Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çokk teşekkür ederim nasiascım ama fotolarınıza henüz bakamadım en az 25 yazı olması gerekiyormuş en kısa zamnda bakacağım tekrar çookk teşekkür ederim:))

kader3534 sizin adınıza çok sevindim..size uygulanan işlem neydi acaba bir de doktorunuzum ismini bana msj atabilir misiniz??
arkadaşım iyi dileklerin için teşekkürler . benim doktorum ak ücret olarak benden 6500 tl aldı yağ enjeksiyonu yapıldı. fotolarıma bakabilirsin. ben özellikle dizlerimden rahatsızdım ama hala dizlerdeki çıkıntı istenmeyen düzeyde var. doktor kontrolde zamanla şişliği iner dedi. şuan için benim yaptığım yorumların çok sağlıklı olacağını sanmıyorum. illaki 3 ayı bitirmek gerekiyor. ama hangi doktor olursa olsun ne istediğini iyi anlatmak gerekiyor. kolaylık dilerim

Leyla hatirlayamadim senin operasyonun superdry miydi yoksa klasik yag enjeksiyonumuydu? Bana superdry yapilacak ta

Leyla hatirlayamadim senin operasyonun superdry miydi yoksa klasik yag enjeksiyonumuydu? Bana superdry yapilacak ta

Ak normal operasyon yapmıyor zaten hepsi superdry onunda diğer operasyonlardan farkı vücuttan aldığı yağın içindeki kanı ayrıştırıp dolgu yapacağı yere sadece yağ enjekte ediyor buda daha az şişlik daha az acı demek oluyor bu yöntemi doktor geliştirmiş öyle söyledi ha birde daha az erime oluyormuş bakıp görecez

Anladim cnm burda eskilerden tulsa diye bir arkadas vardida ona sana klAsik yag enj yeterli olur demis ve oyle yapmis ve cok memnundu sonuclarindan ondan sordum

Kadercim
Beni de ekler misin:)

olivya palermoyu çok beğenirim alt bacaklardaki bu kaslara sporla ulaşabilmemiz mümkün olur mu acaba?

Eklentiler

• $rs_634x1024-130815112531-634.Olivia.jl.081513.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 54
olivya palermoyu çok beğenirim alt bacaklardaki bu kaslara sporla ulaşabilmemiz mümkün olur mu acaba?

kızın bacakları bence düzgün sporla o çıkıntıyı elde edebilirsin ama neredeyse profosyonele yakın spor yapman gerekir benim kardeşim acayip spor yapar ve baldırları acayip gelişmiş aynı genetiğe sahip olmamıza rağmen onun bacakları çarpık durmuyor

Kimsenden yanıt vermıyor
AK ileHF aradı dayım
Ülkem silon + yağ olaca k
Ameliyat sekline katar verdim kişiye veremedim
HF ye silimin olan var mıydı
Bilenler cevap yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…