Bacak dolgusu yaptıran var mı?

şu bacak bantları işe yarar gibi duruyo sanki kanat hep bi umut işte :)) plates bantlarıylada yapılabilir aslında aynı işlem yaptım şimdi oturuyorum öyle :))

leydi lütfen yazacaklarım için bana kızma lütfen.yukarıda ki fotolarına baktım,baktım bir daha baktım ,inan bana bacakların sütun gibi.hiç bir kusur bulamadım .belki daha öncede yazmış olabilirim aynı şeyi ama inan bana bir daha ameliyat olmana gerek yok.bir kategoriye soksak bacaklarını ,kötü ,iyi ,normal diye.senin ki iyiler arasına girer.

oyy canım benim çooook teşekkür ederim canımsın, neden kızayım estağfurullah,giysem giyerim aslında istediğim gibi ama alışkanlık mı artık nedir küçüklükten gelen bilemedim, iç kısmına taktım ben, aslında kendime de kızıyorum takma giy diye ama ah işte içimdeki ses rahat bırakmıyor beni akşam ne güzel şiş oluyor sabah kalktığımda da aynısı gibi olsa çok mutlu olucam bir arkadaş sabah kalkınca cop gibi demişti heh aynı öyle işte yinede iyiler tabi nankörlük edemem.

Arkadaşım çevren,yaşadığın ortam engel değilse şayet;içindeki sesi boşver giyinmek istediklerini giyin.Zaman geçiyor ve her geçen gün ömrümüzden gidiyor.Hiç bir şeyi uhde bırakmamak lazım içimiz de .tabi şartlar elveriyorsa,vermiyorsa da biraz zorlamak iyidir.Sen bir giyin domino gibi gerisi gelir.

Eki Görüntüle 1103619
Birde böyle bir şey var yabancı bir sitede

bundan ben de var.m beden sipariş vermişim nerden bileyim çinlilerin m beseni aslında xxs ikisini yanyana getirdim anca öyle. aslında bu uzun süre istikrarlı kullanılırsa işe yarayabilir. bir gece bunu takıp uyumuştum bir uyandım ayaklarım öyle bir uyuşmuşki felç oldum sandım nasıl korktum anlatamam. düzelsin diye nasıl sıkmışım bilmem. 50-60 tl ye maloldu. elastik birşeyin ucuna dikilmiş cırt cırtları var. basit birşey ama mantıklı. fakat ben sabredemedim 1 ay kullandım attım köşeye. yani şuana kadar denemediğim şey kalmadı benim son çare ameliyat işte

Farkında olmadan en çokta annemi üzüyorum sanırım, durmadan neden güneşe çıkarmadın neden kısa giydirmedin diye başının etini yiyorum ben taytı giyip bir hışımla çıkarınca yazık yanımdan kaybolu verdi, içten içe de üzüldü biliyorum. Sonrada pişman oluyorum öyle davrandığıma ama elimde olmuyor.Şimdinin insanları artık daha bilinçli diye düşünüyorum, kızıma yazın hep kısa giydiriyorum mesela güneş görsün diye az daha büyüsün spor falan ne gerekıyorsa yaptırcam çok şükür onunkiler güzelde böyle bir sıkıntı yaşamıcak en çok ona seviniyorum.

Bende plates bandını sardım bağladım oturuyorum öyle
Bana da işe yarayacak bir şey gibi geldi, ama 1 ay kullanıp köşeye atarsan olmaz tabi
Ameliyat tarihine karar vermiş miydin kanat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…