Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadasim hosgeldin oncelikle. Sen ne islemi yaptirmistin biraz daha ayrintili yazabilirmisin dr un nerede tahmin edelim ? Sadece dr undan bahsetmissin. Ameliyat surecin nasildi ? Bunlardan da bahsedersen daha yardimci olursun

öncelikle hoşgeldin arkadaşım. teşekkürler açıklamaların için. inşallah sorununda tamamen kurtulmuşsundur. bize biraz da operasyon hakkında bilgi verebilir misin? ne yaptırdın süreç nasıldı? iskelet sistemimde olmayan bir çarpıklığım demişsin ne demek o anlamadım ben? biraz daha detay verirsen iyi olur:)

Bu siteyi anlayamiyorum (( neden 5 dk dan once ozel mesaj atamiyoruz ki. 25 yazi olmadan bisey goremiyoruz. Anlamadim gitti((
Kanatcim ozelden yazdim sana ama fiyat yazmayi unutmusum. 5 dk dolunca yazicam yine

Kanatcim, sana uzun uzun mesaj cevap yazdim, gitmedi(( hakkim yokmush( burda yazmami istermisin?
Evet bana da aynısından olmuştu nasiasa yazmıştım fotoğrafı için 2-3 kez yazdım gitmedi kısmet değilmiş dedim bende
Benim için sorun değil asla yazmanı tabiki isterim canım. yorulmayacaksan:)

Gyozun aydin, Angelin )) inshallah bizde boyle sorunsuz atlatiriz)
Amin inşallah ben çok heyecanlıyım açıkçası. Angelin bacağı çok güzel ama onun zaten operasyon öncesi de güzel. bize de artık olduğu kadar.Sayacım bir foto koyamadın meraktan ölücem valla. denesen bir daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…