Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım selam
HF daha sancılı oluyor sanki AKdaha temkinli
Cok emin değilim ama *sadece gozlemlediğim* HF min daha cok yağ koyduğu
Tutar tutmaz şans artık
Burada yenide diye bir arkadasımız HF ye yağ yaptırmıştı
Bilgin oldun diye vermek isteşm
Ben sikikona daha sıcakbakıyorum
HF yi begeniorımAK yı daha güvenilir buluyorum:)
Öyle bi şey işte:)

Bende olsam söylemezdim herhalde,cünkü kesinlikle izin vermezler, anne babalara göre riskli bisey gibi geliyor heralde yada ne gerek var ameliyata bu yasına kadar bu bacaklarla olmuşsun da bundan sonramı olmayacaksın dediklerini duyar gibiyim 😄
Saolsun benim bu konuda tek destekçim eşim, moralim yerine gelsin diye cok ilgili yag vermeye bile gönüllü okadar yani :) birde burda paylasinca iyi geldi, dertler paylaştıkta azalır cümlesine bir kez daha inandım🙈
Demem oki bizim ne psikolojide yaşadığımızı anne babalar bile anlayamiyor, fiziksel olarak eksigiz ama bizden baska kimsenin umrunda degil, teyzenler daha mantıklı birilerinin bilmesi iyi cünkü yalnız yasıyorum demissin ameliyat sonrası 1 hafta yardım şart sanırım
babanın izin vermeyeceğini düşünüyorsan ailenden maddi yardımda almayacaksan bence hic söyleme kararını vermisken ol derim, benim nacizade fikrim bu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bence bu kadar emin olmayın ben de bi bacak var ki bu sitenin en vahim bacağıdır eminim ameliyat filan çare olabilir mi ondan bile şüpheliyim 😞

Canım resim eklermisin bir görelim bacaklarını, herkesin bacağı kendine göre vahim vallaha 🙈 ben bile o bacakları gösterdikten sonra kimse çekinmesin resim eklemekden derim 😄

teşekkürler ilginiz için
evet bi gönül diyor deme kimseye deme ama dememem için
benim ameliyatın hiç bi riski olmamasına inanmam gerek doktor yok dedi gerçi
ama doktorla bi kere daha görüşüp kesin kararımı vermek istiyorum.evet dediğiniz gibi
kesinlikle izin vermicekler ama işte ameliyat olduktan sonra anlacıklar mutlaka annem kesin anlar
o zaman da iş isten geçmiş olur yağ koydurdum sadece derim silikon çok absurt gelir cünkü
ben bile silikon olayını ilk duyduğumda yok artık hiç sağlılkı değildir demiştim ama zamanla ikna oldum
doktor da dedi ameliyattan önce zaten tahlil yapıcaz değerlerinde bi sorun olursa ameliyatı yapmam zaten dedi
bakalım artık zor bi süreç cidden

teşekkürler ilginiz için
evet bi gönül diyor deme kimseye deme ama dememem için
benim ameliyatın hiç bi riski olmamasına inanmam gerek doktor yok dedi gerçi
ama doktorla bi kere daha görüşüp kesin kararımı vermek istiyorum.evet dediğiniz gibi
kesinlikle izin vermicekler ama işte ameliyat olduktan sonra anlacıklar mutlaka annem kesin anlar
o zaman da iş isten geçmiş olur yağ koydurdum sadece derim silikon çok absurt gelir cünkü
ben bile silikon olayını ilk duyduğumda yok artık hiç sağlılkı değildir demiştim ama zamanla ikna oldum
doktor da dedi ameliyattan önce zaten tahlil yapıcaz değerlerinde bi sorun olursa ameliyatı yapmam zaten dedi
bakalım artık zor bi süreç cidden

Son düzenleme:
memkocum bunlara biz göz at istersen:)) valla biz hala diziçimiz az daha mı alınsaydı filan kafayı yerken millete Allahaşkına. biraz güven lazım bize. beynimizdeki bacakla lgili anılara reset çekmemiz lazım.

