kızlar slmmm uuzn ardan sonra.su sekıllendırıcı alan arkadasların resımlerını goremk ıstıorum ama henuz kımse benım arkadaslık talebımı kabul etmedıbenı eklermısınz cok merak ettım alayımmı napiyımm offff
sevgili elcerkizlar özledim sizi,beni unutmadiniz dimi?firsat bulunca yeni resimler eklmek istiyorum aslinda.vanilla, memko naptiniz cok merak ediyorum sizi,yasemincc tekrar ameliyat oldumu?ikicanimvar,yenide..nasilsiniz hepiniz?sevgiyle..
Sagol pukri. Hepimiz ayni durumdayiz cnm bi umut olduk iste ameliyati:)benim ameliyat sonrasi cok rahat gecti agrim sizim yok denecek kadar az. Sadece surekli yatma zorluyo suan. Umarim kalici olurlar:) arkadas olarak ekliyorum seni
sevgili elcer
bu foryumdan sana cok seslendim ama foruma girmedin sanırım.
sen gibi dolgu istiyordum ama 15 tatilde gittiğim 2 doktorda yapamam dedi.
şimdi yag enjekte dusunuyorum bakalım.
yınede eklersen sevnrm
dolgularimdan sorunum yok,hala erimediler gibi geliyo bana.arada cok yorulunca hafif kizariyolar,kanul yeri bazen kasiniyo elimle dokununca hafif bir aci hala var o kadar..ama raziyim bunlara:)t.a idi izmirde doktorumforuma uzun süre giremedim,üzüldüm simdi..yardimci olabilecegim bisiy varsa hazirim
dolgularimdan sorunum yok,hala erimediler gibi geliyo bana.arada cok yorulunca hafif kizariyolar,kanul yeri bazen kasiniyo elimle dokununca hafif bir aci hala var o kadar..ama raziyim bunlara:)t.a idi izmirde doktorum
canım cok cok gecmiş olsun.forumdan surekli seni takip ediyorum.benim bacaklarım o kadar zayıfki şekillendirici bile işe yaramadı.
geri gönderilmiyormus.elimde kaldı maalesef.
canım bende yag enjeksiyonuna karar verdim.ilk 3 gun hiç mi ayaga kalkılmıyo canım.benim 2 cocugum var
bu arada beni eklersen cok sevinirim
Benimde baya inceydi canim. Suan yine inceler ama sekli duzgun oldu yagim azdi. Benim tek sansim buydu zaten. Tek seansta memnun kalan bir cok arkadas oldu burda onlardan cesaret aldim ve yaptirdim. Ne olursa olsun oncekinden iyi olacak diyorum kendime. Suan cok guzeller memnunum. Benimde bir cocugum var. Ameliyat sorasi 3 gun fazla hareket etme dedi hoca. Benim 3. Gun evime donmem gerekiyordu taksi kullandim yattim arka tarafta. Birde arkadasim vardi sagolsun hemsire o da. İyi bakti bana. Ameliyat sonrasi agrim neredeyse hic olmadi. Yururken biraz et kesmis serlerya hani spor yaparsin da acir oyle bir agri o da ilk iki gun de gecti. Ben bekledigimden rahat gecirdim canim darisi basina. Baska sormak istedikletin varsa seve seve cevaplarim. Ekliyorum seni:)
Canim cok tesekkur ederim.forumdaki diger arkdslara gore rahat geciryosun.benim esimden habetsiz yaptrmam laxim.kesinlikle cok gereksiz oldgnu dusunuyor.tek derdim korse olcak sanirim.istanbulda kalcak yerim var 10 gun kalirim cocuklarimla.ama eve donunce bu korse ne derse ne derim onu dusunuyorum.yag olarak cok sikinti cekilmeyecegine eminim karnimda ve sirtimda 2 oglumdan donra veremedigim birikmis yaglarim var.
a.k tavsiye edermisin bu arada.birde cok iz kaldimi bacak ve yag alinan bolgelerde.morarma varmi sendede.iyilesme surecini bize aktarirsan cok seviniriz.
istersen özelden adini yazarim.aquafilling yaptirdim ben.daha önce dde bicok kez macrolane yaptirdim ama o cabuk eriyor.simdiye erirdi mesela biliyorum,farkediliyodu erime,sürekli tekrar tekrar yorucu oluyodu hem da maddi külfet..aquafilling den simdilik memnunum,tek sorumum kanül izlerinin yanik izi seklinde hala kalmasi.pirinc tanesi buyuklugunde.
