Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Dualarınız da olabilmek ne kadar mutluluk verici.Çok tşk ederim arkadaşım.Allahım da sana huzur ve bir ömür mutluluk nasip etsin aeşin ve çocuklarınla.

Dun aksham moralim cok bozulmushtu, aslinda hala devam ediyor. Cok yakin aile arkadashlarimizla gorushtuk, operasyon oldugumu biliyorlardi, ondan once ki gun arayip sormushtuda ne nasil oldu diye. Akshamin sonuna kadar kiz susdu, sonda kaltigimizda eve donduyumuzde yolumuz birdi, eshim " sen .... Bacaklarini gordunmu?" diye sordu. Eshime icimde cok kizdim. Kizda, hic deyishmemishlerki, bir az kalinlashmishlar sanki, dedi.))) Ben , nasil yani deyishmemishler sordugumda, oncede sorunlu diyildiki deyib, ortayi toparladi. Eve donduyumuzde saatlerce ayna kashisinda bacaklarima baktim, moralim cok bozuldu(( gercektende deyishmemishlermi diye cok uzuldum, aslinda kendimede kiziyorum, neden onemsiyorum onun sozlerini diye((. Demek istediyim, sizincin sevinmeyen, icinize gurt salan insanlarla hayatinizin onemli anlarini, olaylarini bolushmeyin. Eshim aldirma, bosh ver, kiskaniyor diyor, amma olmuyor14:

Bileğinin üst kısmında ki sorun nedir,fotoların da hiç bahsetmemiştin.hatırlıyamadım o yüzden.

Memko aslında çok bahsetmistim ama unutmussun galiba. Buradanda nasıl tarif edilir bilemedim şimdi. En iyisi fotoğraf yüklemek galiba.

su corapları nerden kım verıyo yada nasıl alıyoruz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

"Ikicanimvar" gecmis olsun gzl sonuc aldığına memnun kaldığına cok sevindim, sen ne zaman ameliyat oldun canim, kac ay oldu yani ??

Eşin doğru söylemiş resmen kıskanmış seni, bazilari boyledir işte seni hep bir adım gerisinde görmek ister kusursuz oluncada cekemezler malesef, en iyisini sen bilirsin canım aynaya bakınca önceki ve sonraki arasındaki o buyuk farkı görebiliyorsan gerisi teferruat :)

"Ikicanimvar" gecmis olsun gzl sonuc aldığına memnun kaldığına cok sevindim, sen ne zaman ameliyat oldun canim, kac ay oldu yani ??

Canim tesekkur ederim. Ben gecen yil mayis ayinda ameliyat olmustum.

Canim tesekkur ederim. Ben gecen yil mayis ayinda ameliyat olmustum.

Baya olmuş seninki ben daha karar aşamasindayim :) Dr,un kimdi peki A,K mı ?? Birde ağrın varmı peki üstünden 1 yıl geçmesine rağmen

Baya olmuş seninki ben daha karar aşamasindayim :) Dr,un kimdi peki A,K mı ?? Birde ağrın varmı peki üstünden 1 yıl geçmesine rağmen

Hayir benim doktorum o degil ben Ankarada ameliyat olmustum. Ağrı olayina gelirsek durduk yere hiç olmuyor fakat yag enjekte edilen yerlere azıcık bastirsam bile ağrı oluyor.

Hayir benim doktorum o degil ben Ankarada ameliyat olmustum. Ağrı olayina gelirsek durduk yere hiç olmuyor fakat yag enjekte edilen yerlere azıcık bastirsam bile ağrı oluyor.

Anlıyorum canım, ben o Dr,u düşündüğüm icin sormuştum omu diye :) ameliyat olanlardan bilgi almaya çalışıyorum ama bana silikon denildi, yaptıran herkese yag enjekte edilmiş, biride çıkıp bana silikon yapıldı diyen yok :)

Nasias arkadaşımız senin düşündüğün doktora silikon ameliyati yaptırmıştı ondan detayli bilgi alabilirsin.

Nasias arkadaşımız senin düşündüğün doktora silikon ameliyati yaptırmıştı ondan detayli bilgi alabilirsin.

Bu cok gzl bir haber cok sevindim canım cok tsk ederim bilgi verdigin icin ama nasıl bulucam ben onu, yeni üyeyim fazla bilmiyorum kullanmayı ??

Canım eğer aynı kişiden bahsediyorsak buldum sanırım :) tekrar tsk ediyorum gzl önerin icin :)

Canım eğer aynı kişiden bahsediyorsak buldum sanırım :) tekrar tsk ediyorum gzl önerin icin :)

Ayni kisi olduğundan eminim. Zaten nasias sık sık foruma giriyor birkaç sayfa geriye gidersen onun mesajlarina ulasirsin.

O smile ı yanlıslıkla koymuşum :/
Aynen canım, sonuc iyi olursa verdiğin parayı cok düşünmüyorsun :)

Canimm nasiass'cim merhaba :) evt buldum aradığım kişiyi sonunda :) soracağım okadar cok sey varki cvplarim sende biliyorum, az isim var sonra geliyorum sorularımla ins :)

Seni arkadaş olarak ekliyorum fotograflarıma bakarsın. Altındaki yorumlardan da az cok fikir sahibi olabilirsn. Aklına takılanları da cevaplarım :)

Seni arkadaş olarak ekliyorum fotograflarıma bakarsın. Altındaki yorumlardan da az cok fikir sahibi olabilirsn. Aklına takılanları da cevaplarım :)

Tsk ederim eklediğin icin ama nasıl gorucem bisey görmüyorum, nasıl ekleniyor nasıl kabul ediliyor nasıl bakılıyor bisey bilmiyorum cehalet cidden başa bela :) daha cok yeniyim ama azmettim ögrenicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…