😂😂 hahaa super, burası neresiyse bu bacaklarla oralara gitmek istiyorum, benim yerim onların yanı☺️ çaresizliğin adını moda koymuşlar ama napıcan mecbuuuuuur 😄
ben bastan beri diyorum siz sizdeki bacakları sorun ediyorsanız ben napim peki, oyyyy ben nerelere gidem 🙈

memkocum bunlara biz göz at istersen:)) valla biz hala diziçimiz az daha mı alınsaydı filan kafayı yerken millete Allahaşkına. biraz güven lazım bize. beynimizdeki bacakla lgili anılara reset çekmemiz lazım.

Düz olduktan sonra ,kalın ,ince,ayrı hiç umurum da değil inan.yeterki çarpık olmasın.Buradaki kızlar aşırı zayıflar ,sanki kilo alırlarsa problem kalmaz gibi duruyorlar.

Elsa...canım hiçde öyle düşünme...nasias ın bacakları harika oldu..ben inanamamıştım..mucize gibi..sanki biri elleriyle bacakları kavrayıp..birleştirivermiş.. :)) seninkiler de öyle olacak inşallah...slikon+ yağ....hiiç kafana takma canım...bacaklarını tanıyamıyacaksın....o kadar..!

.

Gökçe annenle paylaş durumu annen bilmeli canım hiç destek almadan bu işlemi yaptırman zor en azından annen bilsin.

. Gökçe...bende leydi gibi düşünüyorum....kesinlikle annene söyle...ne sen...nede annen başka hiçkimseye söylemeyin...önce biraz kızar ama kararlı olduğunu anlayınca..yanında olmak ister...ana kız halledersiniz... :)) tekrar ediyorum...başkasına söylemeye hiç gerek yok...sonra pişman olursun canım....

.

Son düzenleme:
Keypad'cıgım belliki sen benim bacakları görmemissin canım :) kendimi ne nasiass'ın bacaklariyla nede diger kızların bacaklariyla asla kıyaslayamam kıyaslanmaz cünkü, onların bacakları ayrı bir kategoride yarışıyor, benimkiler ayrı bir kategori de😄
Aramızda daglar ırmaklar nehirler denizler hatta o bacak aralarına okyanuslar bile sığar okadar fark var yani, hahahaaa kusura bakma canım yeminle sinirden gülüyorum😁
Yinede gzl düşüncen icin cok tsk ederim insaallah dedigin gibi hersey gzl olur, ama nezaman ki benim bu bacaklar ameliyatla düzelir, işte carpik bacak mucizesine ancak ozaman inanırım 🙈😏

slm canım bende 2012 de silikon ameliyatı oldum.Sana tavsiyem gizli ameliyat olma.Çünkü yanında mutlaka desteğe ihtiyacın olcak.Benim ameliyatım çok iyi gecmesine ve neredeyse hiç ağrımın olmamasına ragmen, ilk zamanlar ayağa kalkmak için desteğe ihtiyac duydum.O çok farklı bir psikoloji.İnş seninde ameliyatın benimkisi gibi agrısız ve sorunsuz gecerde sende mutlu olursun:)

Kızlar eğerki yağ dolgusu yaptıracaksanız sakın ki ameliyat olacağınızı hiç kimseye söylemeyin eğer sizin çevrenizdeki insanlarda benimkiler gibiyse sizi rezil ederler isteyerek ya da istemeyerek ayrıca tüm gözleri hiç kimsenin görmesini istemediğiniz bir yere yani bacaklarınıza odaklarsınız tek başına ameliyat olmak çok zor oluyor ben ilk 4 gün resmen bunalıma girdim ama çekilmesi gereken tüm acıları ilk 4 gün çektim şu an bir problemim yok ben 2. ameliyatımıda tek başıma olucam

Leyla sen kime olmuştun amelıyatını canım 2. dediğine göre istediğin gibi olmadı sanırım ne kadar ücret ödemiştin.

peki annemler yerine sadece ev arkadasıma desem onun illa ki haber olcak zaten
aynı evde yasıyoruz sonucta o bakar hem bana daha
ona da soylemedim ama zamanı gelince dicem annemler kesinlikle izin vermez cunku

peki annemler yerine sadece ev arkadasıma desem onun illa ki haber olcak zaten
aynı evde yasıyoruz sonucta o bakar hem bana daha
ona da soylemedim ama zamanı gelince dicem annemler kesinlikle izin vermez cunku

canım sen bilirsin o zaman ama daha öncede dediğim gibi illa yardım alman gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…