Kizlar gecem rahat gecti. Simdilik hersey yolunda:) dikis yerlerimden biraz kan sizmis. Simdi o da bitti cok sukur. 3 gun yatip sonra normal hayatima donebilirmisim.
maşallah canım daha da iyi olacaksın
Leyla canim sen tek basina iyi basarmissin bu isi. Takdir ettim seni. Benim yanimda arkadasimvar olmasa naapardim bilmem. Buzlari falan nasil koydun tek basina. İyi yApabilmissin cnm
Buzkoymayı bırak yemek bile yiyemedim doğrudürüst ayağa kalkmak zor oluyor tüm bunlarınüstüne acaklarımıda beğe medim ya şu dizlerimden çok daha fazla almalıydı birde yağlarım erimesin diye yedim yedim şiştim aldığım 4 kiloda yanıma kar kaldı ama senin memnun olmana çooooook sevindim çok geçmiş olsun
Kizlar bu coraplari giymek cok zormuscok zor giydim canim da yandi biraz. Sizdede boyle oldu mu
doktor bana ilk 3 gün banyo yok demişti umarım kanül giriş yerlerine su değdirmemişsindir
Onlari su gecirmez pansumanla kapattim leyla sonra banyo yaptim arkadasim gitmeden yapayim dedim
kızlar slmmm uuzn ardan sonra.su sekıllendırıcı alan arkadasların resımlerını goremk ıstıorum ama henuz kımse benım arkadaslık talebımı kabul etmedıbenı eklermısınz cok merak ettım alayımmı napiyımm offff
Angelinnocent78 Geşmiş olsun.Sizler ameliyat olup böyle güzel şeyler yazınca ben de kendim için umutlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?