Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kaas izmir'de mi oldun ameliyatı? hangi doktora?

kanat artık buraya pek yazmıycam ara ara girer bakarım sorusu olanlar olursa cevaplarım genel hikayemi anlatayım geçen sene buradabir dra yağ transferi oldum ilk günler çok iyiydi ama 2 3 aydan sonra erimeye başladı daha sonrada çok az bir kısmı kaldı ben 2. yağ enj yaptıracaktım 2. hayal kırıklığını göze alamadım istanbulda 3 dr ile görüştüm önce a.k. ha u arada benim kemiğim eğri değil bacağım zayıf ve iç kasım nerdeyse yoktu neyse a.k. 10 in tl dedi ama butik hastanede ve bodrum katında olacaktı birde yanımda birini götürürsem indirim vardı ben bu indirim olayını en baştan eri doğru bulmuyordum bana resimler gösterdi o kutuya çıkardı başarılı bir dr kibar ölçülü oradan e.k.ya gittim aynı gün ondan randevu alamamıştım son anda şansımı zorladım ondada aynı resimler ve muayene faslı oda doç. gata mezunu hastane nezih canlı örnekler gördüm oda 8 dedi 7 olurmu dedim tamam dedi keşke 6 deseydim yüz verdim astar istememi derdi acaba ertesi gün avrupaya geçtik o.i.ye gittik tabii buraları bulana kadar mahvolduk orası ayrı mesele oda kamera görüntüleri ve fotolar gösterdi ama bileğe yağ koymuyorum dedi benim ilekler ince kalın bilekli olanlara uygun olur yağ konulmadan yapılan bu işlem oda 5.5 fiyat verdi ama şubatta oda zam yapacaktı bilmiyorum noldu onun resimlerde güzeldi bana e.k. daha yakın geldi 24 şubatta aml oldum önce bana calpol gibi bişey içirdiler sakinleştirici ben el sallayarak gitmişim normal konuşuyormuşum ama hiç hatırlamıyorum olanları beni alıp götürmüşler

ha bu arada sigvaris çoraba 300 tl verdim 2 saat sonra çıkmışım ağrım yoktu ama bacağımın arkasının kesik olduğunu bildiğim için içim kıyılıyordu 3 saat sonra beni yürütmek istediler ağağa kalktım ama adım atamadım allahım naptım ben dedim geri yattım 1 saat sonra robot halinde tuvalete gidebildim ertesi gün kontrolden sonra öğretmenevine gittik taksiyle orada lokantaya kadar bayır yukarı çıkıp inebildim( adile sultanda kaldık) ama ördek yürüyüşü orada 3 gece kaldık tekrar kontrol ve eve dönüş annemin şaşkınlığı arkadaşlarımın hayretleri yani bilenlerin. 10. gün arabaya bindim biraz zorlanınca geri ndim sürmedim 13 .yada 14. gündü zannedersem sürebildim 20 gün sonra rahat eskisi gibi yürüyebiliyordum şimdi ise sadece üzerimi giyinip soyunurken hatırlıyorum silikonları diz çökebiliyorum ayağımı rahat büküyorum bileklerdeki yağ eriyince belki rotüş düşünürüm bilmiyorum en komiği eşimdi bana hiç fiyat bile sormadı onayda vermedi benim günahıma ortak olmak istemedi kendince kararlı olduğumu anladığı için heralde hiç karışmadı sonunda söylediği şuydu ben senin eski bacaklarınıda seviyordum komik değilmi sizcede bir komiklik daha dar paça pantolonlar aldım ama etek almadım daha kızımınkileri evde giyiyorum

kızlar ara ara girip reklam verenlermi var acabaaa

Hemde ne reklam birisi girer yağ dolgusuyla ne uğraşıyorsun suni dolgu yaptır kurtul der elli tane mesajı arka arkaya sıralar, diğeri girer sadece doktorundan bahseder çıkar, bide bunlarla uğraşıyoruz

Hemde ne reklam birisi girer yağ dolgusuyla ne uğraşıyorsun suni dolgu yaptır kurtul der elli tane mesajı arka arkaya sıralar, diğeri girer sadece doktorundan bahseder çıkar, bide bunlarla uğraşıyoruz
evet leyla ben de öyle düşünüyorum o nedenle bakıyorum bu forumda nerelere girmş vs. bunlar dr. asistanları herhalde. anlaşılıyor. detay ver diyorsun yok.

kızlar ara ara girip reklam verenlermi var acabaaa

evet var bariz belli. ayıp ediyorlar. gideceğim varsa da gitmem bu doktorlara. burayı biliyorlar zaten. buraya uğramadan ameliyat olan yoktur sanırım. araştırma yaparken ilk karşına burası çıkıyor. hem doktorlar hem de hastalar için müthiş bir bilgi havuzu. şu rant olayı da olmasa o kadar iyi olacak ki.

