Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi merhaba öncelikle tebrik ediyorum foruma katkılarından dolayı ve ameliyat olma cesaretini ilk gösteren ve herkese yol gösteren olduğun için. bende muhtemel yaptıracağım. benim sorun daha çok incelik. yağsızım da. nasıl olur bilemiyorum. sen forumun en başlarında da görünüyordun. aradan baya zaman geçti. şimdi durum ne merak ettim. sanırım tek seans yaptırdın. kalıcılığı nasıl oldu cevaplarsan sevinirim. sevgiler.

Cmm istanbuldayim.estetik international hastanesinde olucam.temmuz ilk haftasi tam gun belirlemedik.ama tum parami odedim.kelebek gunleri kampanyasindan yararlandim.toplam korse dahil 4,500 odedim.zaten ameliyat olur olmaz tum ayrintilri psylasicm.

Herşey günlünce olur inşallah canım dualarımız seninle güzel haberlerini beklicez

Rica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için burdayız :)))
Tek seans değil 2 kere amelıyat oldum 2520.sayfada foto eklemiştim bakabilirsin 3. de aklım şimdi son bir defa daha olsun tam olsun istiyorum.
Her amelıyat sonrası kalan yağlarım oldu tabiki tamamen eriyip gitmıyorlar ama hiç erimeden kalsalarda fena olmazdı hani

Cmm istanbuldayim.estetik international hastanesinde olucam.temmuz ilk haftasi tam gun belirlemedik.ama tum parami odedim.kelebek gunleri kampanyasindan yararlandim.toplam korse dahil 4,500 odedim.zaten ameliyat olur olmaz tum ayrintilri psylasicm.

Slm bortonew..az bi günün kalmış ne güzel..inşallah istediğin gibi bi netice olur. Kelebek kampanyası nedir arkadaşım. Istanbulda olmayınca herşeyden bi haberiz böyle. Fiyatta çok uygun bu arada. Yapılacak işlem nedir. Memnun kalırsan bizede alternatif olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm leydi..ne zaman gidiyorsunuz bide nereye gidiyorsujuz belki banada uyar.

Aleykümselam canım haziranın ortasında gidiyoruz sanırım, günü kararlaştırmadık, fb e gidicez... ikicanımvar kontrole gidicek onunla birlikte bizde bikaç arkadaş görüşmeye gidicez bakalım hayırlısı, Ankara da canım gelir misin?

Tesekkurler arkadaşım ben en cok yag alinan yerlerdeki durumu merak ediyorum.gercekten bir tasla iki kus vurma olayi yasanacakmi.hem guzel bcklrim olup hmde göbişimden kurtulacakmiyim.tecrubeli ark msj bekliyrm

Canım bel çevren göbek çevren kaç cm merak ettim, ama malesef çok yağ alıpta dümdüz olmaz gereğinden fazla yağ alırsa göbeğin sarkar, germe işlemide yapmalı ki dümdüz istediğin gibi olsun ama tabi yinede doktoruna danışmakta fayda var.

Cnm bir yildan fazladir bulent c. Beyin tekniklerini takip ediyordm.cihantimur yontemi diye yag transfet yontemi gelistrms.hem daha genis alandan yag alip havayla temas ettirmdn kisa zmn icinde bacaklara yagi enjkte edyr.buda yaglrin daha cok tutunmsni saglymus.bklim gorcz.bn cok didiklrsem kafam cok karisir diye dsndm.2 doktora daha resim gndrmstm.ama bulent by kafama yatti.
Cnm her ayin 28 inde kelebek indirimi yapiylr.ama her ay farkli ameliyatlr indrimli.bn yag enjksynu indrmini tel ve mailime gln msjla ogrnfm.hmn harekte gectim.korse dahil 4,500 aslinda 6,900 demislerdi oncdn.bnde indirimi duyunca kacirmfm.ind. pismn olmam.cok heycnlym.maddi durumum cok yok aslinda bu prayi kredi cktim.ins hrsy guzel olur.

