Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Angelin, canim eminmisin a.k sadece hastane icin aldigini? Ben sormayi unutmushtum( shimdilik sesimi cikaramam, AMA gelecekde erirse , belki ikinciyi dushune bilirim. Eshim tekrar anestezi almami istemez. AMA belki bir az zaman gectikten sonra, mutlulugum icin susar))

Kizlar, bu gun coraplari cikardim, yarin 3 haftam oluyor. Cok tuaf hiss var, korkuyorum, sanki corablari cikardim diye eriyeceklermish gibime geliyor(( Ben corablarami alishtim, ondanmi? Kimdese boyle bir hiss varmiydi?hic alishamiyorum, nankorluk etmek istemiyorum, ama sanki bu bacaklar benim diyiller birde yuruyunce sallaniyorlar sanki kopub dushucekler yaglarim korku filmi anlatdim galiba

Ben kendisine sormadim saya burada kizlarin oyle yazdigini hatirliyorum. Umarim oyledir😄

Normal canim bacagindan alci cikmis gibi hissediyo insan

ben resimleri göremiyorum.nasıl görürüm onuda bilmiyorum

sayfası kaç canım

ben resimleri göremiyorum.nasıl görürüm onuda bilmiyorum

Artu, ben netten bakabilirsin derken Google'yi kastetmiştim canım :) burdanda arkadaşların resimlerini görebilirsin elbette ama 50 msj hakkını doldurman gerekiyor maalesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bacak fotonu eklersen yardımcı olabiliriz.

Ak sadece hastane ucreti aliyor diye biliyorum. Hf ayni ucreti istiyor. Ek ise hic almiyomus galiba burada yazilmisti daha once. Fb de aliyor ama ne kadar bilmiyorum

ak. ve ek. hastane parası alıyor.h. ve f. aynı parayı alıyor. burda en fahiş olan h.nin oluyor. f 2. ye para alsa da 1. op. ücreti e.ve e.ya göre biraz düşük olduğu için sonuçta aynıya geliyor.

sayfası kaç canım
Burda yeni üye olan çoğu arkadaşın yaptığı birşey var o da geçmiş sayfaları okumak. birçok şeyin cevabı orada var arkadaşım. ameliyat süreci ne olmuş sonuç ne , memnun mu vs.. çok fazla bilgi var. onları okuman lazım kafanda şekillenmesi için.

ben sordum saya ev t hastane ücreti tabi yine az değil ama 1. op kadar pahalı değil. zaten 2. ye tam para alsa asla gitmem.silikon taktırırım daha iyi. tabi inşallah gerek kalmayacak

Son düzenleme:
Arkadaslar kimse alinmasin ama sayfalari tek tek okumak zor geliyor sanirim herseyin cevabini hazir beklemek dogru degil bence. Burada ayni seyleri defalarca yaziyoruz sonra yine ayni sorular. Biraz emek vermek gerek. Tabi bu benim fikrim

Ah canım benim
normal kıyafeti bile çıkarınca öyle oluyoruz ki bu çorap 3 haftadır bacağındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…