Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ehehehhh bu kadar önyargılı olmayın benimkileri görmeden ekledim sizi bakın:)
ve umut varmış bende dr.un söylemesi.

Yok güzelim tabletten giriyorum diyemi göremiyorum bilmiyorum.ne arkadaşlık gönder diye bi bölüm var nede sizin fotolarınız.yada bn gercekten beceriksizlerin piriyim.yarin bilg.bakayım bide.
kanatcım bu arada valla bu konuda çok iddialıyım bnde.ameliyat olsam bile futbolcu bacakları bile sütun kalır benim yanımda. O kdr eminim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın :) evt tabletten yada mobil'den girince görünmüyor, bende PC'den görebildim sadece istek ve fotografları

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok bu dediğine görmeden hayatta inanmam, cünkü çarpik konusunda ben cok iddialiyim number one😃

kızlar merhaba,aynı dertten muzdaripim.a.k ne kadar ücret istiyor bilgisi olan varmı

Ozaman aramıza hg artu :) yag ile silikon fiyatları değişiyorumu bilmiyorum ama değişmiyor sanırım, çok almıyor ortalama 10 bin lira kadar 😃

Yok bu dediğine görmeden hayatta inanmam, cünkü çarpik konusunda ben cok iddialiyim number one😃

tmm bilgisayardan girince gördüm herşeyi ama eklemeyi öğrenirsem göndereyim sanada. şoktan çıkınca yorum yapmana bile gerek yok. direk birincilik ödülünü isterim şekerim..

tmm bilgisayardan girince gördüm herşeyi ama eklemeyi öğrenirsem göndereyim sanada. şoktan çıkınca yorum yapmana bile gerek yok. direk birincilik ödülünü isterim şekerim..

Hahaha alemsin :) canım bende seni bekliyorum sende ekle görelim sonra asıl bombayı ben patlaticam :) eeee assolistler en son çıkar benim bacaklarda çarpıklıkta en üst düzeyde oldugu icin o yerimi kimseye vermemeyi düşünüyorum :)

Kızlar bence bu kadar emin olmayın ben de bi bacak var ki bu sitenin en vahim bacağıdır eminim ameliyat filan çare olabilir mi ondan bile şüpheliyim 😞

Canlarım selam :)
Öncelikle hepimizi tebrik etmek gerekir; çünkü bu önemli bir karar ; böyle bir düşünce içerisine girmiş olmak bile cesaret ister.,,
Umarım kararımız yüzümüzü güldürür ve bundan sonraki sosyal yaşantımızı daha mutlu bir sekilde geçirmemizi saglar ; böyle olacağına da inanıyorum
Zorlu bir karar ve nedendir bilinmez her operasyoN kolayca paylasılabilirken bu operasyon maalesef aynı sekilde paylaşılmıyor
Ben de sadece eşimle ve cok yakın bir arkadasımla paylasabildim
Ne kadar birbirimize destek olursak bu süreci o kadar kolay atlatacagımıza inanıyorum

Öncelikle derim ki herkes fotosunu paylaşsın ve açıklıkla yorum yapmaya calişalim
Resimler yanıltıyor bazen görebildiğimiz ölçüde artık
3.goz bazen hatta çoğunlukla daha net ve bütün görebiliyor tabloyu
Sonrasında tanıdık cevreden ya da bu forumdan bu ameliyatı olmuş kişiler hakında yorumlarımızı hatta resimlerini paylaşalım
Doktor kararı aynı olanlar maddi olarak destek olabilirler
Ben uzunca zamandır bu forumdayıö sadece yei yei kafaya koydum ve aktifim
Daha önceki dönemlerde bu sekilde indirimler yapılmıştı
Bende sanki biraz daha HF ağır basıyor
AK da var aklımda
Net olamıyorum
Kimse HF ci değil:)
A eliyle seklinde ve doktor kararında birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum
Yorumlarımız önemli
Ornegin yağ düşünenler
Kilo Alma gayretine giriyorlar
Yanliş buluyorum
Sonrasında o kilolar bilmeye calişilirken oraya eklenen yağlardan da gidecek
Ve operasyon birkaç tık etkisini düşürecek
Mümkünse olmak istenen kg de ameliyata gidilmeli
Bilmiyorum yanliş miyim
Haberleselim
Hadi bakalımmm:)

A.S canım :) yazdıklarına tamamen katılıyorum haklisin, girip yazıp yazıp çıkıyoruz hiçbir anlamı hiçbir çözümü olmuyor, resim ekleyip fikir almak ne düşünüldüğünü bilmek cok akıllıca tabikide, birazdan PC'ye geçince ekliycem bende 😉
yıllardır bir sır'mış gibi sakladığımızdan olsa gerek bukadar uzun uzun düşünüp kimseyle paylaşmaya cesaret edemiyor olmamız, eşimden baskası bilmiyor illaki farkindalardir ama kimse dile getirmedi bu güne kadar bende kimseyle paylasamadim açıkcası😏
Sapik gibi her dışarı çıktığımda gözüm milletin bacaklarında, başka birşeye odaklanamiyorum, okadar bakmama rağmen birtane bile carpik bacak görmedim oda ayrı bir konu 😄
eşim bu davranışımdan cok rahatsız ama napiyim cok kompleks yaptım ben bu durumu kendime cok, Allahtan çözümü var ya olmasaydı kafayı yerdim herhalde

kızlar merhaba
gecenlerde yazmıstım h.f ile görüstüm diye şimdi ben kafamda oturtmaya
çalışıyorum silikon yağ artısını eksisini hadi ben kafamda hallettim ve kesin karar verirsem
ağustos ayında olmak istiyorum fakat ailemi nasıl ikna etcem hiç bilmiyorum
sizin görüşleriniz ne olur bu konuda?ben istanbulda yalnız yaşayan biriyim,çalişiyorum
burada ailem iatanbulda diil istesem rahatlıkla onlardan habersiz olabilirm fakat haber vermeden
de bu işe kalkışmak istemiyorum babam zaten kesinlikle izin vermez annem de oyle bilemiyorum ya
habersiz mi olsam teyzemler var burda onlar daha olumlu davranabilirler onlara mı soylesem sadece ?

Kizlar cesaret toplayıp resim ekledim😄 rc ediyorum bir bakıp yorum yapabilirmisiniz, o bacaklardan birşey olurmu sizce😕
Içinizden geleni yazın lütfen kırılmam, tamamen eleştirilere açıklar☺️

Mrb elsacım. Şimdi göremiyorum ama yarın bakıcam.yarın bnde ekleyebilirsem ekliycem. Yarın belli olur şampiyon.

Mrb gökçe. Babanın izin vermeyecegini söylüyosun zaten ne güzel istanbuldaymışsında bnce hiç söyleme. Bn de sadece babama söylemeyecegim. Çünkü kesinlikle kabul etmez. Diğerlerine söyledim hepsi olmamam için ikna etmeye çalışıyo.bi tek eşim bişey demiyo.oda huyumu biliyo kafama koydum yaptıracağım. Kimseye söyleme bi arkadaşın yardımcı olsun sana. Bu bnm fikrim tabii

Tamemen katılıyorum arkadaşım..birbirimize destek olalım. Mümkünse aynı zamanda olalım. Süreci birlikte atlatalım diyorum bn.sen neden h.f.yi istiyosun.onun daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun.

Mrb elsacım. Şimdi göremiyorum ama yarın bakıcam.yarın bnde ekleyebilirsem ekliycem. Yarın belli olur şampiyon.

tm canim, ama birinciligimi hayatta kimseye kaptirmam bilesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…