Ameliyat olduğun gün ve sonrasındaki 3 gün ayaklar yukarda yatıyorsun toplam 4 gün bu süreç bana spor yapma dedi ki zaten istesemde yapamam bu arada benden başka ameliyatın zorluğundan bahseden olmadı siz hiç sıkıntı çekmiyormusunuz benim canım çokmu tatlı sorun bendemi anlamadım ameliyattan her çıkan sadece sevincinden bahsediyor ben keşke şu yağları geri çıkarsa diye bile düşünmüştüm
Ben de çok zayıfım ve kilo alamıyorum hazır dolguyu hangi doktorlar yapıyor Ankara'da ve fiyatı nedir bilginiz var mı?
bana yardımcı oll lütfennnbilek kısmım çok ince ve kısa şeyler giyemiyorum bende estetikçiyle görüşdüm yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi 2 ya da 3 kez 1. sinde yağlar erir dedi kalıcı olmazmış %30 luk ya da %40 lık bi kısmı kalır dedi değişim nsl oluyo kalın oluyo mu resmini görmem mümkün mü lütfen çok kararsızım doktor tabi istediğin kalınlıkta yaparız dedi ama inandırıcı gelmedi
Doktorla Görüşebildinmi ne dedi dizler hakkında çok merak ediyorum
Daha düzelme olur derken ne demek bu sen benden daha önce ameliyat olmuştun bacakların şeklini tam olarak almamışmı yani ve de sen ne dedin çok merakettim müsait olduğun bir zaman daha ayrıntılı yazarmısınDaha düzelme olur dedi ve kıvrım olmalıdır dümdüz bacak olmaz dedi.
Daha düzelme olur derken ne demek bu sen benden daha önce ameliyat olmuştun bacakların şeklini tam olarak almamışmı yani ve de sen ne dedin çok merakettim müsait olduğun bir zaman daha ayrıntılı yazarmısın
Yeni fotoğraf ekledim leyla altına anlattım. Ama dizlerle ilgili böyle dedi tam olarak. Benim 3.5 ay oldu tam. 1 seneye kadar değişim devam edecekmiş. Yağ alınan yerler incelecekmiş daha. Bir de fotoğrafta gösterdi benim dha fazla diZimden alacak yerde kalmamış. Diz kapağım içe dönük çünkü.bana anca diz altı ve baldır arasına yağ enjeksiyonu olabilir, düz istediğim için. Seninkinden farklı benim diZler..
Nasias bayildim sonucun cok iyi gorunuyor:) bence ustten bakinca biz tam anlamiyla goremiyoruz biri karsidan cekince asil sekil belki oluyor. Ben cok vegendim
slm arkadaşlar yazılanların hepsini okumaya vaktim yok o yüzden yazılan yorumları bilemiyorum ama çok merak ediyorum şu bacak şekillendirici silikonlardan alıp kullanan var mı işe yarıyor mu?almayı düşünüyorum da
Yeni fotoğraf ekledim leyla altına anlattım. Ama dizlerle ilgili böyle dedi tam olarak. Benim 3.5 ay oldu tam. 1 seneye kadar değişim devam edecekmiş. Yağ alınan yerler incelecekmiş daha. Bir de fotoğrafta gösterdi benim dha fazla diZimden alacak yerde kalmamış. Diz kapağım içe dönük çünkü.bana anca diz altı ve baldır arasına yağ enjeksiyonu olabilir, düz istediğim için. Seninkinden farklı benim diZler..
Nasias benimde drum yillar once ayni seyi soylemisti yaglari aldim ama kemige bisey yapamayiz demisti o kemik cikintisini torpuluyorlarmis oyle bisey demisti bana. Ama sıkıntılı biseydir o bence eklem boslugu zarar gorebilir vs
Arkadaşlar Ankara'da hazır dolgu yapan doktorun numarasını özelden yazarmısınız lütfen sanırım Mehmet Akgün dü ismi
arkadaşım o doktoru tavsiye eden kişinin profili reklam amaçlı olduğu için kapatıldı..bence araştır sen biraz daha.
bugün doktor da öyle söyledi..kemikler eğri olmasa sonuç tam istenilen olur.ama artık olduğu kadarıyla mutlu olmayı öğrenmem gerek :)
Daha düzelme olur derken ne demek bu sen benden daha önce ameliyat olmuştun bacakların şeklini tam olarak almamışmı yani ve de sen ne dedin çok merakettim müsait olduğun bir zaman daha ayrıntılı yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?