Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar lütfen yapmayın bunu bana . Bazılarınızın o doktorda alınmış ameliyat tarihi var .ne diyeyim o desem suçlayacaksınız.çünkü bir çok kişi memnun aynı doktordan.demesem yine suçluyorsunuz hem mağdurum psikolojim alt üst hem bir de derman aradığım yerde bu tarz bir eleştiriye maruz kalıyorum.ateş düştüğü yeri yakar herkes kendi derdinde

Sement ben tam anlayamadim. Tek bacagima konmus demistin diye hatirliyorum. Bir bacagimda corap var yazmistin hatta. İkibacaginada yag enjekte edilmis ama esit miktarlarda verilmemis oyle mi?

Burda herkes kendi derdinde değil forumu takip ettiysen bur da birimizin derdi hepimizin derdi.

Arkadaşım neden söylemiyorsun o halde ben de bunu anlamıyorum bile bile lades mi olsun? senin üzüntünü paylaştık farkındaysan. çok kötü bir durum farkındayız zaten o nedenle bu serzeniş ama sen inat ediyorsun. olmaz ki böyle. ben ne yapayım şimdi sen söyle? alınmış gün var diyorsun bizi hiç tanımıyorsun benim sana attığım özel mesajdan mı bahsediyorsun?

Tüm sayfaları baştan sona kadar okudum.bu yüzden burası benim öteki dünyam dedim derdimi paylaşmaya çalıştım hafifletsin istedim ama sizlerden aldığım tepkiyle daha kötü hissediyorum şu anda kendimi.evet benim ameliyat sonucum kötü mutsuzum ama Benden başka memnun olmayan yok doktordan.daha önce de belirttiğim gibi bir doktora 10 0 kişi ameliyat olur 90 ı memnun kalır 10 U kalmaz.Ben de istisnayım demek ki...Talihsizlik diyeyim.siz çoğunluğa bakın sonuçta isim söylesem eminim memnun olanlar saldıracak bu defa.ayrıca 3 Haziran'da gideceğim dedim bilmiyorum ne diyecek şimdi .Hata herkes için ama önemli olan arkasında durmak beni mağdur etmezse ne diye adamı zorda bırakacağım.söyle de söyle adını ...hata hatasını kabul etmemektir yada telafi etmemek .Ben bunun için isim vermek istemedim beni zorda bırakırsa hata asıl ozaman olur arkasında durmadığı için bende ismini söylerim .3 Haziran'dan sonra açıklarım.Bilmiyorum tepkisi ne olacak

Bana toplam 60 cc yağ enj.etmiş. 20 cc sağ ve sol diz altına hemen.kalan 20 yi de sadece sağ bacağımın ortalarına bir yere koymuş.sağ bacağım ilk hafta neredeyse solun iki katıydı.şuan ödem bayağı azaldı ama sağ bacağımın ortasında sanki yarım yumurta var.o kadar belirgin ki...

Ben sizlerden şunu beklerdim açıkçası."üzülme herşeyim çaresi var biraz bekle muhakkak halledilir falan .ama okadar çok kişi saldırdı ki bir an kendimi meydanda taşa tutulmuş biri gibi hissettim .umarım hiç kimse benim yaşadığım mutsuzluğu yaşamaz.

Özel mesajdan soru yazanlar cevap veremiyorum çünkü 25 mesaj olması gerekiyormuş denedim olmadı.artık beni yargılamayın lütfen derdim yetiyor zaten.

Sement ben tam anlayamadim. Tek bacagima konmus demistin diye hatirliyorum. Bir bacagimda corap var yazmistin hatta. İkibacaginada yag enjekte edilmis ama esit miktarlarda verilmemis oyle mi?

Evet eşit yapmamış .o yüzden kontrole gittiğim gün sadece 20 verdiği yerde herhangi birşey olmadığı için oradaki çorabı çıkarmamı istedi .Sağ taraftada fazla verdiği yeri sürekli masj yapıp varis çorabı giymemi söyledi.erir zaten bir şey kalmaz dedi.kafana takma böyle küçük şeyleri dedi.bugün 12. Gün ödem neredeyse kalmadı ama yağın verildiği yer taş gibi yumurta yarısı kadar çıkık ve biçimsiz duruyor

3 haziranda belli olur bence drun seni magdur etmez. Sanssizlik odemlerin gecince esitlenir belki durum. Birde bacaklarimiz hep ince oldugu icin ilk yapildiginda cok kalinlasmis gibi geliyor. Sonra hem odemler iniyor hemde gozumuz alisiyor sanirim. Uzme kendini hayirlisi olsun. Bende esimden ve de kimseden habersiz yaptirdim. Sadece buradaki arkadaslarin destegi vardi. Cok zordur bilirim. Agrini bile cekemezsin rahatca. Farkedilmesin diye. Birde basina bu gelmis kolay degil. Biraz sabir. Duzelecektir mutlaka

herkes bacaklarını gördüm çok güzel olmuş diye mesajlar atıyo birbirine ama ben hiçbirini göremiyorum. nasıl görebilirim. lütfen kafamda fikirler oluşması için fotoğrafları görmem lazım. yardım edin...

