yeni operasyon kesnlikle dşünüyorum
3 ayım doldu doktorum kontrole gelmemi söylemşti 3 ay doldgnda 3 ay sonnda tekrar yag enjekte edeblr msnz demstim o da 3 ay degl 6 ay bklemen gerekli anca öyle blli oluo şekli dedi hem blki yag enjekte etmeyiz yapcagımız operasyon degiseblr demsti bna
simonesimone yanlış anlama beni ama o zaman da fotoğraflarına baktığımda senin ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarında çok az bir fark olmuştu.üzülmemen için ben bir şey yazmamıştım. belki de oturarak fotoğraf çektiğinden öyleydi bilemiyorum.sen doktor zor yağ buldu falan diye bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam..yeterli yağ enjekte edilemediğinden, konulan az miktardaki yağların da erimiş olmaz mı?
Simonesimone nasias tam olarak benimde düşündüklerimi yazmış.ne eksiği ne fazlası.bende seni üzmekten çekindiğim için yazamamıştım,acaba dr un çokkkk azmı yağ koydu?,diz içlerindende almamış gibi.(takrar baktım fotona)drunla tekrarmı görüşsen acaba.çünkü nasiasında yazdığı gibi değişim farkedilmiyicek kadar az .belki drun yeni bir işlem tavsiye eder.
simonesimone yanlış anlama beni ama o zaman da fotoğraflarına baktığımda senin ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarında çok az bir fark olmuştu.üzülmemen için ben bir şey yazmamıştım. belki de oturarak fotoğraf çektiğinden öyleydi bilemiyorum.sen doktor zor yağ buldu falan diye bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam..yeterli yağ enjekte edilemediğinden, konulan az miktardaki yağların da erimiş olmaz mı?
Simonesimone nasias tam olarak benimde düşündüklerimi yazmış.ne eksiği ne fazlası.bende seni üzmekten çekindiğim için yazamamıştım,acaba dr un çokkkk azmı yağ koydu?,diz içlerindende almamış gibi.(takrar baktım fotona)drunla tekrarmı görüşsen acaba.çünkü nasiasında yazdığı gibi değişim farkedilmiyicek kadar az .belki drun yeni bir işlem tavsiye eder.
önceki haliyle pantolon giydigimde ve sonraki haliyle giydgmde çok farklıydı şmdi ilk hali gibi hiçbi fark göremedm ben
yok yanlıs anlamam da zaten böyle gıdım gıdım yag kalcaksa eger en faz 5 kez yapılması gerek bu operasyonun
yok kesinlikle yanlıs anlamam ama dizlerimdeki göçükler çok güzel bi şekilde doldurulmuştu
rahatça pantolon giyebiliyodum fakat şu an giyemiyorum
doktorumla görüşücem en kısa zamanda
vaktim geldi zaten kendisi çagırmştı beni ameliyttan 3 ay sonrası için
selam kızlar bende bu forumu yıllardır okuyorum. Çok yazmadım çünkü operasyona cesaretim yoktu ama son zamanlarda cesaretimi topladım ve bugün E.K ya muayene oldum benim bacaklarım çarpık doktor skoda bacak diye tanımladı :)) çok rahat bir operasyon sana yağ dolgusu olmaz dedi silikon koyacak çarşambaya rezerve de yapıldı ameliyathane ama hala korkuyorum36 yaşındayım bu kadar seneden sonra alıştım bu çarpıklara diyorum , sonra yıllardır bakıp bakıp giyemediklerim geliyor aklıma E.K 'ya silikon olan varmıydı forum da bunu danışmak istedim size. Ben gerileri okuduğumda adının geçtiğini hatırlıyorum ama kim ameliyat oldu kendisine emin olamadım
Ben cok unlu doktora 6 bolge lipo oldum. Aslinda karin germe icin gitmistim, cok ucret soyledi, bende bu kadar var deyince beni lipoya yonlendirdi. Bende hipnoz oldum sanki. Benim kalcam ve bacaklarimdan cok fazla be sekilsiz 4 lt yag aldi. Tek sozle beni yolunacak kaz gibi gordu, para icin mutlulugumu ozguvenimi caldi. Bir sene icinde kendisine 2 kere dolgu yaptirdim yapdigi cukurlara, utanmadan onada ucret aldi. 10, 15 sm genislikde olan cukurlara 100 qr dan fazla yag vermediki fazla olunca tutmaz. O dolgularlada shis oldugu icin bir ay mutlu oldum. Sonra eridi, oyle bir farkda hiss etmedim. Hem 4 lt alinan yagin karsisinda 100 qr neki farkda olsun. Yaptigi cukurlari en az bir santim kalinlastirmam lazim, o kadarda yagim yoktu.
Burdan baska doktor arastirdim. Karin germe ve lipo sonrasi cukurlara dolgu yapti. Karin ve bel bolgemden 2 lt yag aldi, islemden gecdikden sonra 500 qr. kaldi. Bacaklarda ve kalcada beni rahatsiz eden cukurlari doldurmus. Daha cok yeni kesin bir sey soylemek icin. Ama simdilik memnunum yapilan dolgudan ve karnimdan.
Benim diz iclerimdede girinti cikinti vardi lipo sonrasi onlarida duzeltti. Diz altindada bosluk var, orayada dolgu yapa bilirmisiniz dedim oraya dolgu olmaz dedi. (Ama hic sormadim neden olmaz diye. Belkide o bolgede yaglar tutunamiyor ondan olmaz dedi.) Oraya istersen silikon yapalim dedi, silikon istemem dedim.
