Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım yaa gitmeye karar vermene çok sevindim. Hiç kar yağdı diye bahane üretme olurmu git bir görüş artık. Bu arada kliniğin yan binasında büyük bilindik bir market var ama adı şuan aklımda değil. Şuan klinikte muhakkak birileri vardır ararsan adres tarifi verirler canım. Zaten bilindik bir yerde çok zorlanmadan bulursun. Ben bikaç kez gittim ama hiç toplu taşıma aracı kullanmadım bu yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.

peki yeterli geldimi kalınlığı,kamufule etmek için.arkadaşlar çok ince olduğunu yazmıştı.

arkadaşım ''Olduğu kadar,olmadığı kader''.dış yanlar malesef hepimizin canını sıkıyor.ama içler dolu olunca,yada bacak düz bir şekilde aşağı inince göz; o bacağı çarpık gibi algılamıyor.bir çok insanın dış yanları çokk kalın ,ama iç taraflar normal olunca hiç dikkat çekmiyor.bak arkadaşlarıında çok beğenmiş.bence giyin,topuk boyunu çok uzun tutmadan.

E.K hakinda hic olumsuz yorum okumadim. Insallah umdugun gibi olur. Boyuna gore kilon normal. Yag toplayan bolgen yoksa 3 lt yag biraz zor olur bence.

kar yağdı haliyle buz tuttu yollar yürümek zor. randevuyu da akşama alabildim e bir de daha önce hiç gitmediğim bir yer. Zaten gitmeye gönülsüzüm bin tane bahanem oldu böylece. yarın vericem kararımı uyanıp söyle bir sokağa bakıp kendime soracağım gideyim mii gitmeyeyim miii? :44:

Orayı nasıl bulabilirim diye sorduğumda köroğlu migrosun 4 bina altında dedi sekreter. söylediğin yer burası mı? daha bilindik bir yere dükkan açsaydı ne olurdu sanki. gidince bunu da bir görüşeyim onunla.

arkadaşım şöyle bir durumda var tabiii;insan oraya kadar gidip,eli boş dönünce ,yani ameliyat tarihi almayınca daha çok üzülüyor.örnek;Memko

arkadaşım şöyle bir durumda var tabiii;insan oraya kadar gidip,eli boş dönünce ,yani ameliyat tarihi almayınca daha çok üzülüyor.örnek;Memko

ben de o yüzden gönülsüzüm zaten. ben zaten bacaklarımın çarpık olduğunu ve işlem yapılması gerektiğini biliyorum. oraya gidip düşüncelerimi doktora onaylatmaktan başka bir şey yapmayacağım. ameliyat gününü alacak olsam hiç beklemem akşamdan gider kapıya yatarım.

belki fiyatla ilgili bir güzellik yapar,bellimi olur.sen yinede git ,olabilicek seçenekleri dr dan duy.offff para offf

belki fiyatla ilgili bir güzellik yapar,bellimi olur.sen yinede git ,olabilicek seçenekleri dr dan duy.offff para offf

o ümitle gidiyorum zaten. yeniyılda büyük ihtimal zam gelir en azından kendimi bir göstereyim de belki zamsız fiyattan yapar benim ameliyatı. gözü çıksın paranın. dönüp bir bakmadı ikimize de.

Size birşey diyeyim mi mavi jeans reklamındaki mankenlerin bacakları oldukça çarpık ama mankenler. birçok reklamda bunu görüyorum. Sokağa çıktığımda mükemmel bacaklı birçok insan var. bizim derdimiz farkedilmesin yeter. olduğu kadar. bence de giyin artık bacakların çok güzel inan bana.

o ümitle gidiyorum zaten. yeniyılda büyük ihtimal zam gelir en azından kendimi bir göstereyim de belki zamsız fiyattan yapar benim ameliyatı. gözü çıksın paranın. dönüp bir bakmadı ikimize de.

Zaten hepimizin bacaktan ziyade para değil mi? çok paramız olsa en iyi dr.a hiç düşünmeden yaptırırz. 2. kez de yaptırırız nolcak. ama kısıtlı bütçeyle böyle kılı kırk yarıyoruz.

Amin ins. Ben E. K ya olucam kanat. 10 subatta ins. Bir arkadasimla gidicez bakalim. İns bir sorun olmaz. Tum surecimi burda sizinle paylasicam kismet olursa

Özelden fiyatı yazabilir misin arkadaşım? Ben de randevu alıcam en kısa zamanda kendisinden. Allahım tez zamanda kurtarsın bzleri bu dertten. Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. Ben sizden daha fazla heyecan yapıyorum valla:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…