Canım benim agrilarim gerçekten çok kötüydü. Ben kaç kez siçinyen oldum farkli ameliyatlar gecirdim ama yağ enjeksiyonunda çektiğim ağrıyı hayatim boyunca unutamam. Benim en fenasi ikinci günden yedinci gune kadar sürdü sonrasinda sanki bilegimde burkulma olmuş gibi ağrı devam etti tam olarak duzgun bir şekilde yuruyebilmem 1 ayi bulmuştu. Ama bişey soyleyeyimmi o ağrıları cekerken bile hep söylediğim ve yazdığım bu operasyon icin hiç pişman olmadığımdi. Iyiki bu siteyi bulmusum iyiki yaptirmisim 1 yıldır dar pantolon giyinebiliyorum bu bile inanılmaz bir duygu.
Allaha çok şükür yağ enjeksiyonu olayini öğrendikten kısa bir süre sonra bu işlemi yaptirabildim tersi olsaydi iyice kafati yerdim heralde. Şuan en büyük dileğim çok istediği halde maddi imkansizliklardan dolayi ameliyat olamayan arkadaslariminda bunu basarabilmesi. Öncelik memko ve vanillanin olsun inşallah.
Bileğinin üst kısmında ki sorun nedir,fotoların da hiç bahsetmemiştin.hatırlıyamadım o yüzden.
Sayacımmmm çok mutlu oldum bu güzel mesajını görünce.
İyi olaman ve sonuçtan memnun olmana çokkk sevindim.
270 cc yağ az çok da değil aslında ama sana yetmiş demekki. 33 cm. çok kalın bir bacak değil ideal diyelim ona.
Bana asla yetmez
Şöyle 400ü geçsin istiyorum ben.
Şiştikçe şişiyorum onun için yağ bulmakta asla zorlanmayacak.
çorapların 2 çift olması ne güzel yaa. normalde birinden bile para alınıyor çoğu yerde.
dr.a tekrar göründün mü op. sonrası?
çok merak ettim şimdi foto koy biran önce lütfen.
Canım benim agrilarim gerçekten çok kötüydü. Ben kaç kez siçinyen oldum farkli ameliyatlar gecirdim ama yağ enjeksiyonunda çektiğim ağrıyı hayatim boyunca unutamam. Benim en fenasi ikinci günden yedinci gune kadar sürdü sonrasinda sanki bilegimde burkulma olmuş gibi ağrı devam etti tam olarak duzgun bir şekilde yuruyebilmem 1 ayi bulmuştu. Ama bişey soyleyeyimmi o ağrıları cekerken bile hep söylediğim ve yazdığım bu operasyon icin hiç pişman olmadığımdi. Iyiki bu siteyi bulmusum iyiki yaptirmisim 1 yıldır dar pantolon giyinebiliyorum bu bile inanılmaz bir duygu.
Allaha çok şükür yağ enjeksiyonu olayini öğrendikten kısa bir süre sonra bu işlemi yaptirabildim tersi olsaydi iyice kafati yerdim heralde. Şuan en büyük dileğim çok istediği halde maddi imkansizliklardan dolayi ameliyat olamayan arkadaslariminda bunu basarabilmesi. Öncelik memko ve vanillanin olsun inşallah.
Dun aksham moralim cok bozulmushtu, aslinda hala devam ediyor. Cok yakin aile arkadashlarimizla gorushtuk, operasyon oldugumu biliyorlardi, ondan once ki gun arayip sormushtuda ne nasil oldu diye. Akshamin sonuna kadar kiz susdu, sonda kaltigimizda eve donduyumuzde yolumuz birdi, eshim " sen .... Bacaklarini gordunmu?" diye sordu. Eshime icimde cok kizdim. Kizda, hic deyishmemishlerki, bir az kalinlashmishlar sanki, dedi.))) Ben , nasil yani deyishmemishler sordugumda, oncede sorunlu diyildiki deyib, ortayi toparladi. Eve donduyumuzde saatlerce ayna kashisinda bacaklarima baktim, moralim cok bozuldu(( gercektende deyishmemishlermi diye cok uzuldum, aslinda kendimede kiziyorum, neden onemsiyorum onun sozlerini diye((. Demek istediyim, sizincin sevinmeyen, icinize gurt salan insanlarla hayatinizin onemli anlarini, olaylarini bolushmeyin. Eshim aldirma, bosh ver, kiskaniyor diyor, amma olmuyor14:
"Ikicanimvar" gecmis olsun gzl sonuc aldığına memnun kaldığına cok sevindim, sen ne zaman ameliyat oldun canim, kac ay oldu yani ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim tesekkur ederim. Ben gecen yil mayis ayinda ameliyat olmustum.
Baya olmuş seninki ben daha karar aşamasindayim :) Dr,un kimdi peki A,K mı ?? Birde ağrın varmı peki üstünden 1 yıl geçmesine rağmen
Hayir benim doktorum o degil ben Ankarada ameliyat olmustum. Ağrı olayina gelirsek durduk yere hiç olmuyor fakat yag enjekte edilen yerlere azıcık bastirsam bile ağrı oluyor.
Anlıyorum canım, ben o Dr,u düşündüğüm icin sormuştum omu diye :) ameliyat olanlardan bilgi almaya çalışıyorum ama bana silikon denildi, yaptıran herkese yag enjekte edilmiş, biride çıkıp bana silikon yapıldı diyen yok :)
Nasias arkadaşımız senin düşündüğün doktora silikon ameliyati yaptırmıştı ondan detayli bilgi alabilirsin.
Hayir benim doktorum o degil ben Ankarada ameliyat olmustum. Ağrı olayina gelirsek durduk yere hiç olmuyor fakat yag enjekte edilen yerlere azıcık bastirsam bile ağrı oluyor.
Canım eğer aynı kişiden bahsediyorsak buldum sanırım :) tekrar tsk ediyorum gzl önerin icin :)
Saol canim bilgilendirdigin icin, evt toplami okadar miktari buluyormus, saglik olsun kiyafet özgurlugumuz gzl bir sonuc alalim yeterki, o parayi gözden cikardik artik :)
Bu cok gzl bir haber cok sevindim canım cok tsk ederim bilgi verdigin icin ama nasıl bulucam ben onu, yeni üyeyim fazla bilmiyorum kullanmayı ??
Buldun bile :))
Canimm nasiass'cim merhaba :) evt buldum aradığım kişiyi sonunda :) soracağım okadar cok sey varki cvplarim sende biliyorum, az isim var sonra geliyorum sorularımla ins :)
Seni arkadaş olarak ekliyorum fotograflarıma bakarsın. Altındaki yorumlardan da az cok fikir sahibi olabilirsn. Aklına takılanları da cevaplarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?