Elsa sayfanın en üstünde bildirileriniz profil gibi yazılar var oraya bakarsan bildirileri görürsün canım
Neyse canım silip tekrar yuluyum dedim msjlara kiyamadim :) burdan soruyum artık sonra kismetse görürüm resimleri, ben senle aynı Dr düşünüyorum ve burdaki cogu kişi yag enjekte ettirmiş ama bana silikon denildi, sende silikon yaptırmışsin aman duyunca ne sevindim ne sevindim anlatamam :)
ins memnunsundur sende sonuçtan, benim en önemli sorum kacgun sonra tam olarak yuruyebilicegim, ben 1 yıldır raporluydum çalışmıyordum ama simdi ise başlamam lazim, Ağustos'ta düşünüyorum ve ameliyat gunünden itibaren sadece 10 gun yada 2 hafta evde kalma şansım var, o sure icinde aksamadan tam yürümeye baslarmiyim sence ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba gokce :) benim aklımda hep iki dr vardı A.K ve H.F...
A,K fiyat konusunda mantıklı bana göre, tlfonda konuşmadım ama yazılı yaklasimida cok iyi, H,F bana 4000 Euro dedi yani 13, 14 binlira falan yapıyor, banada fazla geldigi icin indirim yapabilirmisiniz diye sordum ve bişeyler yazıp kibarca gelme demiş, böylede yaşanılabilirmiş...
Cok ünlü diye uzmanı diye tercih etmiştim yani iyi bir yaklaşımı olsaydı o parayida verebilirdim belki o yazısından sonra hemen eledim, A,K son kararım :)
Leydi bak elsa da a.k yı düşünüyormuş.bn de yuzde doksan ona olurum diye düşünüyorum ağustos eylül gibi.bi arkadas daha var a.k yı düşünen.aslinda dktorla toplu olarak görüşebiliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın tabi ki yaklaşım da çok önemli çok samimi birisi olduğunu söyleyemem ama gercekci geldi
bana yani ilk kez bana geliyorsun aklında süphe kalmasın diğer doktorlara da sor bi kafanda tart öyle karar
ver dedi ama işte ben riske atmak istemem bu konuyu en iyisi kimse ona yaptırmak
istyiyorum o yüzden kişiliği cok alakadar etmiyor beni fiyat da pahalı evet a.k kaça yapıyor ki silikon artı yağı?
10-12 günde ben ayaklandım ama aksamadan yürümem 17 gün falandı canı . O bir hafta ayagım burkuldu diyebilirsn. 2 hafta yeterli olacaktır ama herkeste farklılık gösterebilir süreç. Burda samimi arkadasımızda silikon ameliyatı oldu o da 16 gün de aksamadan yürüdüm demişti yanlış hatırlamıyorsm..
Merhaba Elitelit :) cok iyi olur arkadasım hem toplu olunca indirimde yapıyormuş sanırım öyle okumuştum biryerde, bende Ağustos'ta düşünüyorum sen nerde yasıyorsun ???
Selam kızlar
Ben de hiç ile ak aradındayım
Normalde de cok kararsız biri oldugum için bu duruma da uzunca zamandır karar veremiyorum
Silinin dediler ama belki yağ da olabilir
Silikon olursa sanki ak daha ağır basıyor daha güvenilir gibi
Hf daha riskli gibi
Siz de resin eklerseniz beraber yorum yapelim derim
Bunlar bile insanın kararını netlestirio
Elsa arkadaşlık teklifi gönderdim
Kabul edebilir misin:)
Anlıyorum canım ama tam anlamıyla bi 3 haftamızı ayırmamız gerekiyor sanırım...
Peki 7 ay geçmesine rağmen bacağındaki silikonu hissediyormusun yoksa zamanla alışıp kaynastimi bacağınla :) birde hep merak etmisimdir bağdaş kurup oturabiliyormusun, bacak bacak üstüne atabiliyormusun, illaki yapiyorsundur ama ağrı acı hissediyormusun yani
Aynen canım 3 hafta sonra bişeyin kalmaz.silikon dokunmayla falan hissedilmiyor hiç bi şekilde. Başından beri anlamadım hiç..benim hareketlerimde bir kısıtlanma yk. Sen diyince tekrar denedim bağdaş kurmayı eskisi gibi oturuyorum. Ama 2. Ayda falan tam olarak bükemiyordum daha dogrusu zorlamadım. Bacak bacak üstüne atmakta da sıkıntım yok.bi ağrı hissetmedim...
