Silikon+yağ transferi 10 bin tl ödedim bn
Kizlar selam :) benim iki ayim doldu bacaklarimdaki yaglarin yarisi falan eridi diye dusunuyorum. Aksam olunca sanki daha kalinmislar gibi ama sabah bildigin cop hala. Kanatcim sana ozelden mesaj attim:) biraz gec oldu ama kusura bakma😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar selam :) benim iki ayim doldu bacaklarimdaki yaglarin yarisi falan eridi diye dusunuyorum. Aksam olunca sanki daha kalinmislar gibi ama sabah bildigin cop hala. Kanatcim sana ozelden mesaj attim:) biraz gec oldu ama kusura bakma😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki annemler yerine sadece ev arkadasıma desem onun illa ki haber olcak zaten
aynı evde yasıyoruz sonucta o bakar hem bana daha
ona da soylemedim ama zamanı gelince dicem annemler kesinlikle izin vermez cunku
ben okulların kapandığı gün 24 subatta silikon aml oldum e.k.ya memnunum küçük bir asimetri sorunum var onu görüşeceğiz dert etmiyorum keşke ilkinde yağ değilde silikon düşünseymişim diyorum birde yaşım küçükken bu ameliyatlar olsaydı yada benim haberim olsaydı özgüvenim olurdu o zaman
memnunmusun ne zaman oldun lütfen anlat
:) geri dönmeme vesile olduğu icin PALMADORO'ya cok teşekkür ederim.evet ince bacaklar icin önce yağ enjeksiyonu düşünmek en iyisi yağ hic yoksa silikon düşünülebilir tabi ki.erime olmayacak bu sefer,kendimi olumsuz düşüncelere kapattım.olsa bile artik yeter ben bunlarla cok mutlu olacağım.ve hep burda birilerine yardım etmek icin bulunacağım.Rabbim insallah sana da bu mutluluğu yaşatsın.herkesin mutlu olmasını istiyorum.elimden gelen ne varsa buradayım...
öncelikle o smile ı yanlışlıkla koymuşum her gördüğümde bi tuhaf oluyorum nispet yapar gibi olmuş belirtmek istedim
ben ameliyat olalı 7 ay oldu. eskiye göre çok iyi. ama kusursuz da değiller. beni idare ediyorlar artık. çok büyük beklentiye girmemek gerekiyr. bi defa kalın oldu benim bacaklarım bunu göze almıştım. zaten önceden de ince değillerdi. inceyse bacakların daha şanslısın. hareketlerde falan kısıtlanma yok. silikonun varlıgını hissetmiyorum. spor yapabiliyorum. dizlerimi bükebiliyorum. her şey eskisi gibi anlayacağın. aklına gelen bir şey varsa sen sor daha çok yardımcı olabilirim.
benim bacaklarım kaslı silikon belli olurmu.kime oldun baş harflerini yazsan yeter lütfen birde ne kadar.mesela yere bacaklarının üzerine oturunca eski bacakların gibi mi
bana 2 seans yağ olurmu ki o zaman ben zaten 1.sinin asla yetmeyeceğini biliyorum. yağım var yeterli de gelir gibime geliyor. ama şu açıklık dizleri alınca iyice artacak. aman napayım düz iner en azından. hala elbise etek giyemiyorsun. buna çok üzüldüm.Silikon yaptirabilseydim hic dusunmezdim. Yag enj dusunen arkadaslarin yaglari coksa sanslari da cok. Azsa benim gibi en azindan eskisinden iyi olur. Ben zaten goze almistim. Eskisinden iyi gibiler simdi.
sen trombosit koydurdunmu angelin? kalıcılığa ne kadar katkısı olur bilemem + 300 ödemek gerek. sanırım ben koydurcam. umut fakirin ekmeği işte. 2. de olabilirim dr. tek seansta halletmeye çalışıcaz dese de malzeme belli yani. sen de 2. yi yaptır o zaman ama yağın da yok senin ne oalcak. keşke o yağlar çöpe gitmeseydiYag enj ilk hali gibi kalsa super olurdu. Cok dogal bi durusu oluyor. İz yok. Bazi yerlerinizdeji fazlaliklarda gitmis oluyor. Ama bikac seansi goze almak gerek diye dusunuyorum. Kaliciligi saglayabilseler cok cok guzel bir ameliyat. Cogunlukla silikona gore daha az acili, cogunlukla diyorum cunku cok acisi olan arkadaslar da oldu. Zamanla kalicilik ta saglanir belki
Angelin canım sana enaz 2 seans gerek diyen dr. bana neden tek seansta halletmeye çalışırız dedi acaba. seninkilerle benimkilerin ilgisi bile yok oysa. yağdan dolayı mı acaba? pekaz diyorsun lütfen foto koyar mısın angelin rica ediyorum. yani çok erime olmuşsa ben ne yapacağım o halde?Memnunmuyum? Aslinda memnun degilim suanki hallerinden. Hala etek giyebilecek durumda degiller. Ama benim yagim azdi. Yagdan baska sansim yoktu. Dr um zaten en az iki seans gerekir demisti. E boyle olunca da benimki ya tutarsa hesabiydi zaten. O da pek az tuttu:)
memk o nasılsın canım? Selamlar
Seni gördüm ya çokkkkkkk iyiyim?asıl sen nasılsın*bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?