Esra Ceyhan ne giyinmiş acaba diye bir bakıyım dedim.Dar bir kot giyinmiş.Vallahi hepimizin bacağından kötüymüş.İzlemeyenler bugün ki yayını izlesin,ne demek istediğimi anlar.Ayolll keyfim yerine geldi beeebenden bile beter durmuş Vallaha.Onada şekillendirici denmi yollasak acaba?demekki ,kısa etek ve elbiseyle daha güzel duruyormuş.Yemin ediyorum ben olsam hayyatta cesaret edip giyinmem.O derece çarpık duruyor.Lütfennnnnnn izleyin,moraliniz düzelsin
istanbulda oturuyorum,bacak dolgusu yaptırmaya karar verdim..acaba istanbulda amelyt olmuş ve memnun kalan varmı?beni bilgilendirirse çok sevinirim
Ins canim erimezler.bu arada a.k ya resim gondersem yorum yaparmi acaba.bir sansimi deneyeyim.simdilik 3 bin tl biriktirebildim.daha biriktrmem lzim sanirim
Birde cnm onceden lipo oldum demssin.karin yaglari alinirken yag hucreleride alindigi icin o bolgeler kolay kolay kilo almiyormus bu dogrumu.
ysni ben bacak ameliyatinda bir tasla 2 kus vurmus olacakmiyim :)
Mercan hosgeldineski sayfalarda ameliyat olup memnun kalanda var memnun kalmayanda var arkadasim sans kismet diyim. Ben yeni ameliyat oldum genuz yorum yapmak icin erken. O yuzden ameliyatinin ustunden zaman gecmis arkadaslarin yorumlari onemli bizim icin. Yolun acik olsun
Ben istanbulda ameliyat oldum.ama sadece dolgu değil silikonda konuldu.eskiye göre fark büyük ben memnunum.
ne zaman oldun?birde hangi doktara sanırım burda herkes başharf yazıyor:)değdi degilmi..
henüz çok yeni oldugumdan bakamıyorum fotolara ama..yarın görürüm..fiyatı nasıl mesaj yazabilirmisin bana..5 ay oldu benim. AK ya oldum ben. Bence değdi tabi ki mükemmel değil ama eski haliyle kıyaslanamaz bile. Seni arkadaş olarak ekliyorum. Öncesi sonrası fotoğraflarıma bakarsın.
Mercan hosgeldineski sayfalarda ameliyat olup memnun kalanda var memnun kalmayanda var arkadasim sans kismet diyim. Ben yeni ameliyat oldum genuz yorum yapmak icin erken. O yuzden ameliyatinin ustunden zaman gecmis arkadaslarin yorumlari onemli bizim icin. Yolun acik olsun
Ben istanbulda ameliyat oldum.ama sadece dolgu değil silikonda konuldu.eskiye göre fark büyük ben memnunum.
henüz mesaj yazamıyorum(((yazabildigim an dırekt size yazacagım:)))
sende mi A.K ya yaptırdın:)tedavi sonrası nası ilerliyo.. morluk vs dıyorlar onda korkuyorum birazcık
Evet canim ben de ak ya oldum. Dedigim gibi kisiye gore degisir surec ama bende morluk yok gibi corabi bir kez cikardim morluk yok puturlu bir gorunum de yok. Ameliyat sonram rahat geciyor. İzin aldim. Evde dinleniyorum fazla hareket etmemeye calisiyorum. Yaglar tutunsun diye. Valla su anki hali nazarim degmesin! Ruya gibi:) ins hep boyle kalirlar
acaba ameliyat nasıl sonuçlandı?mrb canım..ben bu şubatta muayene oldum operasyon 18 haziran(evlilik yıldönümümüze denk geliyo).doktorum a.k ataşehirde olucam
sen kimi düşünüyosun?orta okuldayım evet.semineri raporla kapatıcam artık napalım((
mesaj sayım 100e ulaşsın diye 40 takla atıyorum ama bi türlü ulaşamıyorumben e.k. ile görüştüm, bir kaç ay içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. istanbulda ona ameliyat olmak isteyen kimler var birlikte gitsek hem destek oluruz birbirimize hem indirim alırız
Bilssem cok memnun kalacagimi hc gozum gormez yillarca oderim dert etmem ama bde hosuma gtmezse sonuc cok fena olur cifte dert :/
Birde cnm onceden lipo oldum demssin.karin yaglari alinirken yag hucreleride alindigi icin o bolgeler kolay kolay kilo almiyormus bu dogrumu.
ysni ben bacak ameliyatinda bir tasla 2 kus vurmus olacakmiyim :)
bende hayır diyorum çünkü alınan yağ miktarı çok az lipo gibi bir sonuç bekleme lipoda 4 - 5 kilo yağ alınıyor bacak ameliyatında ise yarım kilo ancak alınır oda pek bir şey farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?