kızlar beni tanıyanlar varmı bilmiyorum bacaklarıma belimden alınan yağ enj. edişmişti. yaklaşık 1.5 yıl oldu değişiklik tabiyki oldu tabi ama bu bile bana fazlasıyla yeter benim bacaklarımın dış yanları olduğu için topuklu hiç hoş olmuyor ama etek veya şort hiç giymemiştim bugüne kadar artık giyiyrum 2 yaz geçirdim şort ile etek ile bu benim için bir mucize tabi allahım isteyen herkeze göstersin kızlar eski ve yeni fotolarım var albümümde bugünlerde size yine foto eklerim ben izmirdeyim bu arada merak edenler olursa öpüldünüz
kızlar ara ara girip reklam verenlermi var acabaaa
evet leyla ben de öyle düşünüyorum o nedenle bakıyorum bu forumda nerelere girmş vs. bunlar dr. asistanları herhalde. anlaşılıyor. detay ver diyorsun yok.Hemde ne reklam birisi girer yağ dolgusuyla ne uğraşıyorsun suni dolgu yaptır kurtul der elli tane mesajı arka arkaya sıralar, diğeri girer sadece doktorundan bahseder çıkar, bide bunlarla uğraşıyoruz
kızlar ara ara girip reklam verenlermi var acabaaa
Evet bana da aynısından olmuştu nasiasa yazmıştım fotoğrafı için 2-3 kez yazdım gitmedi kısmet değilmiş dedim bende
Benim için sorun değil asla yazmanı tabiki isterim canım. yorulmayacaksan:)
Sayfadaki arkadaşlarım;reklam yapanlar çok bariz belli oluyor zaten.Prim vermeyin ,soru sormayın bir süre sonra kayboluyorlar zaten.Yoksa yanlış yönledirebilirler.
Amin inşallah ben çok heyecanlıyım açıkçası. Angelin bacağı çok güzel ama onun zaten operasyon öncesi de güzel. bize de artık olduğu kadar.Sayacım bir foto koyamadın meraktan ölücem valla. denesen bir daha:)
nihayet istediğimiz ayrıntıları bugün paylaşmışsın.alıntı yapamayınca sorular havada kalıyor malesef.memnuniyetin bizleri de umutlandırıyor,bu arada dr çok uygun fiyat vermiş şaşırdım.ama foto koymuyorsunki ;böyle yorum yazmak zor oluyor,yani görmeden(
Hemde ne reklam birisi girer yağ dolgusuyla ne uğraşıyorsun suni dolgu yaptır kurtul der elli tane mesajı arka arkaya sıralar, diğeri girer sadece doktorundan bahseder çıkar, bide bunlarla uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?