Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evt cnm doktorlr 10 bin lira istyrlr.cok para cnm.dedign gibi eger iyi olursa herkes düşünür.temmuz yaklasti ztn.hastanede kalmak istemyrum.2 cocugm var.ins saglikli bi sekilde atlatirim.

Canim ben bu ameliyattan once lipo oldum lipoda cok guzel inceliyorsun. Ama bu ameliyatta gobegimde aldigim kilodan dolayi biraz fazlalik vardi o gitmemisti sadece belimin arka kismindaki yaglar gitmis onlar elime gelmiyor artik

elsa22 anlıyorum seni aslında kafamın karışıklığından ziyade silikonmu yağmı ,artı ve eksilerini sayıyorum.mesela bortenew b.cihantimura 4500 yağ anlaşmış.düşünürsek 2 defa yağ yaparsak 6 ay arayla ve bunların herbirinden yüzde 40 yağ kalsa 2 operasyonda yüzde 80 demek.maddi olarakta 9000 tl. eder bundan iyisi can sağlığı.sonra ne arkada iz nede kaslı görüntü.ne dersin daha mantıklı değil mi?

Mantıklı elbette, burda ne düşündüğün önemli tek seferde olsun bitsin tekrar tekrar acı çekmiyim diyorsan silikon elbette, ama yeterli yağın oldugunu düşünüyorsan yabancı bir maddeden ziyade kendi yağından faydalanmak istiyorsan oda ayrı tabi, hersey sende bitiyor yani :)
Benim bacaklarım sorunlu baya, yag olsa en az 3 seyans ki oda yok :) geriye kalıyor silikon, belkide benim karar vermem bu yuzden kolay oldu ikinci seçeneğim olmadıgı icin...
Ama bortenew kampanyadan faydalanarak o fiyata yaptıracakmis, herzaman oluyormu yada sende faydalana bilecekmisin bunlarda hep şans iste :) "arkadaş şanslıymış"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elsacım benimde bacaklarım bayağı sorunlu ama kaslı görüntü çok kötü oldu deyip çıkaranları okudukça bortenew gibi uygun bulup 2 defamı yaptırsam diyorum.

sen kararını vermişsin günün ve kimin yapacağı bellimi

Canim ben bu ameliyattan once lipo oldum lipoda cok guzel inceliyorsun. Ama bu ameliyatta gobegimde aldigim kilodan dolayi biraz fazlalik vardi o gitmemisti sadece belimin arka kismindaki yaglar gitmis onlar elime gelmiyor artik
Senin adina sevindm.cnm acaba ameliyatim sirasinda lipo yapilurmi.lipo fiyatlarini hic biliyormusun.olmusken tam olsun en azindan karnim belim incelir.2 inci oglumdan sonra klo veremdim ne yazikki

Merhaba arkadaşlar size bir sürprizim vaaaar
Ben dün silikon ameliyatı oldum.
şuan evde yatıyorum.
çok fazla ağrım yok ve artık eridi erimedi derdim de kalmadı sanırım.
çok ani oldu gibi ama
ben de şaşkınım.

Foto koyucam en kısa zamanda yağ yaptırmaktan vazgeçtim daha kaldıramıcaktım bu stresi. korktuğum gibi de olmadı tabi zaman gösterecek herşeyi. daha çok erken birşey demek için. 165 cc. 24 cm silikon takıldı. bileğe kadar iniyor. çok kalın bir bacak olmadı çok şükür. bacağım çok inceydi çünkü.

Senin adına sevindim canım içine sineni yaptın çok mutlu olursun inşallah ohhh gelsin etekler elbiseler

Aaaaa erteledin sanıyordum, çok sevindim canım nasılsın agrı durumun nasıl aynı doktoramı yaptırdın? En kısa zamanda foto beklıyoruz:) hadi kurtuldun gözün aydın çok çok geçmiş olsun [/QUOTE]

çok teşekkür ederim leydicim iyi dileklerin için. darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. tüm kalbimle söylüyorum. okadar acıdan sonra bu acı çeklir.çok korkmuştum ama öyle olmadı.

Aaaaa erteledin sanıyordum, çok sevindim canım nasılsın agrı durumun nasıl aynı doktoramı yaptırdın? En kısa zamanda foto beklıyoruz:) hadi kurtuldun gözün aydın çok çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim leydicim iyi dileklerin için. darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. tüm kalbimle söylüyorum. okadar acıdan sonra bu acı çeklir.çok korkmuştum ama öyle olmadı.[/QUOTE]

Maşallah canım kısa sürede atlatırsın inşallah iyileşme sürecini bol bol dinlen

Kanatcim bugun sabah aklımdan geçtin yeminle, bu kızın sesi soluğu çıkmıyor haziranin ilk ilk haftası demiştin ya, randevu almişken daha fazla kafan karışmasın diye görunmuyorsun sandim :)
Gercekten süpriz oldu şaşırdım okuyunca, buyuk gecmis olsun ve hayırlı olsun canım eminim cok cok gzl olmuştur bacaklarin ins sonuçtan memnun kalır keşke kelimesini hiç kullanmazsin, ağrın olmamasına da cok sevindim, darısı bana artık :)
Merakla resim bekliyoruz en kısa zamanda, senden sonra sırada ben varım unutma, bende silikon yaptıracağım icin, bu süpriz en cok beni sevindirdi inan :)

Pffff bende karıştırmaya basladim artu gibi :) Haziran'a randevu alan krena'ydi dimi pardon canım cidden isimleri karıştırdım, sen bize tamamen süprizsin yani :)

Dünden beri foruma girdin mi diye bakıyorum kanat :) çook geçmiş olsun. Sen de kurtuldun sonunda.. Cok merak ediyorum fotoğraflarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…