sakın şekillendirici hiç olmuyor. faceden aldım yapışmıyor,toplanıyor yani hiç işe yaramıyor.attım bir kenara 79 tl.çöpe
angelin bacakların hala güzeller :) ama dediğin gibi 2. yi olsan ortası tamamen dolacak sanki çok daha güzel olabilir. tabi sen yağ biriktirmeye başla
Artu öncelikle sakin ol gerginliğini anlıyorum ama kendini rahatlatmazsan hiç bir sonuca varamazsın.Birde sordugun soruları aynı kişilere tekrar soruyosun farkındamısın bilmiyorum, kendini rahatlat tek tek oku sayfaları arkadaşların yazılarını okudukça kafanda daha netlik kazanır durum.
Ben çok yazdım ama senin için tekrar yazayım.Ben 2 kere amelıyat oldum yağ enjeksiyonu yaptırdım.2830. sayfaya şimdiki halimin fotolarını koydum bir bak eski hali yok ama 2 kere amelıyat olunca o kadar oldu şimdiki halimden memnunum ama iç bacak kaslarımın az daha belirgin olmasını istedigim için 3. amelıyatı düşünüyordum.Şuan bacak hareketleri çalıştıgım için (yani iç bacak kasını geliştiren hareketler) amelıyatı erteledim.
Yağ enjeksiyonu yaptırıp tek seferde memnun kalanlarda oldu.Yanlış hatırlamıyorsam o da 3 4 kişi tek seferde istedikleri gibi oldu.Bünyeyle alakalı bir durum.Doktorların söyledigi en başından 2 3 seansta kalıcılık olduğu.Belki sanada 2 3 sean gerekicek belkide tek seans bile yeterli gelicek bu senin bünyenle alakalı.
Silikon yaptıran arkadaşlarda defalarca cevapladılar zaten kimsenin elinden daha fazlası gelmez ki, artık iş sana kalıyor ya 2 3 seansı göze alıp yağ enjeksiyonu yaptırcaksın yada tek seferde kurtulmak için silikona yöneliceksin. Sen geçmiş sayfaları iyice bir oku için rahatlıyacak ve netlik kazanıcaktır düşüncelerin.
arkadaşım farkındayım ama hiç kimse silikon taktırdım kaslı görünüyor yada görünmüyor demedi ben böyle birşey hiç okumadım.yada silikondan sonra arkadaki dikiş izinden bahsedenide görmedim.o yüzdende hep aynı soruları soruyorum
sayfanın birinde okudum i A.doktor sakın kızlar .her doktora güvenmeyin.i A bile değerlendiren kızlar var çok pişman olursunuz.ayrıntılı yazamıyorum
Leydi selameger bir kez daha ameliyat olursa yaglari sadece o cikinti bolgesine enjekte ettirebilirsin bence. Ben dr a o kismi gosterdim yagim az oldugu icin. Sadece oraya enjekte etmis. Simdi orada azi erimis olsada bir miktar cikinti olustu. Bir daha yaptirirsam yine ayni yere ve az asagisina dusunuyorum. Sekilli bacak bende cok seviyorum hatta dr ada oyle soylemistim gulmustu😄
Aleykümselam canım :)) Aynı şeyi düşünüyoruz , baktım fotona bilek kısmına doğru yaparsa 2.de çok güzel olacaktır. 3. ayda bacak şeklin oturur iyice geriye kalan daha erimez merak etme kilo vermemeye çalış, sigara içme :))
2. amelıyat için üstünden 6 ay geçmesi lazım, sen seneye düşünüyorsan daha iyi
Aleykümselam canım :)) Aynı şeyi düşünüyoruz , baktım fotona bilek kısmına doğru yaparsa 2.de çok güzel olacaktır. 3. ayda bacak şeklin oturur iyice geriye kalan daha erimez merak etme kilo vermemeye çalış, sigara içme :))
2. amelıyat için üstünden 6 ay geçmesi lazım, sen seneye düşünüyorsan daha iyi
arkadaşım farkındayım ama hiç kimse silikon taktırdım kaslı görünüyor yada görünmüyor demedi ben böyle birşey hiç okumadım.yada silikondan sonra arkadaki dikiş izinden bahsedenide görmedim.o yüzdende hep aynı soruları soruyorum
Sigara icmiyorum allahtan:)) leydi biz iyice bacak profosoru olduk ya. Bende aynen bilek kisimlarini dusunmustum:))
Eki Görüntüle 1105600 Eki Görüntüle 1105601
emin misin ? önce bi yazılanları okumayı denesen nasıl olur acaba? bunlar sadece benim sana verdiğim cevaplar. bir kaç sayfa da önceye gitsen sorduğun soruların hepsinin cevabı da var. ama sana gene sorarsan yardımcı olurum demişim değil mi ? daha ne yapmamızı istiyorsun anlamadım inan...
bakarsan bir de silikon bariz kaslı bir görüntü veriyor demişim.
Artu canım bak nasiass a katılıyorum.Sorularının cevabı forumda var hatta bende silikona sıcak bakmayışımın sebebini anlattım nasiass ta bana katıldı.Ama silikon takılınca sonuc kötümü hayır değil ilk hallerinden gayette güzel oluyor.İyi bir doktor eli değerse sorun yaşanacagını sanmıyorum.İz konusuna gelince dizin arka kısmında kesi izi kalıyor ama zamanla ince çizgi şeklinde kalıcaktır. Nasıl sezeryanla dogum yapınca dikiş izi ip gibi kalıyor öyle düşün.
tamam kızlar tşkkrlr .o zaman silikondan vazgeçeceğim çünkü zaten bacaklarım kaslı.ancak yağada sürekli para yetiştirmek zor artı 2-3 defa ameliyat olacak güçte yok
Sen en güzeli bacaklarının fotosunu ekle bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım, düşüncelerin netlik kazanır.
Merhabalar bende bacak operasyonu düşünüyorum bu yaz ins, Ama doktor konusunda cok kararsızım, Hasan Findik mı, İbrahim Askar ,Ahmet karacalar mı, karar veremedim, ama kıyafet özgürlüğüm icin bu ameliyat şart( ibrahim Askardan kimse memnun degil cok şikayet var, Hasan Findik ise diger doktorlara göre 2 katı pahali ama once saglık tabi doğru doktoru bulmak şart, offff ameliyata karar vermek zordu ama doktor secmek daha zormus :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar allah aşkına i a doktoru nerden çıktı iyimisin sen.
kızlar allah aşkına i a doktoru nerden çıktı iyimisin sen.
iki bacak arasında 4 cm boşluk kalıyor bayağı eğri yani o yüzden silikon ancak kurtarır diye düşünüyordum.ama hem kaslı görüntü hemde dikiş beni olumsuzluğa itti.yine başa döndüm.fakat yağ yeterince var kanaatindeyim
Artu o üye oldugum gun yazdığım ilk msjim'dı, ben nerden biliyim hangi Dr daha uzman bu alanda, TV de gördüğüm icin düşünmüştüm ama şikayet cok, hem bu sayfadan cok sey öğreniyorsun yani 2 Dr isminden şaşmiycaksin, birde isimlerini açık açık yazmisim tabi bilmiyordum isim verilmediğini ilk msjim'dı hoş görüle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen en güzeli bacaklarının fotosunu ekle bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım, düşüncelerin netlik kazanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?