Merhaba..ben ak ya silikon+yağ transferi yaptırdım.toplam 10 bin tuttu.18 günde aksamadan yürüdüm.1 hafta yattım.2 3 gün yatarken kalkmak zor oluyordu.ben ameliyat olmayı çok istediğim için ağrılardan yakınmadım ama kolay değil. Yanında seninle ilgilenecek birisi olmalı silikon taktırırsan. Seni arkadaş olarak ekliyorum fotoğraflarıma bakarsın, degişimi daha iyi anlarsın.
arkadaşım iyi dileklerin için teşekkürler . benim doktorum ak ücret olarak benden 6500 tl aldı yağ enjeksiyonu yapıldı. fotolarıma bakabilirsin. ben özellikle dizlerimden rahatsızdım ama hala dizlerdeki çıkıntı istenmeyen düzeyde var. doktor kontrolde zamanla şişliği iner dedi. şuan için benim yaptığım yorumların çok sağlıklı olacağını sanmıyorum. illaki 3 ayı bitirmek gerekiyor. ama hangi doktor olursa olsun ne istediğini iyi anlatmak gerekiyor. kolaylık dilerimkader3534 sizin adınıza çok sevindim..size uygulanan işlem neydi acaba bir de doktorunuzum ismini bana msj atabilir misiniz??
Yanlardan belli olacak kadar almamış kanül izi var ama bir değişiklik yok simidimin yanları ve bacaklarımda 6 adet neden yapıldığını anlamadığım kanül izi var ama hiç bir değişiklik yok oralarda göbeğimde var bir değişiklik sadece orası belli oluyor zaten ameliyat sonrası ağrıyı da en çok göbeğimde çektim kramplar girdi devamlı diğer yerlerde olmadı bu zaten bu bir lipo ameliyatı değil doktor kendisine yetecek kadar yağ alıp gerisini bırakıyor oda en fazla yarım kilodur yarım kilo da benim vücudumda devede kulak kalır zaten ve de evet kilo aldım diyet yapmamam gerekiyordu bir yerdede yağları en çok besleyen besinin şeker olduğunu okudum saldım kendimi 4-5 kilo aldım zaten kışın 5 kilo alırım benim rutinim bu ama bu sefer daha fazla olucak sanırım
Leyla hatirlayamadim senin operasyonun superdry miydi yoksa klasik yag enjeksiyonumuydu? Bana superdry yapilacak ta
Ak normal operasyon yapmıyor zaten hepsi superdry onunda diğer operasyonlardan farkı vücuttan aldığı yağın içindeki kanı ayrıştırıp dolgu yapacağı yere sadece yağ enjekte ediyor buda daha az şişlik daha az acı demek oluyor bu yöntemi doktor geliştirmiş öyle söyledi ha birde daha az erime oluyormuş bakıp görecez
arkadaşım iyi dileklerin için teşekkürler . benim doktorum ak ücret olarak benden 6500 tl aldı yağ enjeksiyonu yapıldı. fotolarıma bakabilirsin. ben özellikle dizlerimden rahatsızdım ama hala dizlerdeki çıkıntı istenmeyen düzeyde var. doktor kontrolde zamanla şişliği iner dedi. şuan için benim yaptığım yorumların çok sağlıklı olacağını sanmıyorum. illaki 3 ayı bitirmek gerekiyor. ama hangi doktor olursa olsun ne istediğini iyi anlatmak gerekiyor. kolaylık dilerim
Anladim cnm burda eskilerden tulsa diye bir arkadas vardida ona sana klAsik yag enj yeterli olur demis ve oyle yapmis ve cok memnundu sonuclarindan ondan sordum
Ne zaman demişki bunu ben 3 ay oluyor muayeneye gideli bana klasik operasyon yapmadığını söyledi :44:
olivya palermoyu çok beğenirim alt bacaklardaki bu kaslara sporla ulaşabilmemiz mümkün olur mu acaba?
Allah yardımcın olsun Angel. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de iyi haberlerini.Otelimi ayarladim biletimi aldim. Kizlar dua edin benim icin 10 gun kaldi:)
Çok mutlu olacaksın sonuçtan ınsallah bizi de haberdar et:)Otelimi ayarladim biletimi aldim. Kizlar dua edin benim icin 10 gun kaldi:)
Çok mutlu olacaksın sonuçtan ınsallah bizi de haberdar et:)
AK mıydı hala AK ve HF araındayım
HF yeşilimin yaptıran kim vardı?
Allah yardımcın olsun Angel. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de iyi haberlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?