Evt cnm doktorlr 10 bin lira istyrlr.cok para cnm.dedign gibi eger iyi olursa herkes düşünür.temmuz yaklasti ztn.hastanede kalmak istemyrum.2 cocugm var.ins saglikli bi sekilde atlatirim.
Artucum senin kafan iyiden iyiye karışmış bence canım, bu sekilde düşürsen kesinlikle birşeye karar veremezsin...para konusunda evt ikiside aynı fiyat onu göze alacaksın birkere, hatta yag birazdaha fazla denildiği gibi... Okumadım ama Silikondan memnun kalmayan arkadaslar kasli görüntüsü yüzünden cikarmislardir yan etkisi yüzünden degil yani, yan etkisi olsa hiçbir Dr risk almaz tabi bünyeden bünyeye değişir oda farklı bir konu ama onu Dr bile bilemez işlem yapmadan önce, oda şans artık... Kesik izide bir sure sonra ten rengini alıyor yaklaşarsak bakmadan kendin bile farkedemiyorsun inan, benim hastalığımdan dolayı yapılan biyopsilerimden biliyorum, parca alıp dikiş attilar ama hepsi belli belirsiz bir çizik olarak kaldı yani
Dedigim gibi yan etkisi bünyeye bağlı şans, bende silikon yaptıracam ins Kasli görüntüsünden de geçtim inan, benim derdim illaki etek elbise gibiyim derdi degil, yazın ne olsa giyiniyoruz uzun elbise bol pantolon ama ya kışın asıl kabus ozaman başlıyor, dar paça pantolon sekline gelsin benim bacaklar baska bi özellik istemiyorum inan
Demek istedigim sen okadar geniş düşünürsen hiçbir sonuca varamazsın arkadasım, ins biran once aklindakileri yenip bir karar verebilirsin, en zoru da bu karar asamasi zaten onu aştinmi gerisi geliyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elsa22 anlıyorum seni aslında kafamın karışıklığından ziyade silikonmu yağmı ,artı ve eksilerini sayıyorum.mesela bortenew b.cihantimura 4500 yağ anlaşmış.düşünürsek 2 defa yağ yaparsak 6 ay arayla ve bunların herbirinden yüzde 40 yağ kalsa 2 operasyonda yüzde 80 demek.maddi olarakta 9000 tl. eder bundan iyisi can sağlığı.sonra ne arkada iz nede kaslı görüntü.ne dersin daha mantıklı değil mi?
Mantıklı elbette, burda ne düşündüğün önemli tek seferde olsun bitsin tekrar tekrar acı çekmiyim diyorsan silikon elbette, ama yeterli yağın oldugunu düşünüyorsan yabancı bir maddeden ziyade kendi yağından faydalanmak istiyorsan oda ayrı tabi, hersey sende bitiyor yani :)
Benim bacaklarım sorunlu baya, yag olsa en az 3 seyans ki oda yok :) geriye kalıyor silikon, belkide benim karar vermem bu yuzden kolay oldu ikinci seçeneğim olmadıgı icin...
Ama bortenew kampanyadan faydalanarak o fiyata yaptıracakmis, herzaman oluyormu yada sende faydalana bilecekmisin bunlarda hep şans iste :) "arkadaş şanslıymış"
Mantıklı elbette, burda ne düşündüğün önemli tek seferde olsun bitsin tekrar tekrar acı çekmiyim diyorsan silikon elbette, ama yeterli yağın oldugunu düşünüyorsan yabancı bir maddeden ziyade kendi yağından faydalanmak istiyorsan oda ayrı tabi, hersey sende bitiyor yani :)
Benim bacaklarım sorunlu baya, yag olsa en az 3 seyans ki oda yok :) geriye kalıyor silikon, belkide benim karar vermem bu yuzden kolay oldu ikinci seçeneğim olmadıgı icin...
Ama bortenew kampanyadan faydalanarak o fiyata yaptıracakmis, herzaman oluyormu yada sende faydalana bilecekmisin bunlarda hep şans iste :) "arkadaş şanslıymış"
sen kararını vermişsin günün ve kimin yapacağı bellimi
Evt AK ye gidicem, randevu alamadım daha ama Ağustos ayında mutlaka gitmem lazım bir tek ozaman izinliyim
Senin adina sevindm.cnm acaba ameliyatim sirasinda lipo yapilurmi.lipo fiyatlarini hic biliyormusun.olmusken tam olsun en azindan karnim belim incelir.2 inci oglumdan sonra klo veremdim ne yazikkiCanim ben bu ameliyattan once lipo oldum lipoda cok guzel inceliyorsun. Ama bu ameliyatta gobegimde aldigim kilodan dolayi biraz fazlalik vardi o gitmemisti sadece belimin arka kismindaki yaglar gitmis onlar elime gelmiyor artik
inşallah çokkk güzel olur.bana cesaret verirsin
Senin adina sevindm.cnm acaba ameliyatim sirasinda lipo yapilurmi.lipo fiyatlarini hic biliyormusun.olmusken tam olsun en azindan karnim belim incelir.2 inci oglumdan sonra klo veremdim ne yazikki
Merhaba arkadaşlar size bir sürprizim vaaaar
Ben dün silikon ameliyatı oldum.
şuan evde yatıyorum.
çok fazla ağrım yok ve artık eridi erimedi derdim de kalmadı sanırım.
çok ani oldu gibi ama
ben de şaşkınım.[/QUO
Aaaaa erteledin sanıyordum, çok sevindim canım nasılsın agrı durumun nasıl aynı doktoramı yaptırdın? En kısa zamanda foto beklıyoruz:) hadi kurtuldun gözün aydın çok çok geçmiş olsun
Foto koyucam en kısa zamanda yağ yaptırmaktan vazgeçtim daha kaldıramıcaktım bu stresi. korktuğum gibi de olmadı tabi zaman gösterecek herşeyi. daha çok erken birşey demek için. 165 cc. 24 cm silikon takıldı. bileğe kadar iniyor. çok kalın bir bacak olmadı çok şükür. bacağım çok inceydi çünkü.
Aaaaa erteledin sanıyordum, çok sevindim canım nasılsın agrı durumun nasıl aynı doktoramı yaptırdın? En kısa zamanda foto beklıyoruz:) hadi kurtuldun gözün aydın çok çok geçmiş olsun
şuan evde yatıyorum.
çok ani oldu gibi ama
ben de şaşkınım.
şuan evde yatıyorum.
çok ani oldu gibi ama
ben de şaşkınım.
şuan evde yatıyorum.
çok ani oldu gibi ama
ben de şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?