Nasias ben alıntı yapmayı da beceremedim .cevabım sana arkadaşım .mesaj sayım dolunca isteyene foto atarım.
Beni yine uykusuz bir gece bekliyor.umarım benim mutsuzluğum sizin umutlarınıza gölge düşürmemiştir.Ben çok istisnayım her konuda kimsenin başına gelmeyen benim başıma gelir.
Estetik international diye bir yer. Bursada ve istanbulda yerleri var.bulent cihantimur doktorumun ismi.kendi sistemi varmis.yaglari hic havayla temas etmefen direk istenilen bolgeye transfer ediyor.nerdeyse 1 yildir arastiriyorum.bircok doktora resim gonderdim.ameliyat 6.900 ama bu ay bu ameliyatta kampanya var cok uygun bir fiyata dusmus.insallah pisman olmam.
Arkadaşlar 3 Haziran için asistanı arayıp randevu verdi .beni mağdur etmeyeceklerini söyledi .ama doktorlar konuşamadım.en az 1 ay beklemem gerekiyormuş .Bu simetri nasıl sağlanacak artık bilmiyorum. Bu garip asimetrik bacaklarla yazı geçireceğim herhalde acele edip daha kötüsüyle karşılaşmaktan korkuyorum
Beni yine uykusuz bir gece bekliyor.umarım benim mutsuzluğum sizin umutlarınıza gölge düşürmemiştir.Ben çok istisnayım her konuda kimsenin başına gelmeyen benim başıma gelir.
Sement sevindim senin adina. Cok gecmis olsun tekrar
sement çok sevindim.inşallah herşey gönlüne göre olur
Arkadaşlar 3 Haziran için asistanı arayıp randevu verdi .beni mağdur etmeyeceklerini söyledi .ama doktorlar konuşamadım.en az 1 ay beklemem gerekiyormuş .Bu simetri nasıl sağlanacak artık bilmiyorum. Bu garip asimetrik bacaklarla yazı geçireceğim herhalde acele edip daha kötüsüyle karşılaşmaktan korkuyorum
Kanat canım sement şuan aktif görünmüyor o yüzden ancak foruma girdiğinde görebilir msjlarımızı, bende attım, çok merak ettim, sizin doktor olabileceğini hiç sanmıyorum.
Benim adıma sevinen her arkadaşa çok teşekkür ediyorum.niyetimin farklı olduğunu düşünen arkadaşa da şunu söyleyebilirim inşallah senin başına gelmez benim başıma gelenler.durumun belli olunca yazsaydın demişsin .durumum belli değil ki sadece kontrol randevusu verdi ne yapacak bilmiyorum.beni anlayan derdime ortak olan herkesin yolu açık olsun.tek derdim derttaş olmaktı baştan söylediğim gibi çünkü hiç kimse bilmiyor durumumu size de anlatamasaydım çatlardım .iyi niyet sadece yüce ruhlarda var.yüce ruhlu arkadaşlar en güzel bacaklar siZin olsun.
Arkadaşım senin yaptığın hiçte etik değil.Kaç gündür iyi niyetimi koruyayım diyorum ama,olmuyor.Burada ameliyat olmayı bekleyen bir çok arkadaşımız var.Olay tamamen sonuçlandıktan sonra yazsaydın daha doğru olmazmıydı.Hepimizin aklın da soru işareti bıraktın.Sanırım amacın da buydu zaten.Dr u bizlerin üzerinden tehdit eder gibi '' dr hatasını telafi ederse adını yazmam,etmezse yazarım'' demen drun yanlışından daha büyük bir yanlış.Şu an sen istediğini elde ettin ,dr istediğini yapıcak.Peki bizlere bıraktığın soru işaretleri.Çok yanlış çok ayıp!!!
leydi063 seni krena ve pukri yi arkadaş ekledim inşallah olmuştur.albümüme bakarmısınız resim koydum.yorum yaparsanız sevinirim yağmı silikon mu
Bu ne bencilliktir böyle, bizi ve bu platformu doktoruna baskı unsuru olarak kullanıyorsun!!!Arkadaşlar 3 Haziran için asistanı arayıp randevu verdi .beni mağdur etmeyeceklerini söyledi .ama doktorlar konuşamadım.en az 1 ay beklemem gerekiyormuş .Bu simetri nasıl sağlanacak artık bilmiyorum. Bu garip asimetrik bacaklarla yazı geçireceğim herhalde acele edip daha kötüsüyle karşılaşmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?