Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çok teşekkür ederim cevabın için peki bir fotoğraf koyma imkanın varmı şekillendirici olmadan ve şekillendirici ile birlikte alt taraftaki açıklığım çok fazla benim tayt giyersen kurtaracak kadar olsun yeter benim içinbu forumda yeni olduğum için özelden msj atıp alamıyrm

kızlar bu dar paça kot giymek ne kadar güzel bir şeymiş be...... biz yıllardır ne eziyet çekmişiz meğer. millet güzel bacaklarıyla çokda para vermeden aldıklarını giyinip giyinip ortaya çıkarken bizim yaşadığımız eziklik neymiş öyle. bizde biliyorduk neyin güzel olacağını neyin neyle yakışacağını. allah ım ne olur beni gördüğüm bu tatlı rüyadan uyandırma

Samimi çok çok üzüldüm arkadaşım. Vazgeçme.
Bana kızanlar da olacak ama çok adaletsiz bir dünya.

saol canım vazgeçmiyorum zaten sadece toparlanmam gerek.Dediğinede katılıyorum ama vardır bunda da hayır.

Çok geçmiş olsun arkadaşım,ben de tam 3kez düşük yaptım,şimdi 2tane meleğim var,üzülme demek boş,ama umudunu asla kaybetme.[/Q

tşklr canım benimde 3 oldu inş bundan sonra nasip olur

Saddy cnm benimde istegmi kabul edermisin.bu arada bir ay once foruma yazmistim bacak sorunumu.dolgu dusunuyordum yapilmaz dedi doktorlar 2 doktorla gorustum ayni seyi soylediler.senin doktrun a.k miydi.sanirim bnde ywg dolgusu yaptircam yazin.sicakta korse giymek zor olck ama napiyim.

leydi merhaba üzerinden geçmiş olduğu için memnun musun bacaklarından tavsiye ediyor musun kalıcılık nasıl? kaç seans yaptırdın cevaplarsan sevinirim

Merhaba canım ben 2 kez ameliyat oldum,bir seferde donmuş yag ile seans yapıldı ama onu saymıyorum çünkü donmuş yagın pek bir kalıcılıgı yokmuş pekte farketmedi zaten,genel durumdan şimdilik memnunum ama son bir kez daha yaptırmak isterdim açıkçası şuan biraz kilo aldım ve bacaklarımda biraz kalınlaştı şimdilik iyi gibiler :))

memnun kaldığına sevindim ve bence 2 seansta da iyi sonuç vermiş öyleyse.. doktorun kimdi?

Allah sabırlar versin arkadaşım.Nefes aldığımız sürece ümit var demektir.Yeni bir kapı açılacaktır muhakkak.

evet bnm a.k cnm.ona da bi muayene ol istersen.yazın çorap biraz sıkıntılı oluyor evet ama yeterki bu sorundan kurtulalım insan herşeye katlanıyor:)

Kızlar
Şekillendirici aldım ben de:)
Bunu alıp doktoRa tekrar muayene olmaya gibiyim diyorum
Ayrıca doktorlar bir sekilde bacak üzerinde sonucun nasıl olacağını gösteremeli
Bunu yapan var mı?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…