Tsk ederim eklediğin icin ama nasıl gorucem bisey görmüyorum, nasıl ekleniyor nasıl kabul ediliyor nasıl bakılıyor bisey bilmiyorum cehalet cidden başa bela :) daha cok yeniyim ama azmettim ögrenicem :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslık istegini kabul edersen ve 50 mesajın olursa fotografları görebilirsin
50 ye doğru gidiyorum ins :) tam olarak onu anlamadım zaten, istegi kabul edicem ama öyle bir bildirim yokki nerden gorucem, hadi nasiass'cım onuda soyle tam olsun lütfen :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlamadım ki canım ben ekledim seni bildirim olması gerek. sen benim profilime girip arkadaş olarak ekle de bakalım olacak mı ://
yok canım ne bende bildirim var, nede senin profilinden öyle birşey yapabiliyorumacaba msj sayımda dolayı olabilirmi sence, saga sola biraz msj yaziyimda dolduruyum hakkımı bari :)
iphone 'den kadınlar kulübü aracılığı ile gönderildi
mesaj sayısıyla alakası oldugunu sanmıyorum. Seni yeniden eklemek istedigimde zaten istek gönderdiniz diye mesaj cıkıyor :/
mesaj sayısıyla alakası oldugunu sanmıyorum. Seni yeniden eklemek istedigimde zaten istek gönderdiniz diye mesaj cıkıyor :/
merhaba
ben bugün bagdat caddesinde olan doktor h.f ile görüştüm. benim en büyük sıkıntım
diz içlerimdeki boşluktu zaten ben bişi demeden kendisi senin sadece şuralar yağ ile
dolsa yeterli olur dedi fakat ben pilates yapıyorum ve vücuduma baktı ve hiç yağın yok dedi.
o halde silikon artı yağ yapalım dedi fakat fiyata 15.000 dedi çok diil mi?ben daha önce araştırma
yapmadım hiç en son 12.000 e indirttim.silikon konusununda riski var mı diye sordum
yağ koymaya göre daha ağrılı bi iyileşme süreci var ama 3 haftadan sonra istediğin her şeyi
yapabilirsin ,pilatese de devam edebilirsin hiç bi riski yok dedi,karar verme aşamasındayım ama fiyat
konusunu sizlere sormak istedim.
merhaba
ben bugün bagdat caddesinde olan doktor h.f ile görüştüm. benim en büyük sıkıntım
diz içlerimdeki boşluktu zaten ben bişi demeden kendisi senin sadece şuralar yağ ile
dolsa yeterli olur dedi fakat ben pilates yapıyorum ve vücuduma baktı ve hiç yağın yok dedi.
o halde silikon artı yağ yapalım dedi fakat fiyata 15.000 dedi çok diil mi?ben daha önce araştırma
yapmadım hiç en son 12.000 e indirttim.silikon konusununda riski var mı diye sordum
yağ koymaya göre daha ağrılı bi iyileşme süreci var ama 3 haftadan sonra istediğin her şeyi
yapabilirsin ,pilatese de devam edebilirsin hiç bi riski yok dedi,karar verme aşamasındayım ama fiyat
konusunu sizlere sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?