Merhaba arkadaşlar size bir sürprizim vaaaar
Ben dün silikon ameliyatı oldum.
şuan evde yatıyorum.
çok fazla ağrım yok ve artık eridi erimedi derdim de kalmadı sanırım.
çok ani oldu gibi ama
ben de şaşkınım.
Arkadaşlar kendimi iyi hissettiğimiçin foto koyuyorum ben de çok heyecanlıyım inanın. bakalım beğenecek misiniz:)
Arkadaşlar kendimi iyi hissettiğimiçin foto koyuyorum ben de çok heyecanlıyım inanın. bakalım beğenecek misiniz:)
resim yüklemede sorun oluşuyor en kısa zamanda koyucam siteden kaynaklanıyor.
Kanatcim cok gecmis olsun. Cok memnun kalacaksin bence:) ne guzel eridi kilo aldim verdim derdin olmayacak super:)
Elsacım neredeyse 6 aydır araştırma ve dr. seçimi içindeydim. bazı arkadaşlar çok yakından biliyor süreci. 3 dr. a gittim toplamda bu dr. da onlardan biriydi. ama ben yağ diye tutturunca başka bir dr.a yöneldim. ama biliyorsun o dr. ile yaşanılan aksilikleri ve iç sesimi dinledim:) dr. bunakın dr.u ben ondan cesaret aldım iyi ki de öyle olmuşlaaaa şimdi bir kez daha şaşırttın canim :) düne kadar A,K derken hangi ara E,K oldu güzelim :) biz bugun daha cok şaşıracağız anlaşılan sayende :) önemli olan memnun kalman tabikide
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elsacım neredeyse 6 aydır araştırma ve dr. seçimi içindeydim. bazı arkadaşlar çok yakından biliyor süreci. 3 dr. a gittim toplamda bu dr. da onlardan biriydi. ama ben yağ diye tutturunca başka bir dr.a yöneldim. ama biliyorsun o dr. ile yaşanılan aksilikleri ve iç sesimi dinledim:) dr. bunakın dr.u ben ondan cesaret aldım iyi ki de öyle olmuşsürpriz dedim ama dr. seçimi pat dye olmadı yani önceden gittiğim bir dr. ameliyat günü sürpriz oldu ama.
herkese merhaba
ben de bacaklarımı beğenmiyorum, yağ enjeksiyonu veya silikon düşünüyorum
Eki Görüntüle 1138593
bu da benim parantezim
ameliyat olan arkadaşlar memnun kalan var mı yağ enjeksiyonu ya da silikondan ?
Elsacım neredeyse 6 aydır araştırma ve dr. seçimi içindeydim. bazı arkadaşlar çok yakından biliyor süreci. 3 dr. a gittim toplamda bu dr. da onlardan biriydi. ama ben yağ diye tutturunca başka bir dr.a yöneldim. ama biliyorsun o dr. ile yaşanılan aksilikleri ve iç sesimi dinledim:) dr. bunakın dr.u ben ondan cesaret aldım iyi ki de öyle olmuşsürpriz dedim ama dr. seçimi pat dye olmadı yani önceden gittiğim bir dr. ameliyat günü sürpriz oldu ama.
Kanatcım bacaklarına BA-YIL-DIM arkadaşım. Gercekten çok dogal duruyorlar. Güle güle kullan..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
foto yükledim arkadaşlar sonunda söz verdiğim gibi.
Merhaba heidi..bacakların burdaki iyiler kategorisinde..bizimkiler fena..burda uzmanlarımız var onlar sana yardımcı olur kesin.leydi, saya...yağ enjeksiyonu yaptırdılar.ikisininkide süper oldu bana göre..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar tektek cevap yazamayabilirim hepinize. çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin diyorum. Ameliyat olacağımı yazmadım çünkü ben de hazırlıksızdım birkaç gün önce belli oldu. Kafam karışmasın istedim. doktorum e.k. bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?