Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Iyiyiz diyelim iyi olalım üç hafta sonra izin alıyorum. Sıkıcı biraz :) 2016 subatindaki ameliyatı planlıyorum yok bacak değil, burun :)

Oooo çoğu gitti azı kaldı arkadaşım.Sağ salim kucağına al bebişini.Senin dr amı düşünüyorsun.Offfff yenide yaaaa yaz geliyor ve kabus başlıyor yine.korku filimi gibi valla benim için.

Oooo çoğu gitti azı kaldı arkadaşım.Sağ salim kucağına al bebişini.Senin dr amı düşünüyorsun.Offfff yenide yaaaa yaz geliyor ve kabus başlıyor yine.korku filimi gibi valla benim için.

Benim de lekeler çok kötü. Uzun Tayt takiliriz artık :) sen şekillendirici ile. Benimki indirim yaparsa, tabii unutacak beni o zamana kadar :) bir de küçültme var istediğim malum bölgeleri. Karın germe filan ihtiyaç olmasın sakin. Kendim halledeyim onu da :)

Bana oyle bisey demedi canim ak. Superdry yapalim dedi. Olabilecekleri soyledi. Demekki senin tek seansla olabilecegini dusunuyor canim ne guzel. Guven bence tek seans sonuclari guzel olanlar da vardi. Ama bana bastan demisti en az iki hatta 3 senas diye. Yalani yok yani olacagi soyluyor. Yani benim fikrim. Aslinda 3 seans yaptiracak yagim olsa dusunmem yaptiririm.

Foto koymaya calisicam canim. Yeni program cikmis ya telefonlar icin ondan yaziyorum simdi. Hemen deniyorum

Hem küçültme ,hem burnu düşünürsen aynı dr a ,o da bir zahmet indirim yapıversin yani.Ben de başımın çaresine bakıcam artık ,burada yaşadığım yerde etek ,elbise giyinmek gibi bir derdim yok ama,tatil de çok üzülüyorum bu duruma.Ahhh şu eşime ,bir kaç bin liracık daha kredi çekelim ,ben de ameliyat olayım diyebilsemmm.........belkiii ,belkiiii,,,........neyse çok ümitlenmeyeyim.

De valla :) ben de öyle vakit geçiriyorum işte ileriye dönük plan yaparak. Bu kez ben kredi çekmek istemiyorum. Eşim halletse diye hayal kuruyorum :)) bu aralar da bozuk aramız ama barışiriz herhalde, daha vakit Var

De valla :) ben de öyle vakit geçiriyorum işte ileriye dönük plan yaparak. Bu kez ben kredi çekmek istemiyorum. Eşim halletse diye hayal kuruyorum :)) bu aralar da bozuk aramız ama barışiriz herhalde, daha vakit Var

Bu durum da aranı düzeltmek yetmeyebilir,uzunnnn bir süre suyuna gitmen gerekicekHem seni benimi var canım ,ha sen çekmişsin ha ben ''dersin(burdan yazması kolay tabi)

Canım doktorun trombositin kalıcılıkta faydası olacağını söyledi mi ? Yağın içinemi koyuyor?

canım % 5-10 gibi ama belli de olmuyor katılmasında fayda var demişti. değer mi?

Trombosit kan pulcukları yani kanın pıhtılaşmasını sağlıyor ama yağa nasıl bir etki eder bilemedim ki, % 5_10 çok az olasılık gibi geldi bana, artı 300 tl bu kadar olasılık için değmez be canım, 2. ameıyatına katarsın o 300 tlyi

Arti 300 tl-mi? Yani Turk lirasimi?)) Ben 1000 tl odedim ama:44:

angelin uzun zamandır yoktun,nasılsın arkadaşım.gerçi yazmışsın ama birde ben sorayım,bacakların ne durumda?

İyiyim memkocum hosbuldum:) sifre yuzunden giremedim. Simdi cozuldu problem. Benim bacaklar eridi canim baya. Yarisi falan kaldi. İkinci seans sart. Zaten biliyosun cok degisiklik olmamisti ama beni mutlu etmisti. Simdi biraz daha inceler iste. Eskisinden iyi gibi yinede

Angelin, hosh geldin canim. Uzun zamandir gorunmuyordun. Yaglarin cokmu eridi, resim koy bakalim. 3 haftam tamam olsun bende yeni resim ekleyicem, cok az kaldi, bu coraplardanda kurtulucam.

Sayacim sanada cok gecmis olsun okudum burdan hep. Yaglarim baya eridi zaten benim cok az konulmustu yag azdi simdi sabah bakiyorum sanki hepsi erimiz gibi geliyo. Aksam bakiyorum biraz sisince sekil farkli gibi oluyo demekki hepsi erimemis diyorum. Acaba gozum alisti da bana mi oyle geliyo. Bu da bir ihtimal resim ekleyemiyorum bi turlu. Deniycem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…