Super, bunlari duymak gzl :) nasiass'cım peki hangi hastaneyi tercih ettin sen kendimiz seciyormusuz sanırım öyle bişeyler yazmıştı dr, kendi yeri olmaması tuhaf dogrusu :/
Birde malzeme hastene ve Dr ücreti vs vs yani toplam nekadar ödedin tatlım onuda yazarmisin sana zahmet 🙈😉
Canım benim annem hemşire ben görüntüyle alakalı konuşurken annem hep hastane hijyeni konusunda sorular sordu doktora.annem ikna olmuştu. Sanırım 2 hastane seçeneği var biz fiyatı uygun olanında yaptırmıştık. Ben bir problem yaşamadım cok şükür. Çalışanlarda çok ilgiliydi. Diğer hastane büyük adı cok duyulmuş ama fazladan ücret vermek gerekiyor sanırım. Ben her sey dahil 10 bin ödemiştim. Muayeneyi yaptıgı hastanede ameliyat oldum yani...
Merhaba Elitelit :) cok iyi olur arkadasım hem toplu olunca indirimde yapıyormuş sanırım öyle okumuştum biryerde, bende Ağustos'ta düşünüyorum sen nerde yasıyorsun ???
Selam kızlar
Ben de hiç ile ak aradındayım
Normalde de cok kararsız biri oldugum için bu duruma da uzunca zamandır karar veremiyorum
Silinin dediler ama belki yağ da olabilir
Silikon olursa sanki ak daha ağır basıyor daha güvenilir gibi
Hf daha riskli gibi
Siz de resin eklerseniz beraber yorum yapelim derim
Bunlar bile insanın kararını netlestirio
Elsa arkadaşlık teklifi gönderdim
Kabul edebilir misin:)
Tabi hijyen şart, biz ortalama 2 hafta derken bu süreyi 1 Ay'a çıkarmanın bi anlamı yok :) anladım gibi neyse onlar onerecektir mutlaka ona göre seceriz artık...😕
ben daha önceki yaptığın yorumlarını okurken tesadüfen bir resmini gördüm, senin bacakların arası acıkmış ama iki diz kapak aralarında fazla açıklık yokmus, benim bacak aralarımda seninki kadar açıklık var ama diz kapak arasindada 5 cm açıklığım var, seninki ameliyat sonrası %100 kapandimi ?? H,F iyi bir sonuc alırsın ama %100 kapanmaz demişti, A,K ise bisey demedi bu konuda, biraz yağın olsaydı kullanacağım yerler vardı ama o imkanımız olmasada silikon icin iyi bir adaysin dedi, bakalım herseyin hayırlısı ins dediği gibi iyi bir sonuc alırım ☺️
Merhaba elsa.ben antalyada oturuyorum.bnde senin gibi agustos yada eylül başı gibi olmak istiyorum.bnmde izin sorunum var bnde senin gibi zamana takmış durumdayım. Şu an raporluyum.bide yine ameliyat olacağım 2 ay yine raporlu olacağım.temmuz ortası başlarsam en fazla 2 hafta falan izin kullanabilirim.tabi şimdi plan böyle allahtan bi aksilik olmazsa canım. Sende benim gibiysen bakarsın aynı anda orda oluruz. Bi arkadaş daha var ama ona bizim zaman uyarmı onu konuşmadık daha.oda a.k. yı düşünüyor. Bakalım o zamana kadar daha çok arkadaş buluruz bence.
İnşallah canım inşallah biliyorum çok zor birbirimizi ancak biz anlarız yine bütün arkadaşlarıma içlerinde sanada yardım etsin rabbim biran önce kurtulun bu dertten
Evt kesinlikle buluruz gibi, ama önce para, sonra karar aşaması ve zaman derken aylar ayları kovaladı :) ins geç olsunda güç olmasın, ben İsveç'te yaşıyorum ama zamanımız denk gelirse kesinlikle görüşürüz ins
Ben sana gönüllü yağ bağışında bulunmak istiyorum.bndeki sanada banada yeter. Çok kilolu değilim ana simidim ve göbişim var. Seve seve veririm arkadaşım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?