Bacak dolgusu yaptıran var mı?

eski yeni halini yanyana koyar mail atarsın.asıl sorununun dizlerin olduğunu ve sorununun azalmadığını, bu defa dizlerinin alınmasını istediğini üstüne basarak söylersin.sen ısrarla istersen ikna olur bence. benden daha fazla almak istememesinin sebebi alt tarafın çok kalın olmasıydı.dizler incecik alt kalın olmazdı. bir de benim dizlerim içe dönük.sen de durum farklı. ben kontrole gittiğimde eski hastası olduğum için uygun fiyatlar verdi. belki sadece hastane masrafıyla yapar ameliyatını.

Boyle duymak bile guzel oluyor arkadasim sevindim valla bizde sansimizi deneyecegiz bakalim birde senin ne kadar gecti ameliyatin ustunden jelesec onu merak ettim

benim bir buçuk sene oldu,büyük emek hem maddi hem manen allah gönlümüzde ki sonuçları nasip etsin hayal kırıklığı yaşamak kötü

kızlar bu hafta e.k.nın ameliyathanesinde bende varım bana dua edin nolur allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

sağlıkla atlat inşallah kalacak yeri ayarladın demek ki iyi haberlerini bekliyoruz

Jelesec bende ist disindan gelicem. Bende kalacak yer soracaktim sana ihtiyac olursa diye. Ogretmenevi falan da olabilir yardimci olursan cok sevinirim oraya yakin biryer varmi?

Jelesec bende ist disindan gelicem. Bende kalacak yer soracaktim sana ihtiyac olursa diye. Ogretmenevi falan da olabilir yardimci olursan cok sevinirim oraya yakin biryer varmi?

şehir dışından ve yurt dışından k.ka dan gelen arkadaşlar ataşehire yakın öğretmenler evinde kaldılar ama yer bulmak sorun arayıp sormak lazım birde flora apart var hemen hastaneye 10.dakikalık yerde orası otelden ucuz ama en uygun yer ö.evi fiyat olarak

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim jelesec yer ayirtmak lazim simdiden

kızlar merhaba. baktım iki gündür forumda bir hareket yok bari ben yazayım dedim. benim iki haftam doldu ama dizlerimde bir düzelme henüz mevcut değil . sabah daha inmiş oluyorlar ama akşamları hele birde yürüdüysem dizimden yağa almış değil eklemiş sanarsınız. zaten inanılmaz morluklarım vardı onlarda daha geçmiş değil.eğer bu operasyonu olmayı düşünüyorsanız geniş bir zaman seçin derim öyle oldu da bitti maşallah olmuyor bana yatılı misafir geliyor onların yanında çok rahat bacak da uzatamam bütün gün ayakta of off sıkıntı

kader haklısın ben burada ameliyat olanların heyecanlı yorumlarını okuduktan sonra güle oynaya ameliyat oluyorlar sanıyordum ameliyat feleğimi şaşırttı doğrusu
Mersam bu gün kontrole gidecektin doktor ne dedi çok merak ediyorum

Yag dolgusu yaptirmis olan arkadaslar bir sorum olacak. Yag konulan yerlerde putur putur bir goruntu varmi yosa duzmu? Selulit gibi bir goruntu olusuyormu merak ettim

Forumda 3 gündür derin bir sessizlik var. Bende de aynen öyle... Gel-gitler yaşıyorum silikon konusunda malum en uygun zaman öğretmenler için 15 tatil...yaklaşık 4 senedir bu konuya hemen hemen her gün göz atıyorum önceleri yağ enjeksiyonu yaptıranları takip ediyordum denedim eridiğini görünce silikon yaptıranları tecrübelerini takip etmeye başladım(Bir) kulak ameliyatı ,(iki) normal doğum,( bir) bacağa yağ transferi gibi ameliyat tecrübesi olan biri olarak silikondan çok korktum... Tüm zemini 15 tatile hazırladım -Bebeğimi artık sallamadan yatırıyorum.- Maddi olarak hazırım -Çocuklara bakması için annemi il dışından çağırdım.- Eşimi gönüllü gönülsüz razı ettim- Doktorla 3 hafta önce görüştüm- Hastane için gecelik vs.. aldım ama korkuyorum eşime dik kararlı duruyorum ama günler kala hala emin değilim. Desem ki ben korkuyorum sil başa döneriz. Şeklini beğenmezsem ameliyat sonrası emboli riski var. Tekrar karşısına geçip silikonu çıkarttırmak istiyorum dersem ben sana demiştim olacak ,acısı, yara izi cabası Ayrıca doktor şubatın ilk haftası yurt dışında ya bir aksilik olursa kim müdahale edecek onuda daha konuşmadım.
Aynanın karşısına geçip nasıl görünebileceğini tahmin etmeye çalışıyorum vazgeçiyorum. Alışverişte bayanları görüyorum yaptırmalıyım diyorum Eğer ben net olabilirsem pazartesi için randevu alıcam yoksa artık bu sevdadan tamamen vazgeçmiş olucam.

canım silikondan korkunu anlıyorum sonuçta yabancı madde.Bende ameliyat olmadan önce 5 yıl araştırdırdım birçok drla telefonla konuştum drun biri ben akrabama asla silikon yapmam demişti en güzeli yağ enjekte edelim dedi.Ben araştırmaya devam ettim başka dru aradım silikonun zararı yok dedi bende bekledim,(zaten maddi acıdanda uygun değildim) sonra yine arastırmalarım sonucu dedim kesin silikon çünkü bacaklarım çok eğriydi 2. veya 3.ameliyatı göze alamazdım.Ameliyat olmak istediğim dr a gittim o bana yağın bana uygun olmadığını 3. ameliyatın bile gerekebileceğini silikonun kesin sonuç olduğunu söyledi .Zaten benimde tercihim oydu.ben üstüne basa basa ömürlükmü, zararı olurmu diye sordum dr a.o da ömürlük ve hiç bir zararının olmadığını söyledi.ve 14 ocak 2012 de silikon ameliyatı oldum ve şükürler olsun çok memnunum.sİlikon ameliyatı düşünürsen, dr çok önemli birde bence bu tür ameliyatlar birazda şans işi o yüzden memnun olmama rağmen kimseye illa silikon taktır diyemem.umarım kendin için hayırlı kararı verebilirsin

Bu arada akrabama silikon takmam diyen dr burda bir arkadaşımıza (ismini hatırlamıyorum ama babası dr. du)silikon taktı:)

Yag dolgusu yaptirmis olan arkadaslar bir sorum olacak. Yag konulan yerlerde putur putur bir goruntu varmi yosa duzmu? Selulit gibi bir goruntu olusuyormu merak ettim

bende hiç öyle bi görüntü olmadı
morlukta olmadı
sadece yag koydukları kanül müdür nedir onların çok hafif izleri var
ameliyttan snra çok rahat yürüdüm
tek agrım yag alınan yerlermde oldu karnımda özellikle diger yerlerm agrımadı bile
o agrı da 4 güne geçti ço ksorunsuzdu bnmki şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…