Evet bu o ürün ve haklısın o parayı etmez.Ama umut dünyası işte,çare olur diye aldım bende.Bu sorunu yaşayanların aynı umutla bu parayı vereceğini bilen birileri yapmış bu işi anlaşılan.Herhangi bir iç giyim markası yapsaydı eminim çok daha ucuza satılırdı.Ama anladığım kadarıyla bu durumu bilen bir girişimcinin işi bu.Bir kere çok küçük,yani az bir hammaddeyle üretilmiş.daha uygun fiyatlı olabilirmiş. Ayrıca daha kalın ve daha geniş olmalıymış.Bu ürünün üzerinde biraz daha çalışılırsa daha işe yarar bir ürün elde edilebilir.Yine de şimdilik iş görür tabi dışarda uzun süre giyip denemedim ,inşallah bir sorun çıkarmaz.Önce çizme içinde denemeyi düşünüyorum.
Öncelikle eklediğin için teşekkürler.. Bende beğendim ama diğer arkadaşların dediği gibi zaten bacakların kötüde değilmiş.. İlkin şekillendirici olduğunu anlamadım bile.. Ten rengi olan resimleri görünceye kadar.. Varsa telefon numarası bizde alabilirmiyiz ürün siparişi için.. Acaba forumdan arkadaşlar ile anlaşmalı arasak toplu sipariş için indirim yapmazlarmı
Önce bı cesaret etek giyip sonra bütün gün duruşunu ayarlamak ne demek bacakları saklamak ne demek çok iyi biliyorum. Yaptıranlar adına çok sevindim. Bende cesaretimi toplamaya başladım sizleri takip ettikçe. Rica etsem arkadaş olarak ekleyebilirmiyim, Nasiass
Merhabalar,
Sadece okuyarak takip ediyordum. Çok araştırdıktan sonra ameliyatımı dün oldum. Ahmet k. Yaptırdım. Bir iki gün önce kan tahlilleriniz yapılıyor. Sorun yoksa ameliyat için sorun yok demektir. Önlüğünüzü giyiyorsunuz. Damar yolu açılıyor. Doktor bey gelip çizimler yapıyor. Süreci tekrar anlatıyor. Yağın erimesine göre 2. Seansa karar veriyor. 3 ayda bacak oturmuş oluyor. 3 hafta varis çorabını giymeye devam ediyorsunuz. En az 3 gün ayaklar yüksekte yatıyorsunuz. Ameliyat çıkışı Doktor bey gelip yine bilgilendirme yapıyor. İstediğiniz zaman kontrole gidiyorsunuz. 2. Kere serum taktılar. Son 10 dakikada da ekstra seruma karıştırılmış antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Herkes fazlasıyla ilgili. Ben ilk hasan f. Muayeneye gittim. Çok basit şekilde bilgi verdi. 50000 tl istedi. Fotograf vs hiç birşey göstermedi. Ahmet bey den randevu aldım. Muayene 200 tl. Bu ücreti ameliyat ücretinden düşüyorlar. Doktor herseyi anlatıyor. Fotoğrafları gösteriyor. Komplikasyon ne varsa bilgi veriyor. O kadar iyi anlattıki muayeneden bir hafta sonraya ameliyat günü aldım. Fiyatı 6300 tl vermesine rağmen kabul ettim. Ağrım var mı var. Açılan küçük deliklerden sızıntı kanamam var. Oda morarma ve şişme olmaması için daha iyiymiş. Bacaklarımdaki ağrılar daha çok varis çorabının sıkmasından. Bunların hiç birini takmıyorum çünkü istediğim şeye kavuşacağım. Acılar geçer sonrasında istediğim olur. Ameliyat olacak arkadaşlara Ahmet bey ile görüşmeden bence bir karar vermesinler. Keske kendisini önceden tanısaydım Burun ameliyatımı da ona yaptırsaydım. 2 kere burun ameliyatı geçirdim ve yıne sonuc tatmin edıcı değil. Kendisi bir heykel traş olduğu için en iyi sonucu alabileceğim kişi olarak gördüm. Bacaklarım açıldığında sonucu bildiririm. Narkoz alıyoruz hayatımızı riske atıyoruz. Çok iyi karar vermek gerekli. Hersey para değil. Doktorlarınıza tüm detayları konuşun. Ben Bülent C. Mail atmıştım kesik kesik konuştu. Ahmetbey her mailime cevap verdı. Prof olmasıda sanırım bu yüzden. Hepinizin iyi doktorlara denk gelmesi dileğiyle.
