leydi063 okuduğuma göre arkadaşlarla birlikte doktora isim vereceksiniz ve indirim isteyeceksiniz.
Sagol kanatcim valla moral oldu. İkinci olursa tam iyi olacak bakalim seneye dusunebilirim ikinciyi
merak ediyorum doktorlar 2.ameliyatada aynı parayımı istiyorlar
Angelin, canim eminmisin a.k sadece hastane icin aldigini? Ben sormayi unutmushtum( shimdilik sesimi cikaramam, AMA gelecekde erirse , belki ikinciyi dushune bilirim. Eshim tekrar anestezi almami istemez. AMA belki bir az zaman gectikten sonra, mutlulugum icin susar))
Kizlar, bu gun coraplari cikardim, yarin 3 haftam oluyor. Cok tuaf hiss var, korkuyorum, sanki corablari cikardim diye eriyeceklermish gibime geliyor(( Ben corablarami alishtim, ondanmi? Kimdese boyle bir hiss varmiydi?hic alishamiyorum, nankorluk etmek istemiyorum, ama sanki bu bacaklar benim diyillerbirde yuruyunce sallaniyorlar sanki kopub dushucekler yaglarim korku filmi anlatdim galiba
Artu burdan göremesen bile nette de bir cok resim var ordan bakabilirsin dikiş izlerinide görebilirsin ordan, hem Leydinin dediği gibi hic belli bile olmuyor zamanla ten rengini alıp sadece çizgi seklinde kalıyor, yani o açıklar düşünülüp sorun etmeye bile değmez o kadar küçük açıklar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artu burdan göremesen bile nette de bir cok resim var ordan bakabilirsin dikiş izlerinide görebilirsin ordan, hem Leydinin dediği gibi hic belli bile olmuyor zamanla ten rengini alıp sadece çizgi seklinde kalıyor, yani o açıklar düşünülüp sorun etmeye bile değmez o kadar küçük açıklar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ak sadece hastane ucreti aliyor diye biliyorum. Hf ayni ucreti istiyor. Ek ise hic almiyomus galiba burada yazilmisti daha once. Fb de aliyor ama ne kadar bilmiyorum
ben resimleri göremiyorum.nasıl görürüm onuda bilmiyorum
ben resimleri göremiyorum.nasıl görürüm onuda bilmiyorum
arkadaşım ortaya bir laf atıyorsun ama devamı yok.neymiş bu merak ettim ben doğrusu.ayrıntılı yazamam kötü şeyler duyuyoruz hep
iki bacak arasında 4 cm boşluk kalıyor bayağı eğri yani o yüzden silikon ancak kurtarır diye düşünüyordum.ama hem kaslı görüntü hemde dikiş beni olumsuzluğa itti.yine başa döndüm.fakat yağ yeterince var kanaatindeyim
Ak sadece hastane ucreti aliyor diye biliyorum. Hf ayni ucreti istiyor. Ek ise hic almiyomus galiba burada yazilmisti daha once. Fb de aliyor ama ne kadar bilmiyorum
Burda yeni üye olan çoğu arkadaşın yaptığı birşey var o da geçmiş sayfaları okumak. birçok şeyin cevabı orada var arkadaşım. ameliyat süreci ne olmuş sonuç ne , memnun mu vs.. çok fazla bilgi var. onları okuman lazım kafanda şekillenmesi için.sayfası kaç canım
ben sordum saya ev t hastane ücreti tabi yine az değil ama 1. op kadar pahalı değil. zaten 2. ye tam para alsa asla gitmem.silikon taktırırım daha iyi. tabi inşallah gerek kalmayacakAngelin, canim eminmisin a.k sadece hastane icin aldigini? Ben sormayi unutmushtum( shimdilik sesimi cikaramam, AMA gelecekde erirse , belki ikinciyi dushune bilirim. Eshim tekrar anestezi almami istemez. AMA belki bir az zaman gectikten sonra, mutlulugum icin susar))
ben sordum saya ev t hastane ücreti tabi yine az değil ama 1. op kadar pahalı değil. zaten 2. ye tam para alsa asla gitmem.silikon taktırırım daha iyi. tabi inşallah gerek kalmayacak
Kizlar, bu gun coraplari cikardim, yarin 3 haftam oluyor. Cok tuaf hiss var, korkuyorum, sanki corablari cikardim diye eriyeceklermish gibime geliyor(( Ben corablarami alishtim, ondanmi? Kimdese boyle bir hiss varmiydi?hic alishamiyorum, nankorluk etmek istemiyorum, ama sanki bu bacaklar benim diyillerbirde yuruyunce sallaniyorlar sanki kopub dushucekler yaglarim korku filmi anlatdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?