Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar
Şekillendirici aldım ben de:)
Bunu alıp doktoRa tekrar muayene olmaya gibiyim diyorum
Ayrıca doktorlar bir sekilde bacak üzerinde sonucun nasıl olacağını gösteremeli
Bunu yapan var mı?:)

Cnm sekillendirici sadece facebook uzerindenmi aliniyor.birde oturunca dizlerinin ic kisimlarindn belli oluyormu.bende alicam ameliyat olamdim son carem bu olcak.sen kaca nerden almistin.

Kızlar
Şekillendirici aldım ben de:)
Bunu alıp doktoRa tekrar muayene olmaya gibiyim diyorum
Ayrıca doktorlar bir sekilde bacak üzerinde sonucun nasıl olacağını gösteremeli
Bunu yapan var mı?:)

Krena sekillendiriciyi bende cok begendim hatta takip doktora gostereyim dedim ama firsatim olmadi muayenede. Aneliyattan once cizim yaparken gostereyim diyorum

Cnm sekillendirici sadece facebook uzerindenmi aliniyor.birde oturunca dizlerinin ic kisimlarindn belli oluyormu.bende alicam ameliyat olamdim son carem bu olcak.sen kaca nerden almistin.

Sadece faceden aliniyor 79 tl idi beden yok guzel yapisiyor ama corapsiz kullanilmaz koyu renk corap ve taytla mukemmel oldu bende. Aciklik fazla yok benim cok iyi durdu

Çok çok özür dilerim fotoğraf koyamıyorum ama açıklık için gerçekten büyük bi çözüm ama diz içlerindeki çıkık görünümü değiştirmiyor malesef...

ben 2 doktor arasındayım AK ve HF
2sine de gittim
bi silkonlari alip gidicem tekrar:)

siikonla fena olmadi ama super de olmadi
cok olmasa da yanlarim var
bacaklarim ince
super bi, sey cıkmadi ortaya ama beni mutlu etti
acaba silikon takılınca ince bacak cok mun kalın olur onu da istemiyorum acıkca
zor bi karar

butun doktorlar bir sekilde simulasyon yapmali
nerden bilelim nasil olacgini

Aynen katiliyorum kafasinda ne oldugunu bilmek lazim doktorun. Senin sevdigin sekille onunki aynimi degilmi. İki dr ada bende gittim hf zaten resim bile gostermiyor ak resim gosteriyor en azindan. Bende sekillendiriciyi takip boyle istiyorum demeyi dusunuyorum. Ki bilsin olacakmi olmayacakmi soylesin hazirlikli olayim en azindan

HF de resim işine tepkili:)
AK da cool da cool:)
kerpetenle laf alınır seklinde
AK guven verio ama cok az yag alıp mkoyuyor gibi bir imajı var gozumde:)

Kızlar 17 aralık ta ameliyat oldum malum yağ dolgusu; şimdi yavaştan spora başlamak istiyorum sizce bir sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…