Shimdiki doktorumdan cok memnunum. Sana sutun gibi bacaklar soz veremem, ama mutlu olacaksin dedi. Dogruya dogru, acik konusan. Onceden ne qaranti veriyorsa onun arkasinda duran bir doktor!
carbenez E.beye ben yağ dolgusu yaptırdım kişinin gereksinimine göre tekniği belirliyor ben memnun kaldım sonucum dan,başka estetikler de oldum kendisine silikon var ama meme de:)) umarım başarılı geçer ameliyatın,şimdiden geçmiş olsun
gulum seninle benzer kaderi yaşadık bende lipo sonrası sıkntılardan sonra yağ dolgusu yaptırdım evet bana da aynı demişti sutun bacak söz veremem ama çok daha iyi hale gelir memnun kalırsın demişti umarım sonuna kadar memnun kalırsın
Jelesec sen bur kez mi yag dolgusu oldun cnm erime oldumu memnunum demissin
Leyla60 sen ne durumdasın arkadasım bir ayın doldu sanırım erime falan varmı .?
Kod:
Silikon neden düşünmemiştin peki. Senin için garanti olurdu yağların az olduğu için..
Simon tamamının erimesine çok üzüldümsana hangi yöntemle yapılmıştı.?
Boyle duymak bile guzel oluyor arkadasim sevindim valla bizde sansimizi deneyecegiz bakalimbende erime olmadı olduysa da çok az olmuştur ben fark etmedim şans galiba arkadaşım yani net bi şey diyemiyorum lorisima ile aynı doktora olduk onun kanül izleri belli mesela ben ona resim gönderdim bende iz hiç kalmadı aynı doktor teknik aynı da olsa iyileşme ve sonuç farklılık gösterebiliyor...kimse erisin istemez umarım herkesin sonucu tatmin edici olur
ameliyat sonrasında bacaklarım şiş olduğu için bacaklarımın gerçek hali değildi şu an yeni yeni şeklini alıyor çok fazla bir düzelme yok daha doğrusu benim istediğim bu değildi doktor bana çok fazla işlem yapmayacağını söylemişti zaten ben de dizlerimi düzeltse yeter yağ dolgusu zaten eriyor ama bir kumar uynayım belki tutar diye girdim dolgu işine ama dizlerim beni hayal kırıklığına uğrattı neredeyse hiç almamış nasias ada dizsiz bacak olmaz demiş tekrardan gitsem bile sonuç yine aynı olacak sanırım ne yaparım bilemiyorum diz tamam güzel ama ben hep diyorum ki benim alt bacaklarım dizlerimde doğru yere yerleşmemiş böyle bir bozukluk varken birde diz çıkıntısında ısrar edince bacaklar yine yamuk duruyor boru paça pantalonlar bile dışa doğru kayıyor bende dizlerimin yukarısına doğru iç bacağımı dengeli bir şekilde aldırıp o yağları tekrardan baldırlarıma ekletmek istiyorum ama ameliyat fikri çok can sıkıcı doğrusu 2013 iznim ve birikimim bacaklarıma kurban gitti tabi şu da var hayatım boyunca hissetmediğim bir şey oldu yürürken baldırlarım birbirine değiyor tuaf bir his doğrusu
ameliyat sonrasında bacaklarım şiş olduğu için bacaklarımın gerçek hali değildi şu an yeni yeni şeklini alıyor çok fazla bir düzelme yok daha doğrusu benim istediğim bu değildi doktor bana çok fazla işlem yapmayacağını söylemişti zaten ben de dizlerimi düzeltse yeter yağ dolgusu zaten eriyor ama bir kumar uynayım belki tutar diye girdim dolgu işine ama dizlerim beni hayal kırıklığına uğrattı neredeyse hiç almamış nasias ada dizsiz bacak olmaz demiş tekrardan gitsem bile sonuç yine aynı olacak sanırım ne yaparım bilemiyorum diz tamam güzel ama ben hep diyorum ki benim alt bacaklarım dizlerimde doğru yere yerleşmemiş böyle bir bozukluk varken birde diz çıkıntısında ısrar edince bacaklar yine yamuk duruyor boru paça pantalonlar bile dışa doğru kayıyor bende dizlerimin yukarısına doğru iç bacağımı dengeli bir şekilde aldırıp o yağları tekrardan baldırlarıma ekletmek istiyorum ama ameliyat fikri çok can sıkıcı doğrusu 2013 iznim ve birikimim bacaklarıma kurban gitti tabi şu da var hayatım boyunca hissetmediğim bir şey oldu yürürken baldırlarım birbirine değiyor tuaf bir his doğrusu
leyla hayal kırıklığında çok haklısın.ben ameliyat sonrası bu forumda ki en iyi bacaklara sahip olacağını düşünüyordum.bacakların kesinlikle kötü değil çünkü senin ameliyat öncesi bacakların da güzeldi.sadece fark çok az. gerçekten dizlerden biraz daha alınmış olsaydı baldırların daha dolu dolu olsaydı süper olacaklardı.
O hissin olmasi bile guzeldir canim dizlerinden memnun kalmasanda en azindan dizler ve bacak icleri birbirine yakinlasmistir. Belki ameliyat acilarini unutunca tekrar cesaret edersin ikinci operasyona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?