Çok mutlu olacaksın sonuçtan ınsallah bizi de haberdar et:)
HF silikon yaptıranlar kimlerdi hatırlayanlardan yardım istiyorummm
Kimsenden yanıt vermıyor
AK ileHF aradı dayım
Ülkem silon + yağ olaca k
Ameliyat sekline katar verdim kişiye veremedim
HF ye silimin olan var mıydı
Bilenler cevap yazabilir mi
Sagol krena:) inanin bu yazdiklariniz suan bana guc veriyor
Arkadaşım senin de az kaldı ameliyatına ,umarım sonuç yüzünü güldürür. bizlere güzel haberler verirsin.
Sagol memkoumarim oyle olur deneyip gorucez bakalim:)
İkisi de cok basarili dr lar canim bence icine sinen birini sec ve sansina guven
canım
senin doktorun kimdi ?
aslinda cok guzel yazmişssin.
2si de gayet iyi ; bundan sonrası gecekten şans
Olur tabiki ,güzel düşün güzel olsun.
Sagol memko. Eşim destek degil biliyosun. O yuzden bu yazdiklariniz cok iyi hissettiriyor bana. Umarim hepimiz icin guzel seyler olur:)
hayırlı olsun canım kararın iyi düşün herşey iyi olsun inşallah
Angelinnocen nekadar ücret ödicen wede yağın pek yok sanırım nasıl bir uygulama olucak[/
6500 -7000 civariymis canim hastane masrafi belki bir miktar far edebilir dedi hoca o yuzden. Bana superdry yapilacak. Bikac kilo daha aldim. Cevremdeki herkes gobegin cikti diyo. Bende seviniyorum
Sagol memko. Eşim destek degil biliyosun. O yuzden bu yazdiklariniz cok iyi hissettiriyor bana. Umarim hepimiz icin guzel seyler olur:)
Kolay gelsin Angelin. Çok güzel olacaktır eminim. Az kaldı :))
arkadaşım şimdiden geçmiş olsun. inşallah herşey gönlünce olur.doktora ne istediğini tekrar tekrar söylemekten çekinme sonuçta binbir türlü zahmet eziyet ve maddi sıkıntı sonrası kavuşmayı umduğumuz hayaller var. ameliyat konusunu da çok sıkıntı yapma kendine göz açıp kapayana kadar herşey geçiyor yeterki sonuç seni memnun etsinSagol yenideaz kaldi gercekten:))
arkadaşım şimdiden geçmiş olsun. inşallah herşey gönlünce olur.doktora ne istediğini tekrar tekrar söylemekten çekinme sonuçta binbir türlü zahmet eziyet ve maddi sıkıntı sonrası kavuşmayı umduğumuz hayaller var. ameliyat konusunu da çok sıkıntı yapma kendine göz açıp kapayana kadar herşey geçiyor yeterki sonuç seni memnun etsin
Angelin umarım ameliyatın kolay vede başarılı geçer istediğin bacaklara kavuşursun umarım ameliyattan korkma hiç bir şey hissetmiyorsun bir uyanıyorsunki bitmiş ama sonrası zor oluyor oldukça uzun bir sürede iyileşmek mümkün olmuyor onun için eğer çalışıyorsan rapor ya da izin işini ayarlamayı unutma
1 hafta izin aldim 10 gun evde olucam yetmezse daha alirim artik leyla ins cabuk toparlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?