Canım ben Antalya da ameliyat oluyorum. Ömer Özkan a.Inanilmaz güven verdi bana.Kilo alamadım ama ben hayatım boyunca hiç kilo alamadım. Bunu bir anlatayım ikinciye gerek kalmaz umarım.Canim sen kime olcaksin ameliyati? Bende senle aynidurumdayimak cok az yagim oldugunu soyledi superdry yapmaliyiz dedi kilo vermemeye ugrasiyorum bende. Umarim cok guzel gecer ameliyatin hic sorunun olmadan atlatirsin
korkmakta haklısın :18: neyse sen bana bakma ama 4 gün bacak yukarıda yatmak canına okuyacak ameliyat olmadan önce yatmak en kolay yanı diye düşünüyordum ama öyle değilmiş onun dışında acı ağrı çekilmeyecek derecede değil ama yanında umarım sana bakacak birileri vardır
Haklisin heidicik cok guzel anlatmissin. Ben hayatim boyunca kilolu olmadim hep kilo alma problemi yasadim sirf bu ameliyat icin 4 kilo aldim ve vucudumu begenmiyorum bu haliyle ust kismim irilesti. Simdi bu kadar yagla superdry yapabiliriz dedi hoca tek seans sonuclarini gordum umutlandim. Simdi az daha kilo alsam ilerde vermek isteyince erir diye korkuyorumTecrübeli biri olarak söylüyorum ,Arkadaşım aceleyle iş yapmayın dr yağınız az dediyse kesinlikle yetmeyecektir yağ, niye okadar para verip birden fazla amaliyat olun ki, dişinizi biraz sıkın kilo alın öyle olun ameliyat .bu günden itibaren bir sene içinde kilo almaya çalışıp bir sene sonra ameliyat olsanız , şimdi ameliyat olacağınızdan daha avantajlı olursunuz isteğinize daha kısa sürede daha az masrafla daha az acı çekerek ulaşmış olursunuz aşağıda bir formül vereyim size
Az yağ = Birden fazla ameliyat( boşuna fazla narkoz) + birden fazla maddi yük +birden fazla acı (3 hafta çorap giyme vs)+biden fazla işgücü kayıbı +yetersiz tatmin vs
Yeterli veya çok yağ =Bir ameliyat veya en fazla bir de rütuş,+bir acı + bir maliyet vs
Tecrübeli biri olarak söylüyorum ,Arkadaşım aceleyle iş yapmayın dr yağınız az dediyse kesinlikle yetmeyecektir yağ, niye okadar para verip birden fazla amaliyat olun ki, dişinizi biraz sıkın kilo alın öyle olun ameliyat .bu günden itibaren bir sene içinde kilo almaya çalışıp bir sene sonra ameliyat olsanız , şimdi ameliyat olacağınızdan daha avantajlı olursunuz isteğinize daha kısa sürede daha az masrafla daha az acı çekerek ulaşmış olursunuz aşağıda bir formül vereyim size
Az yağ = Birden fazla ameliyat( boşuna fazla narkoz) + birden fazla maddi yük +birden fazla acı (3 hafta çorap giyme vs)+biden fazla işgücü kayıbı +yetersiz tatmin vs
Yeterli veya çok yağ =Bir ameliyat veya en fazla bir de rütuş,+bir acı + bir maliyet vs
Menalauss ameliyat oldun mu, ne durumdasın haberdar et bizi..
Bugun ameliyat olacakti degilmi
Haklisin heidicik cok guzel anlatmissin. Ben hayatim boyunca kilolu olmadim hep kilo alma problemi yasadim sirf bu ameliyat icin 4 kilo aldim ve vucudumu begenmiyorum bu haliyle ust kismim irilesti. Simdi bu kadar yagla superdry yapabiliriz dedi hoca tek seans sonuclarini gordum umutlandim. Simdi az daha kilo alsam ilerde vermek isteyince erir diye korkuyorumyani aldigim kilolari vermek isterken konulan yaglar erirse diye.[/QUOT
Aldığım kiloları vermek isterken konulan yağlar erirse diye korkma sen , sen nekadar çok yağ koydurabilirsen okadar karlısın , okadar avantaj olacak senin için.inşallah 3-4 kilo daha alabilirsin , bebek bisküvisini aksatmadan sürdürürsen kesinlikle kilo alacaksın, keşke ben bunu ameliyatımdan 2-3 ay önce öğrenip uygulasaydım , hatta birinci aöeliyatımdan önce öğrenip uygulasaydım ve bukadar fazladan maddi ve manevi sıkıntıya girmeseydim
cnm ılk senastan memnunum gıyemedıgım kıyafetlerımı gıyebılıyorum ama dedıgım gıbı daha acıklık var tam anlamıyla olmadı ama memnunum butun seanslar bıtınce daha iyi olacak tabi acıklık kapanacak ozaman tam anlamıyla memnun kalıcam eskıden caprı gıyerken zorlanıyodum bıleklerım ınce dıye ama o sıkıntım bıttı çok şükür darısı senın ve tüm ısteyenlerın basına inşlh
Arkadaşlar Merhaba. Dün oldum ameliyatı ancak ölümden döndüm diyebilirim. Narkozdan ayildim ancak saatlerce nefes alamadım. Hala hastanedeyim, 2. gecem ve 2 kez ayağa kalkabildim.Tansiyonum çok düşük.toparlayamiyorum.yani bacaklar umurumda değil. çok acı çektim inanamazsiniz.
Cok gecmis olsun arkadasim niye boyle olmus bisey soyledilermi? Uzuldum simdi iyimisin biraz daha
Arkadaşlar Merhaba. Dün oldum ameliyatı ancak ölümden döndüm diyebilirim. Narkozdan ayildim ancak saatlerce nefes alamadım. Hala hastanedeyim, 2. gecem ve 2 kez ayağa kalkabildim.Tansiyonum çok düşük.toparlayamiyorum.yani bacaklar umurumda değil. çok acı çektim inanamazsiniz.
Heidi senin durumun nasil oldu? Memnunmusun suan sonuctan arkadasim
Haklisin heidicik cok guzel anlatmissin. Ben hayatim boyunca kilolu olmadim hep kilo alma problemi yasadim sirf bu ameliyat icin 4 kilo aldim ve vucudumu begenmiyorum bu haliyle ust kismim irilesti. Simdi bu kadar yagla superdry yapabiliriz dedi hoca tek seans sonuclarini gordum umutlandim. Simdi az daha kilo alsam ilerde vermek isteyince erir diye korkuyorumyani aldigim kilolari vermek isterken konulan yaglar erirse diye.[/QUOT
Aldığım kiloları vermek isterken konulan yağlar erirse diye korkma sen , sen nekadar çok yağ koydurabilirsen okadar karlısın , okadar avantaj olacak senin için.inşallah 3-4 kilo daha alabilirsin , bebek bisküvisini aksatmadan sürdürürsen kesinlikle kilo alacaksın, keşke ben bunu ameliyatımdan 2-3 ay önce öğrenip uygulasaydım , hatta birinci aöeliyatımdan önce öğrenip uygulasaydım ve bukadar fazladan maddi ve manevi sıkıntıya girmeseydim
bebek bisküvisinin etkisini anlamadm ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?