benim dizlerimin üzeride ilginç baldırım var yani kalçam ve dizimin bir karış üzerine kadar kısmı bolca yağlı onun altı inceliyor annemgil beni tam yapamamış bütün haklarını kardeşime kullanmışlar :) youtubede izlemiştim orayada silikon konuluyormuş aslında ama düşünmem artık onu çünkü zayıfladığım için problem yok oralardaki yağlarda azaldığı için göze batmıyr.bu arada ben 8 kilo vermiştim amliyata 55 kilo ile girdim şimdi 57 kiloyum inşallah daha fazla almam gittiğim bütün drlar ayrıca karın germeyide tavsiye etti sarkık göbeeemi görünce :):) şu an bir arıza çıkmazsa inşallah durum iyi haziran gibi kontrole gidicem iz giderici bantları kullanmaya deva ediyorum izler henüz pembe pembe. hepinizi öpüyorum hangi yöntem ve dr. kafanıza yatıyorsa ona gidin mutlu olun inşallah

bunak çok teşekkürler bizi aydınlattın. canlı canlı görmen çok iyi olmuş bu senin şansın. ben hala kararımı veremedim şu dr. ziyaretleri bitsin istiyorum artık. enerjim yok. aslında dr.un biri beni ikna edecek öyle yoksa bana kalırsa öylemiydi böylemiydi derken buranın gediklisi olurum. dolabım bomboş alışveriş yapmıyorum hiç. en son kasım ayında kabinde ağlamıştım ve ogündür hiç alışverişe çıkmadım. elimdekileri de yakıcam ameliyat sonrası. aynı pantolondan 3 ayrı renk var. o 3 pantolana verdiğim paraya birsürü kıyafet alırdım düşün. ama sadece o model en iyi oluyor. ( mavi-amber:)) bol paçanın üstüne uzun bol vs. olmaz kısa gömlek badi vs. bıktım artık. midem bulanıyor . nasiasın bacaklarına bakıyorum çok güzel silikonlu, beğeniyorum. sorun çıkarsa diye korkuyorum zaten sudan nem kapıyorum ben. nerde antik kuntik bir sorun var beni bulur. artık ameliyatımı olup kendimi alışverişten çatlatmak isityoruummmm:) eşime acıyorum biraz ama almadıklarıma sayacak artık:) 2 haftaya karar vermiş olucam. size bildiririm. arade sen de gel bak. yanlız bırakma buraları.

nihayet istediğimiz ayrıntıları bugün paylaşmışsın.alıntı yapamayınca sorular havada kalıyor malesef.memnuniyetin bizleri de umutlandırıyor,bu arada dr çok uygun fiyat vermiş şaşırdım.ama foto koymuyorsunki ;böyle yorum yazmak zor oluyor,yani görmeden(

Sayfadaki arkadaşlarım;reklam yapanlar çok bariz belli oluyor zaten.Prim vermeyin ,soru sormayın bir süre sonra kayboluyorlar zaten.Yoksa yanlış yönledirebilirler.

Evet bana da aynısından olmuştu nasiasa yazmıştım fotoğrafı için 2-3 kez yazdım gitmedi kısmet değilmiş dedim bende
Benim için sorun değil asla yazmanı tabiki isterim canım. yorulmayacaksan:)

Tabiki yorulmam)) bana doktorum 5000 soyledi, ayrica 1500-1900 hastane masrafi, bir gece kalmam lazimmish. Hotelin, tiketlerin fiyatlarini ustuste gelince 15000-ni geciyor( bu fiyata burda silikonda yaptira bilirdim, ama korkuyorum ishte( Istanbulda cok yakin akrabalarim var, onlardada kala bilirdik, amma kocam rahatina cok dushkun, birde cocuklardan firsat bulmuyoruz, bash basha kaliriz ishte))

Aslinda Peterburgdada cok iyi doktorlar var, cok guzel bacaklar yapiyorlar)) bazen orami gitseydim dushunuyorum, birini secmishtim bile, yaptigi ishlerin resimleride vardi internetde, cok guzellerdi, inanilmaz deyishiklikler yapmishtilar) dillerini bildiyimiz icin ordada rahat olurdum, ama bilmiyorum nedense Istanbulu secdim. Karar deyishtirmeyede artik gec)) inshallah pishman olmariz

Canim , bu aksham koymaya calishicam, zaman bulursam. ishten geldikten sonra , ailece beraber zaman gecirmeye calishiyoruz, kocam kimseyi internete, telefona bile bakmaya izin vermiyor)) zaten cok erkenden yatiyoruz. Amma soz bugun en gec yarin koyucam)

Gerçekten uygunmuş fiyat memko. Ben ameliyat olmadan önce bu doktoru duymamıştım. Bilseydim keşke önceden :/

Kader3534, bacaklarin cok guzel olmushlar, mashallah doktor cok guzel ish cikarmish) eline saglik) . Yine aynilarmi? Erime oldumu? Senin nerelerinden yag alindi? Ve boyunla kilon kacdi o zaman? Kusura bakma cok sual verdim( . Birde operasyondan 3 ay sonra yeni resim paylashicam demishtin, zaman doldu galiba) hala paylashmak istermisin?

Kanatcim, seninde yeni resmine baktim. Eyer guzelini istiyorsansa silikon derim, amma yaglada duzele bilir, yeterli yag bulurlarsa. Icini ferah tut arkadashim, her shey cok guzel olucak, bu forumdaki bacaklar neki)) ben rus forumlarinda gorduyum bacaklari en korkunc ruyamda bile goremezdim bizimkiler onlarin yaninda fistiklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…