Tecrubeli kizlar, bu bacaklar bir islemden gecmiş gibi mi sizce ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar haftasonu diye kimse yok sanırım:)
Tecrubeli kizlar, bu bacaklar bir islemden gecmiş gibi mi sizce ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmemiş canım...benimkilere çok benziyor..kaslı bacaktan nefret ederim...
.
kesinlikle nasias memkoya katılıyorum:)
Merhaba arkadaşlar haftasonu diye kimse yok sanırım:)
Kesinlikle bende memko ve kanata katılıyorum.Çok güzelsin
Kizlar selam takipteyim sizi:) ben cars gunu dr uma kontrole gidicem bakalim eski halleri drumda vardi. Karsilastirma yapicaz. İkinci icinde konusucam
angelin merakla bekliyorum görüşmenin sonucunu. sadece hastane masrafıysa 3000 falan derse nasıl oldugunu sorabilirsin. 1. de 1800 civarıydı hastane masrafı.inşallah öyle bir fiyat alırsın. uygun olursa ben de rötuş için gdicem.
nasias kanata sordum ama şu an yok.onun kaça mal oldu biliyor musun.birde merak ediyorum sen silikon oldunya koşabiliyor musun.çünkü ben spor yapmadan duramam hantallaşırım
ablasıyla beraber olduğu için normalden biraz daha uygun demişti.
spor yapıyorum ben. tempolu yürüyorum 1 saat ama 10 dakikadan fazla koşmadım.uzun uzun koşsam da sıkıntı olacağını sanmıyorum.hareketlerim kısıtlanmadı çünkü.
angelin merakla bekliyorum görüşmenin sonucunu. sadece hastane masrafıysa 3000 falan derse nasıl oldugunu sorabilirsin. 1. de 1800 civarıydı hastane masrafı.inşallah öyle bir fiyat alırsın. uygun olursa ben de rötuş için gdicem.
İyiyim memkocum sen de iyisindir umarım. şu çoraplardan kurtulmayı dörtgözle bekliyorum bir de bele takılan korseden. sağ bacağım neredeyse sorunsuz iyileşti ama sol bacağımın iyileşmesi geriden geliyor. sol da sağ gibi olsaydı sorunsuz yürüyor olurdum. şimdi de bir ayak bileği burkulanlar gibi yürüyorum. sağ bacağımı bükebiliyorum.ben varımmmm ,baktım baktım kimsecikler yok.tam çıkmak üzereydim.nasılsın,bugün ?
Nasias ben hastane masrafi olarak 1000 tl odedim hemde baska bir hastanede oldugum icin ucret biraz yuksek olabilir demisti hoca ona ragmen 1000 di yani. Nasil oluyor 3000 ben anlamadim. Sorayim bakalim ne diyecek
Keypad senin sadece ve sadece baldır çıkıntısına ihtiyacın var ve iç bacak liposuna. o zaman sen bile şaşırırsın güzelliğine sıkma canını bu kadar. Ama bunun için 2. gerek sana.Geçmemiş canım...benimkilere çok benziyor..kaslı bacaktan nefret ederim...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?