Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim sen kime olcaksin ameliyati? Bende senle aynidurumdayim ak cok az yagim oldugunu soyledi superdry yapmaliyiz dedi kilo vermemeye ugrasiyorum bende. Umarim cok guzel gecer ameliyatin hic sorunun olmadan atlatirsin
Canım ben Antalya da ameliyat oluyorum. Ömer Özkan a.Inanilmaz güven verdi bana.Kilo alamadım ama ben hayatım boyunca hiç kilo alamadım. Bunu bir anlatayım ikinciye gerek kalmaz umarım.

Canım senin yazdıklarını takip etmistim hep ve gerçekten korktum ama denemem lazım. Ailem burada zaten yanımda olacaklar.yarin aksam hastanedeyiz.kendimi iyi hissedersem yarın anlatırım sizlere

Haklisin heidicik cok guzel anlatmissin. Ben hayatim boyunca kilolu olmadim hep kilo alma problemi yasadim sirf bu ameliyat icin 4 kilo aldim ve vucudumu begenmiyorum bu haliyle ust kismim irilesti. Simdi bu kadar yagla superdry yapabiliriz dedi hoca tek seans sonuclarini gordum umutlandim. Simdi az daha kilo alsam ilerde vermek isteyince erir diye korkuyorum yani aldigim kilolari vermek isterken konulan yaglar erirse diye.

Son düzenleme:

Heidicik buarada senin formulunu uyguluyorum azimliyim arkadasim daha 1ayim var alicam o kilolari iki kilo falan alabilirim sanirim

leydi merhaba üzerinden geçmiş olduğu için memnun musun bacaklarından tavsiye ediyor musun kalıcılık nasıl? kaç seans yaptırdın cevaplarsan sevinirim

Arkadaşlar Merhaba. Dün oldum ameliyatı ancak ölümden döndüm diyebilirim. Narkozdan ayildim ancak saatlerce nefes alamadım. Hala hastanedeyim, 2. gecem ve 2 kez ayağa kalkabildim.Tansiyonum çok düşük.toparlayamiyorum.yani bacaklar umurumda değil. çok acı çektim inanamazsiniz.

Cok gecmis olsun arkadasim niye boyle olmus bisey soyledilermi? Uzuldum simdi iyimisin biraz daha

Çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm sana . Umarım kısa zamanda toparlanırsın.

Çok geçmiş olsun menalauss doktor ne dedi neden böyle olmuş.. İnşallah toparlanırsın hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…