Doktorunuz sizden bahs edildiyini nasil anlamish? Demek ki isminizde verilmish, oyleyse bu insan eski larinizdan, yenilerden kim isminizi biliyorki? Birde bence kotu niyyetle soylenmemish, doktor bu insanda boyle olmush bendede ayni problem ola bilirmi diye sora bilmish ola bilir. Amma yok isim vermishse, size sormadan, ayip olmush.
Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır bu konuya yazamamistim. Foruma yeni katılan arkadaşlar olmuş tabi geçmiş sayfaları okudukları için banada arkadaşlık isteği gönderenler olmuş. Fakat ben bütün fotoğraflari sildim ve bu nedenlede kimsenin isteğini kabul etmedim. Benim ameliyat surecimi ve şu anki durumumu merak edenler için tekrar baştan sona yazmak istedim.
Ben geçen yıl Mayıs ayında Ankarada F. B. Isimli doktora yağ dolgusu yaptırmıştım. O zaman 4500 tl odemistim şimdiki fiyatı sanırım 5000 tl olmuş. Ameliyat günü sabah erkenden hastaneye gittim kan alındı ve saat 9 da ameliyathaneye girdim ama kaç saat sürdüğünü hiç hatırlamıyorum. Aynı gün saat 3de eve gittim. ilk günü cok fazla zorlanmadan geçirdim fakat ertesi gün başlayan ve 3 hafta süren ağrı gerçekten çok korkunçtu ve çokta uzun uzun anlatmaya gerek yok sanırım. Şuan ki durumuma gelirsek sanirim yağların yüzde 60 yada 70i duruyordur. diz içlerindeki yağ yeterince alınmadigi için o kısımlar çok kötü duruyor siz buna lütfen çok dikkat edin çünkü yeterli miktarda alinmayinca alt taraf çota güzel olsa diz içleri alinmayinca güzel olmuyor. Bu arada benim 10 farklı yerde dikiş izlerim var her biri ikişer tane ++ şeklinde. Bu izlerde hiç değişim olmadı hâlâ çok kötü görünüyor bu yüzden cokta etek falan giyemiyorum ama dar pantolon bile giyebilmek mucize gibi birsey bu yüzden eğerki maddi olarak imkanınız varsa biran bile düşünmeden hemen bu işlemi yaptırın derim. Nasıl güzel bir duygu olduğunu tarif etmem inanın mümkün değil. Benim bacaklarim inanılmaz problemliydi ve bu yüzden diğer arkadaşlarınki gibi güzel olmadı ama bunada şükür eski halini düşününce(
Benden bu kadar arkadaşlar yine sormak istedikleriniz olursa cevaplamaya çalışırım. Haa birde unutmadan benim doktorum rötuş için 5000 tl istiyor. Doktor araştırırken bunuda göz önünde bulundurun olurmu ilk etapta doktor ücreti az gibi gelebilir fakat ikincidede aynı parayı isteyince biraz fazla olabiliyor. Şimdilik hoscakalin hepinizi çok öpüyorum
İki canımvar kimseyi suçlamamamak lazım. burada herşeyi paylaşıyoruz biz. İyi ve kötü olan herşeyi çok da yönlendirici oluyor.Op. karar vermek çok zor. hangi dr., yöntrm, fyat, op. sonrası yaşanılanlar. Dr.un seni aradığına göre o da buranın sıkı takipçisi olsa gerek. Zaten senin dr. a ameliyat olan kişiler belli. Yakın zaman içinde olanlar da yeniler. zaman zaman tarih de veriyoruz. Dr. asistanları da burada üye olabiliyor. Çok fazla da suçlu aramaya gerek aslında. senin dr. un ayıp etmiş. Yukarıda yazdıkların mesela yanlış değil. Neden yazmayasınki? Emin ol göklere çıkarsaydın ses çıkarmazdı. Bir o kadar memnun olan da var. Onları da arıyor mu teşekkür için? Evet mesela 2. konusu düşünülmesi gerekiyor. Ben dr. tercih ederken kesinlikle gözönünde bulunduruyorum. Senin dr. alıyormuş. sıır da değil ki bu. Ben burdan dr.ların sıkısıkıya burayı takip ettkilerini anlyorum. O halde yaşadığımız sıkıntıları da izliyorlardır. Fiyatta da yardımcı olsalar yaBence burası iyi ki var. Dr. ona gör seçiyoruz. Mesela birine mail atarsın geri dönmez bile. Ne demek bu? po. geçirince de dr. u zor bulursun demek. Burada çok şey konuşuluyor. Hepsi de herkese açık. Dr. sana kadınlar kuübünü takip ediyorum orda yazmışsın diyemez. ama çok çok özel birşeyi özel mesajlarda paylaşmışsan ve bu kişi onu dr. ile paylaşmışsa çok ayıp ve hiç ahlaki değil. Seni zor durumda bırakır.
merhaba arkadaşlar. bir süredir forumu takip ediyorum.
o kadar çok olumlu olumsuz yorum var ki karar vermek imkansız.
