Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba, kizlar) resimler var, ama telefondan ekleyemiyorum, yarin aksham bilgisayardan girip ekleyicem, zaten fikrimde var idi, zaman bulamiyordum. Kisa elbiselerden cikmiyorum, burasi cok sicak. ))
heyecanla bekliyoruz sayacım. sıcak havada ne çıkaracksın ki elbiseni alllala

Giymedim canim yaza giyerim heralde. İyi kotu. Aksamlari superler ya. Ama sabahlari dedigin gibi. Ben olctum arada 1-2 cm fark oluyor nerdeyse.

Herkese selam
Haziran ay içersinde AK ya Silikon olmaya karar verdim.
Umarım bu karatenin için en doğru olanıdır
Rabbim hepimizin gonlunegore versin...
Sizi sonuclardan haberdar ediciim:)

Hayırlısı olur insaallah canım, karar vermek cok zor, sen en zor olanı aşmıssın sırada gzl sonuc alıp memnun kalmak kalıyor, ins hersey gönlüne göre olur, darısı bize artık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanatcim ikinci derken ??? Nasil yani canim Sen daha önce yag yaptirdinmi, ben bilmiyor ilk defa gideceksin saniyordum??

Kanatcim ikinci derken ??? Nasil yani canim Sen daha önce yag yaptirdinmi, ben bilmiyor ilk defa gideceksin saniyordum??

yok yok ben hiç olmadım Angelinnocente yazmıştım onu. o 2. yi düşünüyor.

merhaba arkadaşlar :) ben yeni üye oldum ve çok heyecanlıyım ben de ameliyat olmak istiyorum ama kafam aşırı karışık bana da yardımcı olabilir misiniz??

Merhaba, kizlar) resimler var, ama telefondan ekleyemiyorum, yarin aksham bilgisayardan girip ekleyicem, zaten fikrimde var idi, zaman bulamiyordum. Kisa elbiselerden cikmiyorum, burasi cok sicak. ))

Saya senin adına o kadar sevindim ki!umarım hep istediğin gibi kalırlar.yazı tadını çıkar

leydiciğim sende erime mi oldu son ameliyatından sonra normal mi bu ??

peki zararlı değil mi silikon ??

bende işin içinden çıkamıyorum zaten.ama anladığım şuki çok az bir açıklık varsa iki bacak arasında yağ çözüm olabiliyor.oda 2 dafa yaptırırsan ama 3-4 cm. açıklık varsa silikon. silikonun eksisi kaslı görüntü herhalde.bende arıyorum silikon yaptırdım çok memnunum diyen olsa karar vereceğim,hala silikon yaptıran ve memnun olan arıyorum.haa birde bunu ararken birkaçtane silikon yaptırıp çıkaranları buldum

eski arkadaşlar hepinize soruyorum,silikon yaptırıp memnun kalan kimler vardı yazarsanız mutlu oluruz.çok okudum ama ben bulamadım

eski arkadaşlar hepinize soruyorum,silikon yaptırıp memnun kalan kimler vardı yazarsanız mutlu oluruz.çok okudum ama ben bulamadım

Bacak sekli de cok onemli kizlar silikonda. Bazilarinda cok dogal duruyor. İnternette calf protez before after yazinca resimler cikiyor inceleyin. Bazisinda hic belli degil yag enjeksiyonundan farksiz. Bazisinda kasli duruyor. Belki bacaktaki yag dokusundandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…