süper gorunuyorlar..aslında bacak cevresı ölcüm yapabilirsin erime vs oluyomu dıye
Kızlar yağ enjeksiyonu lokal anestezi ile mi yapılıyor. Yani burada 3-4 seanstan söz edilmiş eğer genel anestezi ise çok zor geldi bana. Yaptıran biri detaylarını anlatabilir mi? Enjeksiyonun ağrı sızısı oluyor mu ve iyileşme süreci nasıl ilerliyor. Teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yag enj ile bir miktarin kalici oldugunu gormek bile iyi olacak. Sonucta iki bilemedin 3 seansta elinde biseyler kalacagini bilmek guzel olur. En azindan asama asama guzellesiyor diye dusundurur. Umarim kalanlar erimez. Belimde elimle tutabildigim yag parcalari vardi. Kottan falan cikiyodu mesela onlar gitmis. Simdi daha belli oldu.
Çok güzel çarpık falan değil bunlarEki Görüntüle 1104849 . Kizlar bacaklarimin son durumu direkt buraya ekledim
Kızlar yağ enjeksiyonu lokal anestezi ile mi yapılıyor. Yani burada 3-4 seanstan söz edilmiş eğer genel anestezi ise çok zor geldi bana. Yaptıran biri detaylarını anlatabilir mi? Enjeksiyonun ağrı sızısı oluyor mu ve iyileşme süreci nasıl ilerliyor. Teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selamlar herkese..
yine çok uzun zamandır foruma girmemiştim.. Burada ne gelişmeler oldu doğrusu takip edemedim.. Ama arasıra geribildirimde bulunmak burdaki herkese faydalı olur diye son durumu not düşmek istedim.
Benim operasyonumun ardından yaklaşık 4 yıl geçti. Erime olmadı. Olduysa bile benim fark edebileceğim kadar değil, ki hala dikkatle inceliyorum bacaklarımı.
Üst bacaklarıma da koydurmuştum ben 2. operasyonla, onda da erime yaşamadım.
Bu operasyonu yaptırmadan önce ne yapıyormuşum bilmiyorum.İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor, ben açıkçası çoktan unuttum operasyon olduğumu..doğuştan böyleydi sanıyorum çoğu zaman :) sadece ve sadece etek giyiyorum yaz kış..
Umuyorum herkes bu mutluluğu yaşar.
Herkese sevgiler...
arkadaşlar merhaba bacak implantı ameliyatı olan arkadaşlar ne kadar zamanda gündelik işlerini yapmaya başladılar ve ameliyatın ne kadar maliyeti oldu bilgi verirseniz sevinirim.
Rapisa eski sayfalari okursan bu konuda bolca bilgi bulabilirsin ameliyat olan arkadaslar bu sorularinin hepsini cevapladilar
Sagol mercan:) ameliyattan once 32 ydi simdi 33 falan cikiyo
Tulsa iyiki dondun ve bizi bilgilendirdin ben senin ilk mesajlarini okuyunca cok umutlandim ve ne zaman tekrar yazacaksin diye bekliyordum 4 sene gecmis erimedi diyorsun cok guzel. İns bizim de oyle olur. Tekrar tesekkurler:)
selamlar herkese..
yine çok uzun zamandır foruma girmemiştim.. Burada ne gelişmeler oldu doğrusu takip edemedim.. Ama arasıra geribildirimde bulunmak burdaki herkese faydalı olur diye son durumu not düşmek istedim.
Benim operasyonumun ardından yaklaşık 4 yıl geçti. Erime olmadı. Olduysa bile benim fark edebileceğim kadar değil, ki hala dikkatle inceliyorum bacaklarımı.
Bu operasyonu yaptırmadan önce ne yapıyormuşum bilmiyorum.İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor, ben açıkçası çoktan unuttum operasyon olduğumu..doğuştan böyleydi sanıyorum çoğu zaman :) sadece ve sadece etek giyiyorum yaz kış..
Herkese sevgiler...
tulsa merhaba geri dönüp bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.selamlar herkese..
Herkese sevgiler...
selamlar herkese..
Herkese sevgiler...
Tuşlarım selam
Senin bacakların cok az sorunlu diye hatırlıyorum
Zaten iyi durumdalardı doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?