Tamemen katılıyorum arkadaşım..birbirimize destek olalım. Mümkünse aynı zamanda olalım. Süreci birlikte atlatalım diyorum bn.sen neden h.f.yi istiyosun.onun daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba
gecenlerde yazmıstım h.f ile görüstüm diye şimdi ben kafamda oturtmaya
çalışıyorum silikon yağ artısını eksisini hadi ben kafamda hallettim ve kesin karar verirsem
ağustos ayında olmak istiyorum fakat ailemi nasıl ikna etcem hiç bilmiyorum
sizin görüşleriniz ne olur bu konuda?ben istanbulda yalnız yaşayan biriyim,çalişiyorum
burada ailem iatanbulda diil istesem rahatlıkla onlardan habersiz olabilirm fakat haber vermeden
de bu işe kalkışmak istemiyorum babam zaten kesinlikle izin vermez annem de oyle bilemiyorum ya
habersiz mi olsam teyzemler var burda onlar daha olumlu davranabilirler onlara mı soylesem sadece ?
Kızlar bence bu kadar emin olmayın ben de bi bacak var ki bu sitenin en vahim bacağıdır eminim ameliyat filan çare olabilir mi ondan bile şüpheliyim 😞
Mrb gökçe. Babanın izin vermeyecegini söylüyosun zaten ne güzel istanbuldaymışsında bnce hiç söyleme. Bn de sadece babama söylemeyecegim. Çünkü kesinlikle kabul etmez. Diğerlerine söyledim hepsi olmamam için ikna etmeye çalışıyo.bi tek eşim bişey demiyo.oda huyumu biliyo kafama koydum yaptıracağım. Kimseye söyleme bi arkadaşın yardımcı olsun sana. Bu bnm fikrim tabii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende olsam söylemezdim herhalde,cünkü kesinlikle izin vermezler, anne babalara göre riskli bisey gibi geliyor heralde yada ne gerek var ameliyata bu yasına kadar bu bacaklarla olmuşsun da bundan sonramı olmayacaksın dediklerini duyar gibiyim 😄
Saolsun benim bu konuda tek destekçim eşim, moralim yerine gelsin diye cok ilgili yag vermeye bile gönüllü okadar yani :) birde burda paylasinca iyi geldi, dertler paylaştıkta azalır cümlesine bir kez daha inandım🙈
Demem oki bizim ne psikolojide yaşadığımızı anne babalar bile anlayamiyor, fiziksel olarak eksigiz ama bizden baska kimsenin umrunda degil, teyzenler daha mantıklı birilerinin bilmesi iyi cünkü yalnız yasıyorum demissin ameliyat sonrası 1 hafta yardım şart sanırım
babanın izin vermeyeceğini düşünüyorsan ailenden maddi yardımda almayacaksan bence hic söyleme kararını vermisken ol derim, benim nacizade fikrim bu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.tumblr.com/tagged/thighs-gap
http://thighgaplove.tumblr.com/
http://skinnylegs-thighgap.tumblr.com/
http://smellslikegirlriot.tumblr.com/post/41127647874/what-are-thigh-gaps-and-why-you-probably-arent
(birkaçı sadece)
bu siteyi ziyaret edin. bacak arası boşluğu modası hem de çılgınca. bu modaya iştirak edenlerin paylaşımları. aslında zayıflarda çok kötü de durmuyor. Bizim buralara da gelse bu moda:) elsa lütfen bak.
memkocum bunlara biz göz at istersen:)) valla biz hala diziçimiz az daha mı alınsaydı filan kafayı yerken millete Allahaşkına. biraz güven lazım bize. beynimizdeki bacakla lgili anılara reset çekmemiz lazım.
😂😂 hahaa super, burası neresiyse bu bacaklarla oralara gitmek istiyorum, benim yerim onların yanı☺️ çaresizliğin adını moda koymuşlar ama napıcan mecbuuuuuur 😄
ben bastan beri diyorum siz sizdeki bacakları sorun ediyorsanız ben napim peki, oyyyy ben nerelere gidem 🙈
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gökçe annenle paylaş durumu annen bilmeli canım hiç destek almadan bu işlemi yaptırman zor en azından annen bilsin.
Keypad'cıgım belliki sen benim bacakları görmemissin canım :) kendimi ne nasiass'ın bacaklariyla nede diger kızların bacaklariyla asla kıyaslayamam kıyaslanmaz cünkü, onların bacakları ayrı bir kategoride yarışıyor, benimkiler ayrı bir kategori de😄Elsa...canım hiçde öyle düşünme...nasias ın bacakları harika oldu..ben inanamamıştım..mucize gibi..sanki biri elleriyle bacakları kavrayıp..birleştirivermiş.. :)) seninkiler de öyle olacak inşallah...slikon+ yağ....hiiç kafana takma canım...bacaklarını tanıyamıyacaksın....o kadar..!
.
teşekkürler ilginiz için
evet bi gönül diyor deme kimseye deme ama dememem için
benim ameliyatın hiç bi riski olmamasına inanmam gerek doktor yok dedi gerçi
ama doktorla bi kere daha görüşüp kesin kararımı vermek istiyorum.evet dediğiniz gibi
kesinlikle izin vermicekler ama işte ameliyat olduktan sonra anlacıklar mutlaka annem kesin anlar
o zaman da iş isten geçmiş olur yağ koydurdum sadece derim silikon çok absurt gelir cünkü
ben bile silikon olayını ilk duyduğumda yok artık hiç sağlılkı değildir demiştim ama zamanla ikna oldum
doktor da dedi ameliyattan önce zaten tahlil yapıcaz değerlerinde bi sorun olursa ameliyatı yapmam zaten dedi
bakalım artık zor bi süreç cidden
slm canım bende 2012 de silikon ameliyatı oldum.Sana tavsiyem gizli ameliyat olma.Çünkü yanında mutlaka desteğe ihtiyacın olcak.Benim ameliyatım çok iyi gecmesine ve neredeyse hiç ağrımın olmamasına ragmen, ilk zamanlar ayağa kalkmak için desteğe ihtiyac duydum.O çok farklı bir psikoloji.İnş seninde ameliyatın benimkisi gibi agrısız ve sorunsuz gecerde sende mutlu olursun:)
peki annemler yerine sadece ev arkadasıma desem onun illa ki haber olcak zaten
aynı evde yasıyoruz sonucta o bakar hem bana daha
ona da soylemedim ama zamanı gelince dicem annemler kesinlikle izin vermez cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?