Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angelinconent arkadaşım umarım doğru yazdım adını benim eski bacaklar aynı seninkilerle cok benziyor

arkadaşlar arkası yarına devam edeyim hani bi şurup vermişlerdiya leyla olmuştum ben o şuruptan 1 2 lt istiyorum hehe neyse sizlere birsey söyleyeyim bilekleriniz kalınsa hiç dşnmeyip silikon yaptırın çnk kalın bileklerde çok garanti işçilik oluyor

sana bir şey sorsam ben 10. gnmdeyim hala paytak yryorum araba sremiyorum sen kaç gn sonra normal hayatına dönmştn

arkadaşım çok geçmiş olsun inş çabucak toparlarsın

kızlar yarım kalan maceramı anlatayım saat 12de ameliyata girmiştim 2 saat srmş şyerek çıkmıştım inanın o kadar heyecanlanıyosunuzki dut yemiş blble dönyorsunuz göznz bakıyor diliniz duruyor ameliyattan önce sonrasında ise çeneniz dşyor tabii bilinçsiz oldumu gzelmi diye defalarca sormuşum

bana en uzun silikon konmuş daha önceden dizlerden yağ alındığı için oraya ellenmedi bileklere ilave yağ kondu silikon bileklerimin biraz zerinde bitiyor benim çok inceydi bileklerim cnkü

yenide tekrar hayırlı olsun allah tez zamanda sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah amiiin

nedne öyle oldu ki acaba
çok geçmiş olsun
inşllh kısa sürede atlatırsın :/

menalus çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni adına. daha önce narkoz almış mıydın? yanetki de olabilir evet bunlar olabiliyormuş. anestezistin tecrübesi ve verdiği miktar ve senin o ondaki durumun. çabucak iyileşirsin inşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. 3 . günüm ve ilk defa bugün biraz daha iyiyim. Ben daha önce hic narkoz almamistim.Tansiyonum çok düştü ve çok kansız kalmışım. Sebebini anlamak için yaptıkları tahlillerden dolayi delik deşik her yanım.
Allah affetsin ama tek duam şuradan sağlıklı bir şekilde cikabilmek.insanoglu iste.Hastaneye girerken muhtesem bacak için dua ediyordum.simdi yaşadığım için sukrediyorum

sizin yağ alınan yerler kanadı mı hiç,? Benim inanılmaz kanadı. o yüzden 2 ünite kan aldım.
ve hala bacaklarimla ilgili fikrim yok.sargilar açıldı ama benim bacak görecek dermanim yok

sizin yağ alınan yerler kanadı mı hiç,? Benim inanılmaz kanadı. o yüzden 2 ünite kan aldım.
ve hala bacaklarimla ilgili fikrim yok.sargilar açıldı ama benim bacak görecek dermanim yok

Kanadı ama senin gibi değil.. Hemşirelerde hepsi kan değil çoğu su demişlerdi.çok geçmiş olsun tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…