Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Baktım canım hatta az önce yorum yaptım, kararın hangisi olursa başarılı sonuç alacagını düşünüyorum, yag enjeksiyonun 2 seans olabileceğini de göz önünde bulundurarak kararını ver canım.

Hb Teşekkürler üzüldüm sen senelerdir ugrasiyodun bunun için ama sabah biraz daha eski mesajlara baktım gayet iyi görünüyosunn aslnda tabi herkesin kafasında bi profil var benim iyice umutlarım tükeniyor jezabel vardı bide implant yaptırmışti sanırım onla ilgili hic yazı görmedim haberin varmı memnunmu o acaba ben bikaç doktorla görüştüm hepsi kesinlikle kalıcılık olur diyorlar ama sen 2 3 kez uygulayın ve sanada aynilari söylenmisti yağ enjekte ettirmek konusunda pek bi umudum kalmadı doğrusu doktorlara güvence kalmadı senin memnun kalmadığını gördükten sonra. . şimdi napicam bilmiyorum :/

morluklardan kalan lekeler değil mi yenide?
seninki ben baştan yarat olacak desene
sen bebişini kucağına al da hayırlısıyla sonrası kolay. doğuma ne kadar kaldı?

aslında bu lekeler yağ konan yerlerde. morluk değil de kahverengiydi. biraz açıldı, açık kahve-krem-pembe bir tuhaf renkli kaldı. yağ alınan yerlerde çok büyük koyu renkli morluklar olmuştu, geçti onlar.

doğum temmuz ortası gibi, oyalanıyorum işte böyle :)

Ben ıstanbuldayım canım sen ankarada mısın
Galiba benim derdim süper bacaklara kavusmak
Bunu du ancak silikon yapar diye düşündüğümde sürekli silikon dıyorum
Belki yağ da istediğim sonucu verebılı
Kaç ay ara ile 2. Cıyı olabılıyorduk
O konuda da fikrin var mıdır acep:)
İstiyorum ki bitsin bu dert tek seferde
Artık sosyal ozgurlugum olsun

Peki Bursa'daki doktora gitmelimiyim sen öneriyomusun ? Aa minure diye birisi vardi yaptırmışti orda acaba onunda eridimi suan aklıma ordan başka biyer gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…