Iyi fikir cnm ben Ogretmenim varis ise yarayabilir.ameliyat tarihi icin cok beklemek gerekiyomu.gidince muayenenin ertesi gunu ameliyat yapiyormu acaba.bu arada karin ve bel bolgemdeki yaglarimdanda kurtulcm sanirim.sen lipo taptirmissin karin bolgesine yaptirdgn icinmi yagin yoktu cnmCanim tabiki aktaririm:) bende esime soylemedim ameliyati. İlk soyledigimde cok kizdi ve hatta baya tartistik burda yazmistim. Sonra ben kararimi verdim ve herseyi goze aldim. Esime varis agrim oldugunuve kirse giymem gerektigini soyledim. Sende oyle soyleyebilirsin. Cunku bu zaten ogretmen hemsire hastaligi ayni zamanda. Zaten senin 10 gun disarda gececekmis superameliyattan sonra agrim az oldu. Yag alinan yerlerde belli belirsiz morluk var ama cok az farkedilecek kadar degil. Yag verilen yerlerde hic yok gibi. Tabi bu kisiden kisiye degisir. Umarim herkesin sureci benim gibi gecer. Benim ilk liposaksinimdada boyle olmustu. İlk 3 gunu atlatinca yurumenden de hic bisey farkedilmez. Burda gizli yaptiran bi suru kisi oldu. Onun disinda ak dan cok memnun kaldim. Hem tavri gem yaptigi sekil cok hosuma gitti. Ben sekillendiriciyi goturmustum. Yaglari koymasini istedigim yere yapistirdim hoca da ustunde cizim yapti. Ve tamda oralari doldurmus sagolsun. Yani suan cok hoslar:) allah hepimizin yuzunu guldursun:) bu arada iz sormussun izler cok ufak dikis bile yok:)baska soru varsa cevaplamaya devam canim
Iyi fikir cnm ben Ogretmenim varis ise yarayabilir.ameliyat tarihi icin cok beklemek gerekiyomu.gidince muayenenin ertesi gunu ameliyat yapiyormu acaba.bu arada karin ve bel bolgemdeki yaglarimdanda kurtulcm sanirim.sen lipo taptirmissin karin bolgesine yaptirdgn icinmi yagin yoktu cnm
Ins canim erimezler.bu arada a.k ya resim gondersem yorum yaparmi acaba.bir sansimi deneyeyim.simdilik 3 bin tl biriktirebildim.daha biriktrmem lzim sanirimRandevu ve ameliyat tarihi gec olabiliyo erken davran bence. Simdiden konus degisiklik olursa bakarsin. Bana bir ay sonraya op tarihi verdiler. Ben onceden de bacak icin gitmistim baska dr a. O bacaga yag koymuyordu eriyo dedi bana. Sonra diz iclerimi ve gobegimi aldi. Bilseydim hic aldirmazdimsonra yaklasik3-4 yildir bu ameliyatlar yapilmaya baslandi. 2008 den beri bu forumu takip ediyorum anca karar verdim. Cesaret ettim ve tabiki para biriktirdim. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ins. Cok arastirdim yani. Burdaki kizlarin sureclerini okudum. İns bizde sansli olup yaglari erimeyenlerden oluruz
Ins canim erimezler.bu arada a.k ya resim gondersem yorum yaparmi acaba.bir sansimi deneyeyim.simdilik 3 bin tl biriktirebildim.daha biriktrmem lzim sanirim
istanbulda oturuyorum,bacak dolgusu yaptırmaya karar verdim..acaba istanbulda amelyt olmuş ve memnun kalan varmı?beni bilgilendirirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?