Merhabalar,
Sadece okuyarak takip ediyordum. Çok araştırdıktan sonra ameliyatımı dün oldum. Ahmet k. Yaptırdım. Bir iki gün önce kan tahlilleriniz yapılıyor. Sorun yoksa ameliyat için sorun yok demektir. Önlüğünüzü giyiyorsunuz. Damar yolu açılıyor. Doktor bey gelip çizimler yapıyor. Süreci tekrar anlatıyor. Yağın erimesine göre 2. Seansa karar veriyor. 3 ayda bacak oturmuş oluyor. 3 hafta varis çorabını giymeye devam ediyorsunuz. En az 3 gün ayaklar yüksekte yatıyorsunuz. Ameliyat çıkışı Doktor bey gelip yine bilgilendirme yapıyor. İstediğiniz zaman kontrole gidiyorsunuz. 2. Kere serum taktılar. Son 10 dakikada da ekstra seruma karıştırılmış antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Herkes fazlasıyla ilgili. Ben ilk hasan f. Muayeneye gittim. Çok basit şekilde bilgi verdi. 50000 tl istedi. Fotograf vs hiç birşey göstermedi. Ahmet bey den randevu aldım. Muayene 200 tl. Bu ücreti ameliyat ücretinden düşüyorlar. Doktor herseyi anlatıyor. Fotoğrafları gösteriyor. Komplikasyon ne varsa bilgi veriyor. O kadar iyi anlattıki muayeneden bir hafta sonraya ameliyat günü aldım. Fiyatı 6300 tl vermesine rağmen kabul ettim. Ağrım var mı var. Açılan küçük deliklerden sızıntı kanamam var. Oda morarma ve şişme olmaması için daha iyiymiş. Bacaklarımdaki ağrılar daha çok varis çorabının sıkmasından. Bunların hiç birini takmıyorum çünkü istediğim şeye kavuşacağım. Acılar geçer sonrasında istediğim olur. Ameliyat olacak arkadaşlara Ahmet bey ile görüşmeden bence bir karar vermesinler. Keske kendisini önceden tanısaydım Burun ameliyatımı da ona yaptırsaydım. 2 kere burun ameliyatı geçirdim ve yıne sonuc tatmin edıcı değil. Kendisi bir heykel traş olduğu için en iyi sonucu alabileceğim kişi olarak gördüm. Bacaklarım açıldığında sonucu bildiririm. Narkoz alıyoruz hayatımızı riske atıyoruz. Çok iyi karar vermek gerekli. Hersey para değil. Doktorlarınıza tüm detayları konuşun. Ben Bülent C. Mail atmıştım kesik kesik konuştu. Ahmetbey her mailime cevap verdı. Prof olmasıda sanırım bu yüzden. Hepinizin iyi doktorlara denk gelmesi dileğiyle.
