Seni cok iyi anliyorum nasiasya bendemi sorun var diyorum bazen nadil bir takintidir bu. Herkes giyip cikiyor begeniyor. Ben cogu insana bakip boyle olsa asla giymem diyorum kendime bu ne komplex ya zaten onemli olan cok guzel olmak degil guzel hissetmek sanirim. Bazen guzel oldugun halde oyle hissetmiyorsun. dismorfiya diye bir hastalik var psikolojide. Bazen bende ondan mi var diyorum bedenini begenmeme dugundan farkli gorme kabullenmeme vs gibi bi hastalik bu
arkadaşım ''algıda seçicilik'',herbirimiz karşımızdaki insana baktığımızda ilk olarak önemsediğimiz ,takıntılı olduğumuz bölgelere bakıyoruz.burun takıntısı olan,ilk karşısındakinin burnuna bakar,kilo takıntısı olan kilosuna,göğsü küçük yada büyük olan göğüslerine, .....bu böyle uzarrrrr gider.bizde bacaklara taktığımız için gözümüz direk bacaklara kayıyor.bende çizme giyinenlere çok bakıyorum bu ara,benim çizmeler yeni aldığımda iyi,ama bir kaç giyinmeden sonra yamulu veriyorlar.şöyle dar,bacağı sıkıca kavrayan,topuklu çizme giyinmeyi o kadar çok istiyorumki(
Sonunda oldu,şekillendirici albümüme yorumlarınızı bekliyorummm[/Q
ben bi bakayım dedim de bulamadım..heralde yeniyim diye böyle aktivitelerde bulunamıyorum.((
Sonunda oldu,şekillendirici albümüme yorumlarınızı bekliyorummm
Sende cok guzel durmus arkadasimalbumunede yazdim. Yalniz dusme riski aklimi karistirdi biraz cok iyi yapismiyor demissin
ürünü bende sipariş ettim bugün elime ulaşır diye tahmin ediyorum fotoğrafları çok merak ettim nasıl ve nerden bakıyoruz acaba :)Sonunda oldu,şekillendirici albümüme yorumlarınızı bekliyorummm
Belki güzel bir bacak peelingi yada ağda sonrası,yani ölü deriler ve tüyler iyice temizlendikten sonra daha iyi tutabilir,ama yinede çorapsız giyilebileceğini zannetmiyorum,çünkü bacak hareketli ne yaparsan yap düşecektir.
günlerdir bu fotoğrafları ve yorumu bekliyordum ama arkadaş listende olmadığım için göremedim(
istek yolladım hemen.
çorapla iyiyse benim için yeterli,hemen veriyorum sipariş.
aklıma geldi bugün,belki çorap olmasa da tozluk benzeri bir ürünle kullanılabilir ,yani sadece onun üzerine geçirilecek bir şeyle,yazın
da pantolonla kullanılır.
ya benim tek derdim pantolon,hep ispanyol model almaktan bıktım artık,istediğim gibi pantolon bulayım yeter.
diz altı eteği zaten giyiyorum,onu takmıyorum artık napayım,çırpı mırpı giyiyorum yine de
Memko nerdesin,yorum bekliyorum
Sonunda oldu,şekillendirici albümüme yorumlarınızı bekliyorummm
kızlar yorumları okuyunca hemen rosehouse adlı arkadaşa mesaj yazmaya calıstım ancak mesaj gönderilemiyor, nette biraz araştırdım google a bacak şekillendirici yazınca en bilindik sosyal paylaşım sitesinde bacak şekillendirici adlı grupta silikon bir ürün satılıyor, 79 tl.ye. bahsettiğiniz ürün o sanırım. ancak o fiyat bana inanılmaz tuzlu geldi. ben aynı metaryelin popo için olanını ykm.den almıştım yarı fiyatına. hem bendeki resmen et gibiydi hiç belli olmuyordu. bu sayfadaki bana daha plastikimsi geldi.
acaba aynı üründen mi bahsediyoruz?:26: alt bacağımın zayıflığından çok rahatsızım senelerdir çok çektim bu yüzden, içime kat kat çoraplar mı giymedim lise dönemlerimde ahh ah bi anlatsam..o dönem böyle seyler olaymış resmen hayat kurtarıcıymış.
Rosehouse fotolarını gördüm şekillendirici bayağı işe yaramış bence siyah çorapla rahatlıkla kullanabilirsin
bacaklarımız benziyor aslında , tabi ameliyat olsak çok daha güzel olur aslında.. ben kış için idareten çorap vepantolon içine kullanacağım bunu.. seneye kısmetse olurum amileyatı çünkü daha 2 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum, çok memnunum çok şükür ama üst üste 2 narkoz fazla gelir bana :)ve tabi ameliyat sonrası süreç , izin kullanmak vs. ve tabiiki maddi boyutu...
kızlar yorumları okuyunca hemen rosehouse adlı arkadaşa mesaj yazmaya calıstım ancak mesaj gönderilemiyor, nette biraz araştırdım google a bacak şekillendirici yazınca en bilindik sosyal paylaşım sitesinde bacak şekillendirici adlı grupta silikon bir ürün satılıyor, 79 tl.ye. bahsettiğiniz ürün o sanırım. ancak o fiyat bana inanılmaz tuzlu geldi. ben aynı metaryelin popo için olanını ykm.den almıştım yarı fiyatına. hem bendeki resmen et gibiydi hiç belli olmuyordu. bu sayfadaki bana daha plastikimsi geldi.
acaba aynı üründen mi bahsediyoruz?:26: alt bacağımın zayıflığından çok rahatsızım senelerdir çok çektim bu yüzden, içime kat kat çoraplar mı giymedim lise dönemlerimde ahh ah bi anlatsam..o dönem böyle seyler olaymış resmen hayat kurtarıcıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?