Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teşekkür ederim .umarım dediğin gibi olur arkadaşım.beklemekten başka çarem yok zaten 3 Haziran'da belli olacak herşey.bende düzeleceğini umudediyorum.bozduğu simetriyi nasıl sağlayacak artık bilmiyorum.bu halde köşe bucak bacak saklayarak beklemekte zor.Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah.

Herkese selam
Haziran ay içersinde AK ya Silikon olmaya karar verdim.
Umarım bu karatenin için en doğru olanıdır
Rabbim hepimizin gonlunegore versin...
Sizi sonuclardan haberdar ediciim:)
1 doktora
2 amelıyat sekline karar vermek bu yoldaki en büyük iki adım=))
umarım gönlünce bacaklara sahıp olursun=)
dualarım seninle:)

Herkese selam

sonunda kararını vermişsin. hayırlı olsun inşallah.

Herkese selam
Krena senin adına çok sevindim. İnşallah bigün bizde senin gibi gün sayarız. Herşey istediğin gibi olsun arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Krena özelden yazsana bana ne kadara anlaştın lütfennnn

Krena, inshallah hayirlisi). Hangi doktora gidiceksin?

saya merhaba. uzun bi süre yazamadım. nasılsın sayacım..bacaklarından memnunmusun şimdi. daha önemlisi istediğin herşeyi giydinmi.:))))Allahım bizede nasip et .o kadar çok istiyorumki şöyle nasıl saklayayım diye düşünmeden rahat rahat giyinip çıkmayı

Leydi selam sana bisey sorabilirmiyim? İkinci bir operasyonu dusunuyorum da. Sende her seferinde duzelme olmusmuydu. Hep bir miktar kalmismiydi merak ettim

Aleykümselam canım, evet ilk operasyona nazaran 2.de daha da düzelme oldu.O yüzden zaten 3.yü düşünüyorum.3.de dahada bir düzelme olacak diye umit ediyorum,inşallah.Yag konulan yeri sıktıgımda yag elime geliyor, zaten tamamen erimiyor.Seninde 2. de tam istedigin gibi olur inşallah.

İns canim bende sabahlari bakiyorum hic bisey kalmamis gibi geliyor ama aksamlari sisince sekil degisikliginden anliyorum biraz kalmis. Yag bulabilirse dr um ikincide iyi olur sanirim:)

İns canim bende sabahlari bakiyorum hic bisey kalmamis gibi geliyor ama aksamlari sisince sekil degisikliginden anliyorum biraz kalmis. Yag bulabilirse dr um ikincide iyi olur sanirim:)
angel merhaba,
benim de akşamları bacaklarım şişiyor daha iyi oluyor:) ama sabahları çok kötü oluyor. keşke hep akşamları gibi kalsalar.inşallah 2.ye çok daha iyi olacak. sen etek giymedin değil mi daha öyle söylemiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…