Merhabalar,
Sadece okuyarak takip ediyordum. Çok araştırdıktan sonra ameliyatımı dün oldum. Ahmet k. Yaptırdım. Bir iki gün önce kan tahlilleriniz yapılıyor. Sorun yoksa ameliyat için sorun yok demektir. Önlüğünüzü giyiyorsunuz. Damar yolu açılıyor. Doktor bey gelip çizimler yapıyor. Süreci tekrar anlatıyor. Yağın erimesine göre 2. Seansa karar veriyor. 3 ayda bacak oturmuş oluyor. 3 hafta varis
çorabını giymeye devam ediyorsunuz. En az 3 gün ayaklar yüksekte yatıyorsunuz. Ameliyat çıkışı Doktor bey gelip yine bilgilendirme yapıyor. İstediğiniz zaman kontrole gidiyorsunuz. 2. Kere serum taktılar. Son 10 dakikada da ekstra seruma karıştırılmış antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Herkes fazlasıyla ilgili. Ben ilk hasan f. Muayeneye gittim. Çok basit şekilde bilgi verdi. 50000 tl istedi. Fotograf vs hiç birşey göstermedi. Ahmet bey den randevu aldım. Muayene 200 tl. Bu ücreti ameliyat ücretinden düşüyorlar. Doktor herseyi anlatıyor. Fotoğrafları gösteriyor. Komplikasyon ne varsa bilgi veriyor. O kadar iyi anlattıki muayeneden bir hafta sonraya ameliyat günü aldım. Fiyatı 6300 tl vermesine rağmen kabul ettim. Ağrım var mı var. Açılan küçük deliklerden sızıntı kanamam var. Oda morarma ve şişme olmaması için daha iyiymiş. Bacaklarımdaki ağrılar daha çok varis çorabının sıkmasından. Bunların hiç birini takmıyorum çünkü istediğim şeye kavuşacağım. Acılar geçer sonrasında istediğim olur. Ameliyat olacak arkadaşlara Ahmet bey ile görüşmeden bence bir karar vermesinler. Keske kendisini önceden tanısaydım Burun ameliyatımı da ona yaptırsaydım. 2 kere burun ameliyatı geçirdim ve yıne sonuc tatmin edıcı değil. Kendisi bir heykel traş olduğu için en iyi sonucu alabileceğim kişi olarak gördüm. Bacaklarım açıldığında sonucu bildiririm. Narkoz alıyoruz hayatımızı riske atıyoruz. Çok iyi karar vermek gerekli. Hersey para değil. Doktorlarınıza tüm detayları konuşun. Ben Bülent C. Mail atmıştım kesik kesik konuştu. Ahmetbey her mailime cevap verdı. Prof olmasıda sanırım bu yüzden. Hepinizin iyi doktorlara denk gelmesi dileğiyle.
Merhabalar,
Mersam geçmiş olsun. İnşallah istediğin bacaklara kavuşursun zor kısmını atlatmışsın. Maillerle bu 3dr. da ulaştım ben. aynen dediğin gibi tam tatmin edici cevap yok ama bu ölçüt olabilir mi diye düşünüyorum. en önemli ölçüt ameliyatı olan kişi senin gibi. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alaka, tavırlar. Ameliyat ol hadi hooopp olup olmaması. Senin adına çok sevindim. Ben de bu 2 dr. dan birini düşünüyorum ama senin dr. daha pahalıYaza kadar olmak istiyorum ben de ama kpssye hazırlanıyorum araya hiç sokmasam mı deyip duruyorum. Yapmazsam Eylül'e kalacak. Seni eklemek istiyorum .
Mersam geçmiş olsun. İnşallah istediğin bacaklara kavuşursun zor kısmını atlatmışsın. Maillerle bu 3dr. da ulaştım ben. aynen dediğin gibi tam tatmin edici cevap yok ama bu ölçüt olabilir mi diye düşünüyorum. en önemli ölçüt ameliyatı olan kişi senin gibi. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alaka, tavırlar. Ameliyat ol hadi hooopp olup olmaması. Senin adına çok sevindim. Ben de bu 2 dr. dan birini düşünüyorum ama senin dr. daha pahalıYaza kadar olmak istiyorum ben de ama kpssye hazırlanıyorum araya hiç sokmasam mı deyip duruyorum. Yapmazsam Eylül'e kalacak. Seni eklemek istiyorum .
geçmiş olsun :)Merhabalar,
Teşekkür ediyorumgeçmiş olsun :)
Bu arada zaten 3 gün yatıyorsun. Yatakta çalışırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?