Anladim cnm belim 80 karin cevrem 90 cm.basende 102.zaten ust beden popo dahil kalin bacaklar cop.orantisiz duruyorum.ayni ameliyat icinde lipo yap tirilirmi acaba.lipo da daha cok yag aliniyofmus.

Sizinle olmak isterdim ama ankara kalacak yer bakımından uymuyor bana..ama birgün ankaraya yolum düşerse sizlerle tanışmak isterim. Şimdiden sizin için hayırlısı olsun diyorum.

Tesekkurler arkadaşım ben en cok yag alinan yerlerdeki durumu merak ediyorum.gercekten bir tasla iki kus vurma olayi yasanacakmi.hem guzel bcklrim olup hmde göbişimden kurtulacakmiyim.tecrubeli ark msj bekliyrm

ben oldum benim simitlerim kayboldu sayılır ama tam olarak ameliyattanmı oldu yoksa 1 yıldır ekmek yemiyorum şekeri çok azalttım ondanmı oldu bilemiyorum çünkü son bir aydır bu durumda ama göbek deliğimin hemen altında sivri bir çıkıntı vardı 3. haftada yok oldu

Aslında iyi bir kampanyaymış. Leydi yanılmıyorsam bu doktora olmuştu operasyon(2.) Inan guzelim bende kredi çekeceğim. O yüzden kimse inanmıyor olacağıma bide tepki gösteriyorlar. Ne gerek varmış sağlığımla oynuyormusum. Millete dert anlatmak kredi çekmekten daha zor valla.simdilik direniyorum. Aldırış etmiyorum.
Sen memnun kalırsan bizede ışık tutmuş olursun. Seni yakından takip ediyoruz anlayacağın.

Cnm bn aylarca spor yaptim ac kaldim ama yanlari eritemedim.bnce ameliyatin etkisi buyuktur.ins.bnmde gobegm gider.incelirim zannedyrdm biraz uzuldm acikcasi.o yizdn ayni amelyt icinde lipo yaptirlirmi diye merak edyrm

Evet bizde teşekkür ederiz leydiye..bu forumun sahibi ayseteyze değil leydi olmalı bnce..yaşını bilmiyorum bnden küçüktür belki ama o bizim Güzin ablamız oldu:))

Evt cnm doktorlr 10 bin lira istyrlr.cok para cnm.dedign gibi eger iyi olursa herkes düşünür.temmuz yaklasti ztn.hastanede kalmak istemyrum.2 cocugm var.ins saglikli bi sekilde atlatirim.

Ahh canım teşekkür ederim hepimiz formun sahibiyiz
30 a ramak kaldı malesef :18:

Cnm bn aylarca spor yaptim ac kaldim ama yanlari eritemedim.bnce ameliyatin etkisi buyuktur.ins.bnmde gobegm gider.incelirim zannedyrdm biraz uzuldm acikcasi.o yizdn ayni amelyt icinde lipo yaptirlirmi diye merak edyrm

Doktoruna bir danış narkoz almışken lipoda yapılabilir ama fiyat artar ve de bu ameliyat öyle kolay bir ameliyat değil bunun üstüne liponunda acısı eklenirse ve de senin canında benim gibi tatlıysa nasıl olur onu bilemem

Cnm sen yagi nerden aldirmistin.yag aldurdiktan sonra o yerlrde belirgin incelme olustumu.tsk

benim yağlar bel üst bacak ve karından alındı . belirgin bir incelme olmuyor hiç heveslenmeyin. hatta ben yağlar erir diye korkudan biraz da fazla yiyip kilo alınca şahdı şahbaz oldu. evet ciddi anlamda kilo vermem gerekiyor ama doktor kontrolde yaz sonuna kadar vermemelisin dedi egzersiz yapabilirsin ama kardiyo yapma dedi. ben kilolara da razıyım yeterki bacaklar güzel olsun bu zamana kadar kilolar normaldi de ne oldu istediğimizi giyebilkmi ki. ama ikinci olursa gayet başarılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…