Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben sağlıklı düşünemiyorum belki de bu konuda artık.. yolda yürürken herkesin bacaklarına bakıyorum, çizme giymişse çizmesi yamuk duruyo acaba farkında değil mi, pantolon giymişse bunun da parantez diye sürekli eleştirirken buluyorum kendimi..ama eminim bizlerden başka kimse buna takılmıyordur. belki çok normal şu an bacaklarım ama inceliyorum bir defa elimde değil..çorapla kendimi çıplak gibi hissediyorum.artık çizmeyle giymeye başladım hava da buna elverişli zaten yaza doğru çizmeler çıkınca corapla da giyerim belki kim bilir :))

Seni cok iyi anliyorum nasias ya bendemi sorun var diyorum bazen nadil bir takintidir bu. Herkes giyip cikiyor begeniyor. Ben cogu insana bakip boyle olsa asla giymem diyorum kendime bu ne komplex ya zaten onemli olan cok guzel olmak degil guzel hissetmek sanirim. Bazen guzel oldugun halde oyle hissetmiyorsun. dismorfiya diye bir hastalik var psikolojide. Bazen bende ondan mi var diyorum bedenini begenmeme dugundan farkli gorme kabullenmeme vs gibi bi hastalik bu

arkadaşım ''algıda seçicilik'',herbirimiz karşımızdaki insana baktığımızda ilk olarak önemsediğimiz ,takıntılı olduğumuz bölgelere bakıyoruz.burun takıntısı olan,ilk karşısındakinin burnuna bakar,kilo takıntısı olan kilosuna,göğsü küçük yada büyük olan göğüslerine, .....bu böyle uzarrrrr gider.bizde bacaklara taktığımız için gözümüz direk bacaklara kayıyor.bende çizme giyinenlere çok bakıyorum bu ara,benim çizmeler yeni aldığımda iyi,ama bir kaç giyinmeden sonra yamulu veriyorlar.şöyle dar,bacağı sıkıca kavrayan,topuklu çizme giyinmeyi o kadar çok istiyorumki(

ben de sapık gibi herkesin bacağına bakıyorum.özellikle nöbet günümde büyün öğrencilerimin bacaklarını inceliyorum koridorda
maşallah yüzde doksanı sütun gibi bacaklara sahip,Allahım bir bizden esirgemiş sanırım bu kadarcık şeyi
bir de geçen bir arkadaşın bacakları dikkatimi çekti,her zaman çok hoş bir bayan olduğunu düşünürdüm.
kısa bir etek giymiş ve bileğin biraz üstünde biten bir bot.
aman yarabbim kızda bir baldır var,bildiğin futbolcu gibi.
o kadar kötü geldi ki gözüme,ben onun yerinde olsam asla giyemem yani öyle.
ama o hiç umursamıyor,mini mini giyinip geliyor,takdir ettim.aslında öyle olmak gerekiyor.

Arayıp ya da mail atıp sorsan olmaz mı ki? Bana hemen dönüş olmuştu((

Kargo takipten baktım meğer Cumartesi gelmiş, sözde beni evde bulamamış kağıt bırakmışlar.Bunu hep yapıyor bu kargo şirketleri alttan zile basıp evde bulamadık diye not bırakıp gidiyorlar.Ben not falan da bulamadım ya neyse.Bu günde alamadım artık yarına kaldı.Hayırlısı...

seni bekliyorum,tamam dediğin anda vereceğim siparişi

kızlar merhaba vallahi cesaretini toplayıp şu ameliyatı olan arkadaşlara o kadar imreniyorumki inşallah bu cesaretlerinin ve çektikleri sıkıntının karşılığını almışlardır benim gibilerde umarım en kısa zamanda kurtulur

Ben öğretmenim ama egedeyim istanbulda olsaydım belki bi nebze daha cesaretli olup çoktan olmuştum ha param trink yok ama bi şekilde kredi çekerdim ki hala öyle plan yapıyorum açıkçası ben paradan ziyade cesaretsizim ve mesafe sorunum var dün ilk estetik cerrahi tecrübemi yaşayarak benlerimi aldırdım korkumdan dolayı bırak ameliyatı muayeneye bile gidemiyorum ha yakın olsa tamamda
sömestrda artık nihayetlendirmek istiyorum a.k. yada e.k. ye olarak. benim gibi gidemeyen varsa arkadaşlar istanbulda bi buluşalımda gidelim birbirimize cesaret verelim hı

:)) memko çizme örneği güzeldi:) gülüyorum ama inan aynı duyguları paylaşıyorum takıntımız göğüs olsa aslında bi nebze iyi olurdu dimi sonuçta kimse göğüslerini açıp gezmiyor dekolte giymediğinde garipsenmiyor küçücük göğüsler pekala silikonlu sütyenle çok hoş durabiliyor ve çıplakkende gören sanmıyorumki onu çok dert edecek olsun ama biz sürekli pantolon ve bol paça giyiyoruz hiç feminen değil sonuçta kadın olduğumuzun en önemli temsili şu bacaklar pofff

Hosgeldin arkadasim. Aynen katiliyorum sana ve memkoya erkek gibi hep pantolon yahu etek olmayinca ayakkbilarda hep ayni model oluyo gozukmuyo cunku ((

Ya bide kimse gogsunu acip gezmiyor ama bacak yazin acikta ( memenin kolayi var bacak daha zor kamufle oluyor

Goguste cok kadinsi birsey ama bacak kotu olunca da kadina dair hic bisey giyemiyorsun etek elbise vb(

yok ya ben katılmıyorum bu kadar kötü düşünmeyin.
eğer göğüs dekoltesi gibi bir sıkıntınız yoksa yazlık ip askılı uzun tiril tiril elbiselerden giyebilirsiniz.
ben kişisel tercih olarak askılı falan giymiyorum,öyle oğlan çocuğu gibi kot tişört geziyorum sürekli

Hoşgeldin. Bu sorun öğretmenlere has mı diye düşünmeden edemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…