Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım farkındayım ama hiç kimse silikon taktırdım kaslı görünüyor yada görünmüyor demedi ben böyle birşey hiç okumadım.yada silikondan sonra arkadaki dikiş izinden bahsedenide görmedim.o yüzdende hep aynı soruları soruyorum

sayfanın birinde okudum i A.doktor sakın kızlar .her doktora güvenmeyin.i A bile değerlendiren kızlar var çok pişman olursunuz.ayrıntılı yazamıyorum

Aleykümselam canım :)) Aynı şeyi düşünüyoruz , baktım fotona bilek kısmına doğru yaparsa 2.de çok güzel olacaktır. 3. ayda bacak şeklin oturur iyice geriye kalan daha erimez merak etme kilo vermemeye çalış, sigara içme :))
2. amelıyat için üstünden 6 ay geçmesi lazım, sen seneye düşünüyorsan daha iyi

Sigara icmiyorum allahtan:)) leydi biz iyice bacak profosoru olduk ya. Bende aynen bilek kisimlarini dusunmustum:))

Sigara icmiyorum allahtan:)) leydi biz iyice bacak profosoru olduk ya. Bende aynen bilek kisimlarini dusunmustum:))

emin misin ? önce bi yazılanları okumayı denesen nasıl olur acaba? bunlar sadece benim sana verdiğim cevaplar. bir kaç sayfa da önceye gitsen sorduğun soruların hepsinin cevabı da var. ama sana gene sorarsan yardımcı olurum demişim değil mi ? daha ne yapmamızı istiyorsun anlamadım inan...
bakarsan bir de silikon bariz kaslı bir görüntü veriyor demişim.

Son düzenleme:

Sigara içmemen çok büyük avantaj o yüzden yagların daha kalıcı olmuş.
Aynen canım benim sevdigim bacak tipi öyle yukarıda dolgunluk olupta bileğe doğru olmayınca olmuyor.Bileğe dogru yumuşak geçişle yukarıdaki dolgunluk inince offff yani yemede yanında yat.

Artu canım bak nasiass a katılıyorum.Sorularının cevabı forumda var hatta bende silikona sıcak bakmayışımın sebebini anlattım nasiass ta bana katıldı.Ama silikon takılınca sonuc kötümü hayır değil ilk hallerinden gayette güzel oluyor.İyi bir doktor eli değerse sorun yaşanacagını sanmıyorum.İz konusuna gelince dizin arka kısmında kesi izi kalıyor ama zamanla ince çizgi şeklinde kalıcaktır. Nasıl sezeryanla dogum yapınca dikiş izi ip gibi kalıyor öyle düşün.

tamam kızlar tşkkrlr .o zaman silikondan vazgeçeceğim çünkü zaten bacaklarım kaslı.ancak yağada sürekli para yetiştirmek zor artı 2-3 defa ameliyat olacak güçte yok

tamam kızlar tşkkrlr .o zaman silikondan vazgeçeceğim çünkü zaten bacaklarım kaslı.ancak yağada sürekli para yetiştirmek zor artı 2-3 defa ameliyat olacak güçte yok

Sen en güzeli bacaklarının fotosunu ekle bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım, düşüncelerin netlik kazanır.

Sen en güzeli bacaklarının fotosunu ekle bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım, düşüncelerin netlik kazanır.

iki bacak arasında 4 cm boşluk kalıyor bayağı eğri yani o yüzden silikon ancak kurtarır diye düşünüyordum.ama hem kaslı görüntü hemde dikiş beni olumsuzluğa itti.yine başa döndüm.fakat yağ yeterince var kanaatindeyim

kızlar allah aşkına i a doktoru nerden çıktı iyimisin sen.

Son düzenleme:
kızlar allah aşkına i a doktoru nerden çıktı iyimisin sen.

Artu o üye oldugum gun yazdığım ilk msjim'dı, ben nerden biliyim hangi Dr daha uzman bu alanda, TV de gördüğüm icin düşünmüştüm ama şikayet cok, hem bu sayfadan cok sey öğreniyorsun yani 2 Dr isminden şaşmiycaksin, birde isimlerini açık açık yazmisim tabi bilmiyordum isim verilmediğini ilk msjim'dı hoş görüle :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artu burdan göremesen bile nette de bir cok resim var ordan bakabilirsin dikiş izlerinide görebilirsin ordan, hem Leydinin dediği gibi hic belli bile olmuyor zamanla ten rengini alıp sadece çizgi seklinde kalıyor, yani o açıklar düşünülüp sorun etmeye bile değmez o kadar küçük açıklar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım,aman hata yapmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…