Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Buradaki yazilari okuyup kendi dogruna karar vereceksin artu. Kimse sunu yap bunu yapma diyemez sonucta. Aklina yatani yapacaksin silikon olan bircok arkadas fazlasiyla yardimci oldu ornek samimi ve nasias. Yag enj olan arkadaslar da yazmaya devam ediyor bende dahilim buna.

Artu buradaki kimse sana sunu yada bunu yap diyemez. Boyle bir yukun altina girmek istemez. Buradaki paylasimlari okuyup aklina yatani secemen gerek silikon olan bircok arkadas yardimci olmaya calisiyor. Ornek samimi ve nasias vs. Yag enj olanlarda ayni. Yasadigimizi yaziyoruz daha ne yapilabilirki.

Bu ameliyatlarin 10 yil sonraki sonuclarini da pek bilmiyoruz neticede. Yeni yapilan seyler. Ben 15 yillik ameliyathane hemsiresiyim bundan 6 yil oncesine kadar yoktu bu isler yada cok cok azdi kimse bilmiyordu. Bu sitedeki arkadaslarin paylasimlari olmasa yine bilemeyecektik. Ki ben bu meslegin icindeyken.

Artu öncelikle sakin ol gerginliğini anlıyorum ama kendini rahatlatmazsan hiç bir sonuca varamazsın.Birde sordugun soruları aynı kişilere tekrar soruyosun farkındamısın bilmiyorum, kendini rahatlat tek tek oku sayfaları arkadaşların yazılarını okudukça kafanda daha netlik kazanır durum.
Ben çok yazdım ama senin için tekrar yazayım.Ben 2 kere amelıyat oldum yağ enjeksiyonu yaptırdım.2830. sayfaya şimdiki halimin fotolarını koydum bir bak eski hali yok ama 2 kere amelıyat olunca o kadar oldu şimdiki halimden memnunum ama iç bacak kaslarımın az daha belirgin olmasını istedigim için 3. amelıyatı düşünüyordum.Şuan bacak hareketleri çalıştıgım için (yani iç bacak kasını geliştiren hareketler) amelıyatı erteledim.
Yağ enjeksiyonu yaptırıp tek seferde memnun kalanlarda oldu.Yanlış hatırlamıyorsam o da 3 4 kişi tek seferde istedikleri gibi oldu.Bünyeyle alakalı bir durum.Doktorların söyledigi en başından 2 3 seansta kalıcılık olduğu.Belki sanada 2 3 sean gerekicek belkide tek seans bile yeterli gelicek bu senin bünyenle alakalı.
Silikon yaptıran arkadaşlarda defalarca cevapladılar zaten kimsenin elinden daha fazlası gelmez ki, artık iş sana kalıyor ya 2 3 seansı göze alıp yağ enjeksiyonu yaptırcaksın yada tek seferde kurtulmak için silikona yöneliceksin. Sen geçmiş sayfaları iyice bir oku için rahatlıyacak ve netlik kazanıcaktır düşüncelerin.

degil canım anca 1 58 160 imdir
uzun ince mi demeliyim diyorsun
en incesi bunların 90 cm galiba di mi

silikon olmaya karar verirsen muhtemelen sana da benim ki kadar bir silikon koyacaktır. ve bacakların da ince oldugu için bence güzel bir sonuç alırsın. şöyle düşün. benim kemiklerim seden daha fazla eğri yani parantez olmasının dışında bacağımın üstünde çıkurlar ve dalgalanmalar da vardı. senin daha düzgün bir parantez. şimdi benim o şikayetim kalmadı sadece biraz kalın diyorum. senin silikon konulsa bile benim bacaklarımın eski kalınlıgında olacak. ve çok kalın olmaz 33 cm falan olur.. çırpı bacak seviyorsan orası ayrı tabi.
fakat yağ enjeksiyonuyla da başarılı ve daha doğal bir sonuç alırsın gibime geliyor. silikon da çıkıntı belli olacaktır illaki.silikon erime sıkıntısı olmadığından avantajlı. 1 den fazla ameliyat olabilirim diyorsan yağ enj. da mantıklı. belki 1. de yeter ama 2. ile istediğin gibi olacaklardır diye düşünüyorum. eksileri artıları bir kenara koy iyice düşün.
son olarak nerede yaşıyorsun krena sakıncası yoksa söyler misin? ya da ankara da mısın diye sorayım :)

Merhabalar bende birkaç aydır bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum hele son bi aydır felaket kafama taktım araştırmalara başladım internette gezinirken bu siteye denk geldim sayfanın başından okumaya başladım dün gece 3 e kadar okudum uykum geldi devam edemedim en son Leydi, siz ve angel ikiniz birlikte bursaya Gitmiştiniz diye hatırlıyorum Bülent beye. hatta Bülent bey ikinciye gelen hastam yok diyip kesinlikle kalıcı olduğunu söylemiş sanırım size. Dediği gibi oldumu çok merak ediyorum yağların eridimi? lütfen bana yardımcı olurmusun benim acil yaptırmam gerekiyo dü gece yazılarınızı okurken Bülent beye kesin gözüyle bakıyodum ama sen sanırım yine yaptırmayı düşünüyorsun memnun kalmadnmi?

Benim bacak resmimi gören kizlardan bir ricam var... ameliyat olana kadar bacak sekillendirici getirtiyim istiyorum, benim bacaklar malum hem alt hem üst problemli, 2 cifti yurtdisi'na kargo ucretiyle beraber 215 TL denildi, demek istedigim bu fiyata degermi ve getirtmiş olsam bile benim o açıklıkları kapatmaya yetermi ???
Bi arkadasın resimlerinde de gormuştum ama isim olarak kimdi hatırlamıyorum şu an, lütfen bi akıl verin kizlar :)😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar..leydi fotoya bnm fotoya bakmadın galiba..elsa paranı boşa harcama şimdi seninle yazın silikon yaptırcaz..leydinin bacakları çok güzel olmuş..bizde önce o hale getirelim ondan sonra çalışırız..

Hoşgeldin aramıza, sonrasında okudugum kadarıyla angel bütün yağlarının eridiğini söylemişti.Bir daha görüşme şansımız olmadı.Bana gelince,
Amelıyat sonrası tam benim istedigim gibiydi ufak tefek pürüzler yaşamıştım sadece, bir bacagımda ceviz kadar mı desem misket kadarmı bir şişlik oluşmuştu sonra masajla geçti tam tadını çıkarıcam derken bazı sorunlardan dolayı hızla kilo verdim yağlarımda eridi sanırım, doktor kilo alınca yağ hücrelerin genişler demişti ama çok büyük bir fark olmadı kilo alınca.

Elsacım linklerde sorun var sanırım önceki yazdıgım msjı alıntıladım linklere burdan ulaşabilirsin canım

Değmezmi diyorsun ?? Aslında haklisin ucak bileti alırım ben o paraya Canım Ben ameliyat icin Ağustost'a şimdiden gun alıyım belki aralıklarla randevu veriyorlardir düşüncesiyle yazdım bir gun almak icin ama bir hafta oldu hic cvp gelmedi, bu konuda cok sabırsız oldum ben
sen yazdinmi hic bu aralar cvp alabildinmi?? Yada yazipta cvp alan varmı ?? HF yapamam dedi kibarca, pfff bu dr'da cvp vermiyor 3. Alternatifim de yok eee kaldimmi yine böyle 😔:)

Elsacım linklerde sorun var sanırım önceki yazdıgım msjı alıntıladım linklere burdan ulaşabilirsin canım

Cok tsk ederim Leydicim, an itibariyle hemen basliyorum hareketlere ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…