bana yardım edin, fikir verin demeye korkuyorum.
hele ki ikicanimvar ın yazdıklarından sonra iyice kararsız kaldım.
doktorun kendisini aradığını ve utandığını yazmış.
kimseyi suçlamak istemem ama eğer burada doğrular paylaşılıyorsa
neden doktor arayınca utanılsın ki. demek ki doğru olmayan bir şey
söylendi, doktor arayınca da kendini kötü hissetti.
anlamak mümkün değil? dediğim gibi bu sadece benim yorumum.
belki yanlış düşünüyorum ama insanın aklına herşey geliyor.
bence forumlarda doktor ismi paylaşmak yerine
sadece yaşanılan şeyler ve süreç hakkında birbirimize yardım etmeliyiz.
bu gidişle ben ameliyat falan olamam. forumlarda gezer dururum.
nasıl yazmam gerektiğini bilemediğim için alıntı yaptım kusura bakmayın
Terbiyesizlik yapma benim yalan yanlış şeyler yazmak için doktora ne kastım olabilirki buradaki çoğu kişi benim ameliyat sürecimi yakindan takip etti benim gerçekten neler yaşadığımi cok iyi biliyorlar ama senin gibi bir densiz özel mesajda yazdıklarımı koşup yetistirmis. Doktordan utanma sebebime gelince güya o doktoru tercih etmeyin demişim gibi yalanlar soylenmesi çünkü ben böyle bişey söylemedim. Iyi yada kötü yaşadıklarımı yazdim sende benimle ilgili yorumlarını kendine sakla bundan sonrada benim hiçbir paylasimimi okumazsin olur biter.
Terbiyesizlik yapma benim yalan yanlış şeyler yazmak için doktora ne kastım olabilirki buradaki çoğu kişi benim ameliyat sürecimi yakindan takip etti benim gerçekten neler yaşadığımi cok iyi biliyorlar ama senin gibi bir densiz özel mesajda yazdıklarımı koşup yetistirmis. Doktordan utanma sebebime gelince benim agzimdan güya o doktoru tercih etmeyin gibi seyler soylenmesi çünkü ben böyle bişey söylemedim. Iyi yada kötü yaşadıklarımı yazdim sende benimle ilgili yorumlarını kendine sakla bundan sonrada benim hiçbir paylasimimi okumazsin olur biter.
Terbiyesizlik yapma benim yalan yanlış şeyler yazmak için doktora ne kastım olabilirki buradaki çoğu kişi benim ameliyat sürecimi yakindan takip etti benim gerçekten neler yaşadığımi cok iyi biliyorlar ama senin gibi bir densiz özel mesajda yazdıklarımı koşup yetistirmis. Doktordan utanma sebebime gelince benim agzimdan güya o doktoru tercih etmeyin gibi seyler soylenmesi çünkü ben böyle bişey söylemedim. Iyi yada kötü yaşadıklarımı yazdim sende benimle ilgili yorumlarını kendine sakla bundan sonrada benim hiçbir paylasimimi okumazsin olur biter.
Yapmayın kızlar,hiçbiriniz başkasının yorumuna bakıpta sinirlenip ceza alacağınız yorumlar yapmayın.Şiddet,terbiyesizce yapılan yorum olarak gördüğünüz yorumu yorumun altındaki üçgen işareti içinde ünlem olan işaret tıklayıp şikayet edin..Eki Görüntüle 1050810
Unutmayın sessizlik,umursamazlık,cevap vermemek bazen en güçlü silahtırKarşınızdakinin seviyesine gelmeyin,oyuna gelmeyin dikkatli olun..
ben terbiyesizlik yapmıyorum hele densizlik hiç yapmıyorum. konuyla ilgili düşüncelerimi paylaşıyorum kaldı ki yorumumda bunun kendi kişisel görüşüm olduğunu belirttim ama sende suçluluk psikolojisiyle herkesi azarlama eğilimi var bence
Ben burada kimseye ismimi söylemedim. Muhtemelen ameliyat tarihinden dolayi doktor benim olduğumu anlayıp aradı. Ayrica bende operasyondan önce çok kişiyle görüştüm fakat o arkadaslara saygisizlik edipte iyi yada kötü hiç bir şeyi doktora isim yada tarih vererek paylasmadim. Bence bu saygisizlik başka bir şey değil.
yağ alımı sonrası sıkıntı yaşadık diyorsak yaşamışızdır, "gerçekten" demekle neyi kastediyorsun
arkadaşlar acaba 3 aydan sonra kalan yağlar bizimmidir yoksa hala erime riski varmıdır . hani bir rahat nefesi ne zaman alırız sizce
Oh ne güzel valla uzun zamandır forumdasin ama nedense bugüne kadar üye olmadin benim bugün yazdığım mesaja cevap yazmak için hiç usenmeden uye oldun ve cevap yazdın. Umarım düşündüğüm gibi değildir.
arkadaşlar acaba 3 aydan sonra kalan yağlar bizimmidir yoksa hala erime riski varmıdır . hani bir rahat nefesi ne zaman alırız sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?