Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim senin bacaklarin ayni, erime olmamishki) . Profiline girip 6 gunluk resminle kiyasladim, Ben bir deyishiklik fark etmedim)

Cok sevindim saya mutlaka birilerinin fikrini almak gerekiyo. Bizim gozumuz alisiyo sanirim. Birde yillardir alismisiz ya cop gibi ilk yapildiginda gozumuze cok kalinlasmis gibi geliyo. Sonra zamanla alisinca da iyice eridi saniyoruz galiba

Eki Görüntüle 1104849 . Kizlar bacaklarimin son durumu direkt buraya ekledim

Angelin cok gecmis olsun canım, gzl görünuyor bacakların, yağların erimeden bir ömür böyle mutlu yaşarsın ins, bende bir bacak mağduru olarak dikkatimi çekti üst baldırlarında açıklık var ameliyat sırasında o kısmına da bişeyler yapildimi, eskisi yenisi diye görmeyi cok isterdim mümkünmü acaba eski halini eklemen, benim bacaklar cok problemli hem alt hem üst bacak açık, ameliyat olsam bile o üst bacak hic kapanmiycak gibime geliyor, o yüzden görmek istedim mümkünse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elsa sagol canim foto cekerken egildigim icin arasi acik gibi gozukmus. Rahatsiz edecek bir aciklik yok. Ustleri dusunmuyorum hic ama burda yaptiran olmustu.

yok güzelim sen bana bakma şaka yaptım bn..o şekillendiriciyi(bacağa yapıştırılan silikondan bahsediyosun diye düşünüyorum) bazıları kullanmıştı..hangi sayfalarda olduğu aklımda değil ama memnun gibi bahsettiklerini hatırlıyorum. pantolonların altında iyi duruyomuş öyle okumuştum. dktor konusundada sizle görüşüp duruyorum valla doktorun haberi bile yok kendine ameliyat olcamdan:)) bende daha zaman var diye ağırdan alıyodum ama sizlerin yorumunu okuyunca bnde hemen görüşmeyi düşünüyorum artık.çünkü gelip gidemem bn iznim belli.20 gün içinde herşeyin bitmesi lazım..bi aksilik olmazsa ağustos ve eylül başı uygun olan bi zamanda olmak istiyorum..

Eki Görüntüle 1104849 . Kizlar bacaklarimin son durumu direkt buraya ekledim

slm angelin..bacakların gayet güzel olmuş arkadaşım..sizler böyle paylaştıkça bizlere moral oluyo..cesaret alıyoruz. gördüğüm kadarıyla operasyon geçiripte kötü görünen bacak yok bence..hepsi güzelleşmiş..güle güle kullanın arkadaşlar..

Kizlar simdi albumume baktim da gercekten cok erimemis sanirim.
angelin sen op. geçireli 2 ay oldu . iki fotoyu yanyana getirdim aynı büyüklüğe getirdim yanılgı olmasın diye. erime dediğin miktar çok küçük. zaten bu da beklenen birşey. öyle dediğin gibi yarısı değil rahat ol canım. ilk fotonda zaten 6. günlüktü. yani bacakların henüz ödemli.yani senin erime dediğin şey ödem gitmesi olabilir . ben belirgin bir fark göremedim. ama 2. olursa şahane olur.

Evt canım benim semester'de Ağustos'ta ozamana oldum oldum olmadı seneye kalır o yuzden bir an once arayıp gun almak iyidir diye düşünüyorum, aylar oncesinden olur olmaz onlar yönlendirecek artık
Evt canım aynı seyden bahsediyoruz ameliyata kadar kullanıyim demiştim, ama benim açıklığı bir çift kapatmaz, satan kişide dedi açıklık cok ise 2 çift alıp üst üste yspistirin diye eee birde ust bacağa gerek etti 3 çift birde yurtdışına kargo derken etti bir ameliyat parası :)
Ameliyat sonrası bile biraz açıklık kalacağı icin bende, ozaman alır kullanırım artık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol kanatcim valla moral oldu. İkinci olursa tam iyi olacak bakalim seneye dusunebilirim ikinciyi

Yag enj ile bir miktarin kalici oldugunu gormek bile iyi olacak. Sonucta iki bilemedin 3 seansta elinde biseyler kalacagini bilmek guzel olur. En azindan asama asama guzellesiyor diye dusundurur. Umarim kalanlar erimez. Belimde elimle tutabildigim yag parcalari vardi. Kottan falan cikiyodu mesela onlar gitmis. Simdi daha belli oldu.

Çok teşekkür ederimmm güzeller de azcıkta şekil olsa hiç fena olmıcak

Leydi selam eger bir kez daha ameliyat olursa yaglari sadece o cikinti bolgesine enjekte ettirebilirsin bence. Ben dr a o kismi gosterdim yagim az oldugu icin. Sadece oraya enjekte etmis. Simdi orada azi erimis olsada bir miktar cikinti olustu. Bir daha yaptirirsam yine ayni yere ve az asagisina dusunuyorum. Sekilli bacak bende cok seviyorum hatta dr ada oyle soylemistim gulmustu😄

sakın şekillendirici hiç olmuyor. faceden aldım yapışmıyor,toplanıyor yani hiç işe yaramıyor.attım bir kenara 79 tl.çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…