Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bedeniyle uğraşmayan, kendisiyle barışık insan olabilmeyi ben de çok isterdim :) kendi adıma konusayım olduğumdan farklı hissetmiyorum ama tam olarak öyle yamuk bacaklıyım ya da bacaklıydım diyeyim şimdi en azından ortası doldu :)) sen benden daha şanslısın en azından sadece ince oldukları için şikayetçisin çözümün çok daha kolay olacak :)

haklısın memko.. bacak ameliyatı olduktan sonra hemen burnumu incelemeye başladım şu an burnumu da dert ediyorum

inşallah dilediğini giyebileceğin günler gelecek bıkacaksın çizme giymekten :)

Sende cok guzel durmus arkadasim albumunede yazdim. Yalniz dusme riski aklimi karistirdi biraz cok iyi yapismiyor demissin

Belki güzel bir bacak peelingi yada ağda sonrası,yani ölü deriler ve tüyler iyice temizlendikten sonra daha iyi tutabilir,ama yinede çorapsız giyilebileceğini zannetmiyorum,çünkü bacak hareketli ne yaparsan yap düşecektir.

günlerdir bu fotoğrafları ve yorumu bekliyordum ama arkadaş listende olmadığım için göremedim(
istek yolladım hemen.
çorapla iyiyse benim için yeterli,hemen veriyorum sipariş.
aklıma geldi bugün,belki çorap olmasa da tozluk benzeri bir ürünle kullanılabilir ,yani sadece onun üzerine geçirilecek bir şeyle,yazın
da pantolonla kullanılır.
ya benim tek derdim pantolon,hep ispanyol model almaktan bıktım artık,istediğim gibi pantolon bulayım yeter.
diz altı eteği zaten giyiyorum,onu takmıyorum artık napayım,çırpı mırpı giyiyorum yine de

Son düzenleme:

rosehouse hayırlı olsun bende görmek istiyorum fotolarını ve nerden aldınız nasıl alınıyor vallahi görmeden bile almak istiyorum Esraya katılmamak mümkün mü ben pantolonun altına çorapla giyebileceğimiz bir aparatada razıyım hiç yoktan iyidir diyerek

kızlar yorumları okuyunca hemen rosehouse adlı arkadaşa mesaj yazmaya calıstım ancak mesaj gönderilemiyor, nette biraz araştırdım google a bacak şekillendirici yazınca en bilindik sosyal paylaşım sitesinde bacak şekillendirici adlı grupta silikon bir ürün satılıyor, 79 tl.ye. bahsettiğiniz ürün o sanırım. ancak o fiyat bana inanılmaz tuzlu geldi. ben aynı metaryelin popo için olanını ykm.den almıştım yarı fiyatına. hem bendeki resmen et gibiydi hiç belli olmuyordu. bu sayfadaki bana daha plastikimsi geldi.

acaba aynı üründen mi bahsediyoruz?:26: alt bacağımın zayıflığından çok rahatsızım senelerdir çok çektim bu yüzden, içime kat kat çoraplar mı giymedim lise dönemlerimde ahh ah bi anlatsam.. o dönem böyle seyler olaymış resmen hayat kurtarıcıymış.

Evet bu o ürün ve haklısın o parayı etmez.Ama umut dünyası işte,çare olur diye aldım bende.Bu sorunu yaşayanların aynı umutla bu parayı vereceğini bilen birileri yapmış bu işi anlaşılan.Herhangi bir iç giyim markası yapsaydı eminim çok daha ucuza satılırdı.Ama anladığım kadarıyla bu durumu bilen bir girişimcinin işi bu.Bir kere çok küçük,yani az bir hammaddeyle üretilmiş.daha uygun fiyatlı olabilirmiş. Ayrıca daha kalın ve daha geniş olmalıymış.Bu ürünün üzerinde biraz daha çalışılırsa daha işe yarar bir ürün elde edilebilir.Yine de şimdilik iş görür tabi dışarda uzun süre giyip denemedim ,inşallah bir sorun çıkarmaz.Önce çizme içinde denemeyi düşünüyorum.

Memko nerdesin,yorum bekliyorum

Rosehouse fotolarını gördüm şekillendirici bayağı işe yaramış bence siyah çorapla rahatlıkla kullanabilirsin
bacaklarımız benziyor aslında , tabi ameliyat olsak çok daha güzel olur aslında.. ben kış için idareten çorap vepantolon içine kullanacağım bunu.. seneye kısmetse olurum amileyatı çünkü daha 2 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum, çok memnunum çok şükür ama üst üste 2 narkoz fazla gelir bana :)ve tabi ameliyat sonrası süreç , izin kullanmak vs. ve tabiiki maddi boyutu...

Geçmiş olsun,memnun olmana sevindim.Sen cesaretlisin anlaşılan.inşallah bacak probleminden de kurtulursun.

Walla açıkcası ucuz pahalı benim işime yaradı benim de alt bacaklarım ince çünkü bi de ben 40 kg olduğumdan doktorum ameliyat olmamı önermedi. Silikon istemedim lipo için yağ da yoktu yeterince en azından kat kat giyinmekten kurtuldum diye düşünüyorum.Ben dar kotların içine giyiyorum hiç sorun çıkmadı şu ana kadar. Sadece orda olduğunu bildiğimden bazen tedirgin hareket ediyorum.Ama alışcam umarım..Benim için verdiğim paraya değdi allahtan :))

kızlar ürün bugün elime ulaştı. Öncelikle çarpıklığı fazla olanlar pek umutlanmasın derim çünkü kalınlık ve uzunluk olarak pek yeterli değil ama çarpıklığı az olanlar rahat rahat etek bile giyebilirler. Ayrıca yapışmasında da biraz sorun var arada hareket ediyor ee haliyle tedirgin oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…