktorla gorusmeden nasil 3 lt yag almamiz lazim dedi? Kac kilosun?Kizlar kafam karisti simdi ek bana 3 lt yag alabilmemiz gerek dedi suzuluyormus yaglar sobrada azaliyor dogal olarak3 lt cok degilmi ki
Canim, sen doktorla gorusmeden nasil 3 lt yag almamiz lazim dedi? Kac kilosun?
Bir kerede o acikligi kapatacagini, kalici olacagini qaranti ettimi? 10 subatda randevumu sadece, yoksa amelyat gunumu?
şimdi karar aşamasındayım kredi işi var büyük ihtimalle ara tatilde istanbuldayım e.k. ya ameliyat olucam allah yardım etsin banada sizlerede hepinizi öpüyorum bu arada bana özelden ulaşmayın lütfen
ak sana yağ enjeksiyonu yapacak fiyat verdi mi? 2. ye gerek kalır mıymış acaba? aynı dr.u ben de düşünüyorum o nedenle. bacak şekillerine göre farklı uygulamalar yapıyor yani.kızlar mrb geçen hafta istanbuldaydım önce a.k. ile görüştüm çok kibar saygılı bir insan ben internetten görmüştüm hep şimdi sakal bırakmış önce tanıyamadım neysebanasilikonu yapmaya pek yanaşmadı çünkü bacaklarım düz yani pek eğri değil şu an ama çok ince fiyat verdikarın germe olursa ordaki yağların dışında dokular var onlar daha çok tutunur dediama ben 2.hayal kırıklığı istemiyorum.
Aynı mesajı bana da yollamış sonuçta uygulamalar aynı değişik ne diyecek ki? Detaylar ancak yüzyüze görüşülünce belli olur.dr a.k.nın mailini aynen paylaşıorum.'Merhaba, Çarpık bacakların farklı tipleri ve derecesi var. Tedavi tipine ve derecesine göre değişiyor. Öncelikle superdry yağ hücresini tercih ediyoruz. Bu teknik yağları kansız ve saf haliyle elde etmek için oldukça ideal. Yağ hücresini aldıktan sonra hücre kokteyli tipine karar verilir. Sadece yağ hücresi, kök hücreden zenginleştirilmiş yağ hücresi ya da aktife edilmiş yağ hücresi gibi. Yağ rezervinin yeterli olmadığı durumlarda silikonu tercih ederiz. Ancak silikon tek başına yeterli olmuyor. Ayak bileğine ek olarak superdry yağ hücre transferi gerekli. Bir başka konu bacakları çarpık gösteren kemik çıkıntılar ya da kemiğin eğri yansımaları. Gerçek bacak estetiğinde bu yansımaların yağ hücresi ile kamuflajı gerekli. Bazı durumlarda dış parantezliği azaltmak için botoks ya da mikronörotomi de eklenebiliyor. Bu kısım kalınlığ azaltmada oldukça etkili. Eğer kalın ve çarpıklığa fazla yağ neden oluyorsa yağ alarak durumu dengeliyoruz. ' bu mikronörotominin sakıncalarını bılen varmı
özelden ulaşmayın demişsin ya:) burdan sormak zorundayım. fiyatını ne söyledi mahsuru yoksa söyleyebilir misin?Ek yi yercih etme sebebin ne oldu?ordan çıkıp memorialde e.k. ya gittim çok yakın ikisi bu arada e. k. çok sıcakkanlı bir insan isterseniz sabah ameliyat ettiğim bir öğretmen hastam var yukarıda izin verirlerse görüşün dedi çıktım çok şeker insanlardı bayan hem göğüs hem bacak hemde burun ameliyatı olmuş maşallahı vardıbacaklarda çok güzel olmuş ayrıca yağ enjeksiyonu yapmamış çünkü bilekler zaten kalındı sadece silikon koymuş gayet güzel olmuştu bana bileklere yağ enjeksiyonu yapmazsa olmaz ama neyse bayan ben hiç sorgulamadım ek zaten en uygun cc. yı uyguluyor dedi dr.da bana aynısını söyledi şu cc. diyemem o ameliyattaki ölçümlere göre olacak dedi
Yag enj icin 3 lt dedi yani onun ayristirilmasindan sonra az bi miktar kaliyor anladigim kadariyla. Kaliciligi kimse garanti edemiyor sansimiz varsa tek seferde iyi olur. Benim acikligim fazla degil zaten incelik var. Birde benim kucuk bebegim var ben muayeneye gelemem dedim. Onun icin direkt ameliyat gunu aldim. Fazlami cesaret gosteriyorum acaba. Ben 170 boy 62 kiloyum yani benden o bolgeden an fazla 1 kg yag cikar
Sen hangi dr.a karar verdin arkadaşım? Ne zaman ameliyatın? Allah utandırmasın inşallah.
salı günü için fbden randevu aldım. ama kar yağdı gidemem büyük ihtimalle. hiç de bilmiyorum ki orayı. kızılaydan 112ye binip gidecem ama nereye gideceğim hiç fikrim yok. civarda bir turlar geri dönerim olmadı.adresi kolay bulmamı sağlayacak bir mağza falan var mı yanında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?