Teşekkür ederim bu anlayışlı sözler için .buydu işte duymak istediklerim bu kadar saldırıyı haketmemiştim.yok tehdit ediyormuşum yok bu platformu kullanıyormuşum.

Sadece kendisini düşünen arkadaşlar kusura bakmayın ama dışarıdan hiç de güzel görünmüyor. Derdinizi anlıyoruz ama siz sadece kendi sorununuzun çözülüp çözülmemesine odaklanmışsınız. inşallah kimse böyle birşey yaşamaz.ben burda hiçbir arkadaşımın asla üzülmesini hayal kırıklığı yaşamasını istemem. dr.ların herşeyini konuşuyoruz biz çoğu burda alenen yazılmıyor. tanınma ihtimali varsa arka planda konuşuyoruz. yeter ki amaç yardım etmek olsun. olma ihtimali olan arkadaşları da uyarır. uyarmıyorsa ve sadece bu sayfa üzerinden mercilere mesaj verilme çabasındaysa diyecek sözüm yok. zaten sorununuz çözüldüğünde de muhtemelen burda olmayacaksınız. yolunuz açık olsun

Hep alttan alıyorum direk kimseye yazmıyorum ama yeter artık.kim oluyorsunda benim adıma konuşuyorsun bu kadar acımasız yorumlar yazıyorsun.problem çözülünce burada olmayacak muhtemelen diye.olup olmayacağımı görürsün asıl senin derdin bence sadece kendi ameliyat tarihinden önce doktorun adını biran önce öğrenebilmekti.Ben sadece sen de dahil olmak üzere kimsenin umudunu kırmak istemedim benim başıma geldi diye başkasının başınada gelecek diye bir şey yok.Defalarca yazdım asıl hata hatasını düzeltmemektir diye.tehdit edecek olsam Adını yazarım.şu kişi yaptı bakalım düzeltecek mi derim .Sadece etik bulmadığım için yazmadım sana gelince adı ne adı ne diye defalarca sorduğun için özelden yazayım dedim ama mesaj sayım yetersizmiş yazamadım.bunu da belirttim hala uğraşıyorsun derdin ne anlamadım ..bunu yapan senin ameliyat olmayı düşündüğün doktor deseydim daha mı iyi hissedecektin kendini.Eminim o zamanda herkes memnun bi bu arkadaş memnun değil deyip yine saldıracaktın.sen bence yangına körükle gidiyorsun.derdimi anlıyormuş hiç bir şey anladığın yok.bir kere geçmiş olsun üzülme falan dedin mi? Kim bu doktor kim bu doktor başka lafın yok .Bence burada kendini düşünen biri varsa o da sensin ameliyat tarihin yakın olduğu için üzerimde baskı kurup bunu yapan doktorun aynı kişi olup olmadığını soruyorsun sürekli ..benim bacaklarımdaki problem umurunda bile değil tek derdin doktorun adını öğrenebilmek.Ama artık öğrenmek istemezsin herhalde ameliyat olduysan.

demekki okumamışsın sana iyi dileklerimi zaten silemiyoruz biraz daha dikkatli bakarsan görürürsün. evet kesinlikle kendi amelyatımdan önce bunu öğrenmek istedim hakkım da yani. eğer ortak bir forumu kullanıyorsak sadece kendimizi düşünmeyiz arkadaşlarımızı yönlendiririz. şuana kadar öyle buradaki davranış tarzı böyleydi. ben arkadaşlarıma bu şekilde yaklaştım bilen bilir zaten bana da hep bu şekilde yaklaşıldı.
yani yağını istersen hemen enjektörle çekerim dediğin dr. yeterince etik davranmış mıdır? ya da burayı okuduğunda bunun kendisi olduğunu bilmez mi? hatta ne dedin burada adı anılan 2 dr. dan biri tahmin etmek zor değil. tahmin de olsa böyle bir davranışı asla o 2. dr.a yakıştırmam beklemem de. ama oluyormuş işte. sen de önce kendi davranış tarzını gözden geçir zaten herkes neredeyse biribirini tanıyor. o nedenle senin suçlamalarını kabul edemeyeceğim kusura bakma. senin adına çok üzülmüştüm bunu bilmeni isterim.

Herkese selam
Haziran ay içersinde AK ya Silikon olmaya karar verdim.
Umarım bu karatenin için en doğru olanıdır
Rabbim hepimizin gonlunegore versin...
Sizi sonuclardan haberdar ediciim:)

Herkese selam
Haziran ay içersinde AK ya Silikon olmaya karar verdim.
Umarım bu karatenin için en doğru olanıdır
Rabbim hepimizin gonlunegore versin...
Sizi sonuclardan haberdar ediciim:)

Çok sevindim canım karar vermene. İnşallah gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…