Canım, benim fotoğrafa dikkatlice bakarsan sağ bilegimin üst kısmı digerinden çok daha farklı daha doğrusu çok kötü. Benimki sonradan böyle olmadı ameliyattan ciktigimdada aynen boyleydi. Haziranda Ankarada olacagim ve doktorumla gorusecegim umarim benim icin biseyler yapar. Benim artik hic param kalmadi once bacak sonra meme büyütme ameliyati derken beş kuruş para kalmadı zaten bacak için yapılan operasyon eşim için çok gereksizdi ikinciyi mümkün değil kabul etmez. Tek umudum doktorumla görüşmek umarım bu konuda bana yardımcı olur.
Canım biz seninle arkadaş değiliz ama ben senin fotoğraflarını görüyorum bir kontrol et istersen.
Canım biz seninle arkadaş değiliz ama ben senin fotoğraflarını görüyorum bir kontrol et istersen.
Iyi ki soyledin, sag ol canim. O nasil oyle deyishmish anlayamadim(
rica etsem beni de kabul edeblr msn acaba merak ettim fotograflarını
Cok.iyi dusunmuşsun saya bende yaptirsam butun dunyaya yayinlardim bacaklarimi ozgurce .. Ama ben.goremiyorum senin muhtesem fotograflarini
geçmiş olsun,çok güzel olmuş bacakların,darısı bana ve isteyen herkese olsun İnşallah.
Kizlar, fikrimi deyishtim. Arkadashliga ihtiyac yok. Resimleri iki uc gunluk acik koyucam, isteyen girsin baksin, sualleriniz olursa, cevaplarim, yardimci olmaya calishirim. Bir muddet sonra fotolar tamamen silinicekler. Zaten hickimseden gizlemiyorum, utanilicak bir shey yapmadik ki. Deyishikliyi yakinlarim hiss ederlerse, soylerim)
Kizlar, fikrimi deyishtim. Arkadashliga ihtiyac yok. Resimleri iki uc gunluk acik koyucam, isteyen girsin baksin, sualleriniz olursa, cevaplarim, yardimci olmaya calishirim. Bir muddet sonra fotolar tamamen silinicekler. Zaten hickimseden gizlemiyorum, utanilicak bir shey yapmadik ki. Deyishikliyi yakinlarim hiss ederlerse, soylerim)
Gecmis olsun canim darısı bize olur ins, dr'un kim ögrenebilirmiyim ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?